Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Anelor dun oyunu sildi :D Herif forumu takip ediyo zaten de, forumdanmi bilemicem. Neyse bacagim girsin arkadasin oyun zevkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 aha bi gittim geldim neler olmuş ne oldu ya neden anelor sildi oyunu huehue oyunu silmek de çok komik bir oyun bırakma yöntemi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Düne kadar survival ark lobisinden birimi acaba diyordum :P ama dün malkocogluyla yaptığı muhabetten sonra baya baya ergen olduğu belli oldu. Malkocogluna sinirlenince ettiği küfürler, küfür ederken bile üste çıkmaya çalışması falan tam bir ergenus ya haha. Adamın içerdeki hayvanları öldürmesi dışında yapabileği pek bir şey yok aslında. Yani istesede kimseye bir tehdit oluşturamıyor. Çocuğun tek istediği ilgi. Bunu zamanında pati sallamamış heralde ona içerlenmiş. O yüzden gerçekten rahatsız olan varsa o yokmuş gibi davransın max 5 dakkaya gidiyor. Ha adama sarmayıda tercih edebilirsiniz. Ne kadar yanlız olduğundan, bize karşı elinden hiçbirşey gelmeyeceğinden, ona hediyeler alacağınızdan fln bahsedip moralini bozun, sinirlendirin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hadibea said: Ha adama sarmayıda tercih edebilirsiniz. Ne kadar yanlız olduğundan, bize karşı elinden hiçbirşey gelmeyeceğinden, ona hediyeler alacağınızdan fln bahsedip moralini bozun, sinirlendirin sdf. Muahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 anlamayın diye ergen numarası yapıyodur belki ne biliyosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ----immune to atack for guild members in town limits(town priest protecting people with magic) ----u cant get any crim point when atack yellow or red players. ----crim point can reduce only with social work. not with time ----no mastery lose for anybody ----blue lose 5 , yellow lose 10 , red lose 20 item when killed(numbers can change) ----0-x crim point = blue(x number for missclicks) , x-y crim point=yellow (u will stay yellow until to turn blue ) , y-limitless crim point=red 24 hour*60min=1440 point .every player can do crim move 1440 point every day with current system... Even 1 person can atack my guild hall every day with 1440 crim point. we need breath sometimes.we can be sick or busy.cant play every day. ------- Arrow damage must change cause ArrowTowers too weak with best arrows now. --------Bow range is huge i think .it must reduce o . may be bows must armor ignore. then arrows can do 20-30 damage . then we need 10-15 hit to kill players .im hitting 2 damage to players now with bow. Or bow damages must improve . uniq bows have +15 damage but uniq melee weapons have +400 damage ! its not fair bows must be cannot atack tower and walls may be .we can use siege weapons for fall castles. Stats: -----Dex: can give ranged damage(0 now) and attack speed(melee and ranged) , . leather armors must require high dex -----Str: scale armors must require high str Then scouts, archers , assasins will wear cloth and leather armor and mages will wear only cloth armors ------- Night time can reduce . cause im always logouting. Then No hungry no threat but play time reducing to %50 - ------- I want learn all patch notes cause i have passion ------- Armors durabilty system must work.its will improve economy.it can remove when full loot to all player deads may be ------- Bandage system must change.bandages must stack in bags may be it can give heal over time no stack .or remove and give regeneration with constution -------we dont want wipe/reset to World or characters . -------we need target system --------Drops , kits and animals going to towers top . Önerilerinizi bekliyorum . En adil sistemi tartişip , yapimcilara steam resmi forumdan iletmek istiyorum. Darkfall ı pc ve bağlantimin başa cikabilecegi sekilde tasarlasalardi gercek erkeklerin oyununu oynuyor olacaktim hala. ign:canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 csubasi said: ----crim point can reduce only with social work. not with time Super freeyi agac dikerken gormekten baska buyuk bir zevk dusunemıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 csubasi said: ----immune to atack for guild members in town limits(town priest protecting people with magic) ----u cant get any crim point when atack yellow or red players. ----crim point can reduce only with social work. not with time ----no mastery lose for anybody ----blue lose 5 , yellow lose 10 , red lose 20 item when killed(numbers can change) ----0-x crim point = blue(x number for missclicks) , x-y crim point=yellow (u will stay yellow until to turn blue ) , y-limitless crim point=red 24 hour*60min=1440 point .every player can do crim move 1440 point every day with current system... Even 1 person can atack my guild hall every day with 1440 crim point. we need breath sometimes.we can be sick or busy.cant play every day. ------- Arrow damage must change cause ArrowTowers too weak with best arrows now. --------Bow range is huge i think .it must reduce o . may be bows must armor ignore. then arrows can do 20-30 damage . then we need 10-15 hit to kill players .im hitting 2 damage to players now with bow. Or bow damages must improve . uniq bows have +15 damage but uniq melee weapons have +400 damage ! its not fair bows must be cannot atack tower and walls may be .we can use siege weapons for fall castles. Stats: -----Dex: can give ranged damage(0 now) and attack speed(melee and ranged) , . leather armors must require high dex -----Str: scale armors must require high str Then scouts, archers , assasins will wear cloth and leather armor and mages will wear only cloth armors ------- Night time can reduce . cause im always logouting. Then No hungry no threat but play time reducing to %50 - ------- I want learn all patch notes cause i have passion ------- Armors durabilty system must work.its will improve economy.it can remove when full loot to all player deads may be ------- Bandage system must change.bandages must stack in bags may be it can give heal over time no stack .or remove and give regeneration with constution -------we dont want wipe/reset to World or characters . -------we need target system --------Drops , kits and animals going to towers top . Önerilerinizi bekliyorum . En adil sistemi tartişip , yapimcilara steam resmi forumdan iletmek istiyorum. Darkfall ı pc ve bağlantimin başa cikabilecegi sekilde tasarlasalardi gercek erkeklerin oyununu oynuyor olacaktim hala. ign:canavar Report player gibi bisey gelsin bence, GM alsinlar 2-3 tane her servera dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 mining 44.2 tüm demir ve tahtalarım bitti elinizde ne varsa paylaşın Guildimiz cag atlasın mithrile gecelim . pamuk eller cebe . Bir iki demir demeyin her turlu yardımı esirgemeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lütfen ingilizce bilen biri wording'i düzeltsin. türkçe konuşur gibi ingilizce yazmışsınız, o dille yazılan yazı destek bulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bulur bulur, adamlarin kendisi ingilizce bilmiyo zaten sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: lütfen ingilizce bilen biri wording'i düzeltsin. türkçe konuşur gibi ingilizce yazmışsınız, o dille yazılan yazı destek bulmaz. ya harbi özlemiştik bıngıldak . Dinolardan vakit buldugun geldigin icin sevincliyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: lütfen ingilizce bilen biri wording'i düzeltsin. türkçe konuşur gibi ingilizce yazmışsınız, o dille yazılan yazı destek bulmaz. Türkçe öğren sonra tatava yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 haklı bingildak Night time can reduce . cause im always logouting. Then No hungry no threat but play time reducing to %50 şu cümleyi koreli de olsan anlamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Nöronları biraz çalışan birisi anlar abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xxbar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 O degilde..burdaki güzel ekip neden darkfall oynamaz..çakmalarındansa orjinali var mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 DF ye gelene kadar ultima online var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xxbar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Uo oldu..yeni kral df.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Sürekli ilgi çekmeye çalışan atarli ergen ekibi var baslikta hahaha. Adam ugrasmis yazmis biriniz dilini duzeltsin iste. Buna atar yapacak ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben df oynamak isterdim ama o grind =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://i.hizliresim.com/5d19kl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ahah adam yerime cevap yazmış. Alakası yok beyler, Bugün masa tenisi maçım vardı kolumu oynatamiyorum yorgunluktan. Guild in aşçısı gece oyunda olucak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HatoriKenji Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 22 haziran gece 12:15 ten beri bağlanmaya çalışıyorum fakat login olurken " This user is already connected to the server" hatası veriyor :S çözüm var mıdır ? Bilen duyan eden. faceten yazdım, resmi web sayfasından yazdım steam den yazdım hala bi cevap alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: Ben df oynamak isterdim ama o grind =( düzeltmediler mi hala ya o grindi? :( şu video kalmış playlistte benim eksi günlerin hatırına koyiim [video]https://www.youtube.com/watch?v=xC5t3AjB6xM?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 csubasi said: ----immune to atack for guild members in town limits(town priest protecting people with magic) ----u cant get any crim point when atack yellow or red players. ----crim point can reduce only with social work. not with time ----no mastery lose for anybody ----blue lose 5 , yellow lose 10 , red lose 20 item when killed(numbers can change) ----0-x crim point = blue(x number for missclicks) , x-y crim point=yellow (u will stay yellow until to turn blue ) , y-limitless crim point=red 24 hour*60min=1440 point .every player can do crim move 1440 point every day with current system... Even 1 person can atack my guild hall every day with 1440 crim point. we need breath sometimes.we can be sick or busy.cant play every day. ------- Arrow damage must change cause ArrowTowers too weak with best arrows now. --------Bow range is huge i think .it must reduce o . may be bows must armor ignore. then arrows can do 20-30 damage . then we need 10-15 hit to kill players .im hitting 2 damage to players now with bow. Or bow damages must improve . uniq bows have +15 damage but uniq melee weapons have +400 damage ! its not fair bows must be cannot atack tower and walls may be .we can use siege weapons for fall castles. Stats: -----Dex: can give ranged damage(0 now) and attack speed(melee and ranged) , . leather armors must require high dex -----Str: scale armors must require high str Then scouts, archers , assasins will wear cloth and leather armor and mages will wear only cloth armors ------- Night time can reduce . cause im always logouting. Then No hungry no threat but play time reducing to %50 - ------- I want learn all patch notes cause i have passion ------- Armors durabilty system must work.its will improve economy.it can remove when full loot to all player deads may be ------- Bandage system must change.bandages must stack in bags may be it can give heal over time no stack .or remove and give regeneration with constution -------we dont want wipe/reset to World or characters . -------we need target system --------Drops , kits and animals going to towers top . Önerilerinizi bekliyorum . En adil sistemi tartişip , yapimcilara steam resmi forumdan iletmek istiyorum. Darkfall ı pc ve bağlantimin başa cikabilecegi sekilde tasarlasalardi gercek erkeklerin oyununu oynuyor olacaktim hala. ign:canavar Report player gibi bisey gelsin bence, GM alsinlar 2-3 tane her servera dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 mining 44.2 tüm demir ve tahtalarım bitti elinizde ne varsa paylaşın Guildimiz cag atlasın mithrile gecelim . pamuk eller cebe . Bir iki demir demeyin her turlu yardımı esirgemeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lütfen ingilizce bilen biri wording'i düzeltsin. türkçe konuşur gibi ingilizce yazmışsınız, o dille yazılan yazı destek bulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bulur bulur, adamlarin kendisi ingilizce bilmiyo zaten sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: lütfen ingilizce bilen biri wording'i düzeltsin. türkçe konuşur gibi ingilizce yazmışsınız, o dille yazılan yazı destek bulmaz. ya harbi özlemiştik bıngıldak . Dinolardan vakit buldugun geldigin icin sevincliyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: lütfen ingilizce bilen biri wording'i düzeltsin. türkçe konuşur gibi ingilizce yazmışsınız, o dille yazılan yazı destek bulmaz. Türkçe öğren sonra tatava yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 haklı bingildak Night time can reduce . cause im always logouting. Then No hungry no threat but play time reducing to %50 şu cümleyi koreli de olsan anlamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Nöronları biraz çalışan birisi anlar abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 O degilde..burdaki güzel ekip neden darkfall oynamaz..çakmalarındansa orjinali var mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 DF ye gelene kadar ultima online var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Uo oldu..yeni kral df.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Sürekli ilgi çekmeye çalışan atarli ergen ekibi var baslikta hahaha. Adam ugrasmis yazmis biriniz dilini duzeltsin iste. Buna atar yapacak ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben df oynamak isterdim ama o grind =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://i.hizliresim.com/5d19kl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ahah adam yerime cevap yazmış. Alakası yok beyler, Bugün masa tenisi maçım vardı kolumu oynatamiyorum yorgunluktan. Guild in aşçısı gece oyunda olucak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 22 haziran gece 12:15 ten beri bağlanmaya çalışıyorum fakat login olurken " This user is already connected to the server" hatası veriyor :S çözüm var mıdır ? Bilen duyan eden. faceten yazdım, resmi web sayfasından yazdım steam den yazdım hala bi cevap alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: Ben df oynamak isterdim ama o grind =( düzeltmediler mi hala ya o grindi? :( şu video kalmış playlistte benim eksi günlerin hatırına koyiim [video]https://www.youtube.com/watch?v=xC5t3AjB6xM?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bıngıldak ;uzak dogu mmoları tadındaydı grind eskiden..artık hem keyifli hem kolay...50k prow ile viablesın..inan ole kolayki artık..keyfi de cabası..kucuk bir comm. İle bile su cakmalardan güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
xxbar
Sosyal ağlarda paylaş