Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Bu sezon 10 numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Cogu kimse 2.sezondaki duraganliktan sikilip diziyi birakmis. Halbuki 3.sezon bomba olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 çünkü her şeyin yanıtını alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 kurgu gecişler müzikler vs cok güzel iş cıkardı bu sam esmail harbiden. 3. sezonda tempo cok iyiydi ama işte hikaye yardıramadı bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bu dizi ls -lahirt ile hack yapılınca beni soğuttu malesef rm -rf ile ls ile more ile hack yapmaya çalışcağına, ekranda hacking diye bar çıkıp dolsa daha gerçekçi olurdu heralde. Biraz işin içinde olan adam için böyle detaylar soğutuyor bayağı. Tıp okuyanların dr.house'a hadi leyn demesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 https://medium.com/@ryankazanciyan/mr-robot-disassembled-eps3-8-stage3-torrent-8b80e14fc6fb cok guzel hekliyorlar ya. ben denedim, hepsi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Allah'tan hacker degiliz sdfgsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 hahah benim doktor arkadaşım da house'a sayıp duruyordu the knick en iyi doktor dizisi(ymiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Domo arigatto mister robotto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 sezon güzel gidiyodu da son iki bölüm mehh oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: 3. sezondan eski tadı alamıyorum derken 5. bölüm zbam diye vurdu. Çok iyiydi. (tu) 1. ve 2. sezonu beğenen bir ben varım sanırım, 3. sezon hakkaten oturmadı 3 bölümdür. lambır lumbur özensiz hemen sonuca çıkıyor her konu, yani bir şeyi değiştirmişler ama öyle bir değiştirmişler müzik seçiminden kadraja, yeni karakterlerin tanıtımına kadar pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 uplanınca yeni sezon mu geldi dedim geç izleyen adam çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 yeni sezon ilk bölüm gelmiş daha izlemedim. pek umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 oo thanks. izleyecek bişey arıyodum tam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2019 çinlileri hala evil gösteren bişeyler var bari sırf o yüzden izletiyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 4x2 nin girişinde süprüz var fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Güzel başladı da bu kadar ara girmemeliydi rami'ye çok bel bağladı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 valla ne yalan söyleyeyim hala genel hikaye sarmıyor ama bölüm bölüm iyi gidiyor. sinematografi çok üstün, en çizi tiradlar bile inandırıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Bugunku bolumle emmy odulu kazanirlar. 407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 benim hoşuma gitmedi açıkçası. sezon 1'i yazarken bunu düşündüyse taş olayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 (düzenlendi) konudan çok koptum, her bölümü izlerken biraz daha kopuyorum ama sam esmail otör gibi sinemasal bişeyler yapmaya kasıyor artık. görsel açıdan akılda kalmayı yeğliyor. son bölümde böyle tiyatro gibi olmuş sahneli mahneli. kaç bölüm kaldı bakmadım bile. Kasım 18, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 ha bi de sam esmailden taşaklı bi film bekliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Spoiler iki üç bölüm önce fazla belli etmişti hepsini simülasyona attılar herhalde. açıkçası klişe bir son olmaya başladı bu iş. bundan farklı olup da daha iyi olacak son da yok losta dönmese bari sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 plot çok belli de detaylarla güzelleştirmeye çalışıyor adam. zaten bir süredir internetteki spoilerlardan kaçamadığımız için hikayenin nereye gideceğini anlamıştık. hani ben oturup parçaları birleştirerek böyle bir şey olacağını bu sezonun ortalarına kadar anlamayamasam da hikayede geldiğimiz noktanın böyle olacağını geçen sezonun sonunda ve bu sezonun başında konuşulduğunu görmüştüm. ilginç demekki dikkatli izleyince kalitesini belli eden bir yapısı var. ama tabi senin dediğin gibi öyle orijinal bir şey değil. bi de zaten ilk sezondan beri dizinin patterni belliydi ama işçiliği güzel diye sevmişti herkes. sam esmael önceden de dediğim gibi görsel detaylarda çok iyi iş çıkarıyor, kendine has tarzı var filan bi isim olma yolunda ilerliyor. Spoiler son bölümde misal camdaki böcek sistemdeki bug'ı temsil etmesi filan güzel detaylar. işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar