Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Robot (2015) - USA Network

akirafes

Öne çıkan mesajlar

bu dizi ls -lahirt ile hack yapılınca beni soğuttu malesef

rm -rf ile ls ile more ile hack yapmaya çalışcağına, ekranda hacking diye bar çıkıp dolsa daha gerçekçi olurdu heralde.

Biraz işin içinde olan adam için böyle detaylar soğutuyor bayağı.

Tıp okuyanların dr.house'a hadi leyn demesi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
DRaGoN_SLaYeR said:

3. sezondan eski tadı alamıyorum derken 5. bölüm zbam diye vurdu. Çok iyiydi. (tu)

1. ve 2. sezonu beğenen bir ben varım sanırım, 3. sezon hakkaten oturmadı 3 bölümdür. lambır lumbur özensiz hemen sonuca çıkıyor her konu, yani bir şeyi değiştirmişler ama öyle bir değiştirmişler müzik seçiminden kadraja, yeni karakterlerin tanıtımına kadar pfft
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

konudan çok koptum, her bölümü izlerken biraz daha kopuyorum ama sam esmail otör gibi  sinemasal bişeyler yapmaya kasıyor artık. görsel açıdan akılda kalmayı yeğliyor.

son bölümde böyle tiyatro gibi olmuş sahneli mahneli.

kaç bölüm kaldı bakmadım bile.

sanssizsansli tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

plot çok belli de detaylarla güzelleştirmeye çalışıyor adam. zaten bir süredir internetteki spoilerlardan kaçamadığımız için hikayenin nereye gideceğini anlamıştık.

hani ben oturup parçaları birleştirerek böyle bir şey olacağını bu sezonun ortalarına kadar anlamayamasam da hikayede geldiğimiz noktanın böyle olacağını geçen sezonun sonunda ve bu sezonun başında konuşulduğunu görmüştüm. ilginç demekki dikkatli izleyince kalitesini belli eden bir yapısı var.

ama tabi senin dediğin gibi öyle orijinal bir şey değil. bi de zaten ilk sezondan beri dizinin patterni belliydi ama işçiliği güzel diye sevmişti herkes.

sam esmael önceden de dediğim gibi görsel detaylarda çok iyi iş çıkarıyor, kendine has tarzı var filan bi isim olma yolunda ilerliyor.

Spoiler

son bölümde misal camdaki böcek sistemdeki bug'ı temsil etmesi filan güzel detaylar. işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecek.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...