cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eski günleri tekrar bi analım istedim=) bir arkadaş yolladı bu linki paylaşmak istedim=) link1 link2[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 orada hemen atlayıp bi şarkı denemesi yazan bi zıpçıktı var, olamaz böyle bişiy o zaman da hevesle herşeye cevap yetiştirmeye kasıomuş meğer... o zaman da pek veremiomuş hehe[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lol arcane=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bi kaç tane daha link var ama sadece topicler gözüküyo,arşive topiclerin içeriklerini almamışlar azmo'nun açtığı bi topic fln var=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 link3 azmo o zamanda milleti mutlu etmeye çalışıyomuş=) hep böle=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eueuhueh bu halde güldüm ya güzell...[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: arcane, 22 Ocak 2005 15:53 tarihinde demiş ki: orada hemen atlayıp bi şarkı denemesi yazan bi zıpçıktı var, olamaz böyle bişiy o zaman da hevesle herşeye cevap yetiştirmeye kasıomuş meğer... o zaman da pek veremiomuş hehe muhahahahahahaha :lol: :lol: gülme krizine girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 haha samwise :D höhö çok güzel :D[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: arcane, 22 Ocak 2005 15:53 tarihinde demiş ki: orada hemen atlayıp bi şarkı denemesi yazan bi zıpçıktı var, olamaz böyle bişiy o zaman da hevesle herşeye cevap yetiştirmeye kasıomuş meğer... o zaman da pek veremiomuş hehe adam şiire şarkı dedi yuh.. "zuhehehe züper yee" diye "ismim görünsün yeter" mentalitesiyle mesaj atacağıma en azından 2 dk'lik bile olsa bir uğraşı sarfedip öyle mesaj atmışım işte. bekliyorum yıllardır nasibini alasın diye ama çok yavaş ilerleme gösteriyorsun.. :horace: hayli gülmüştüm de efendi thrillus'un çağ tanımayan başyapıtı günümüzde forumlarda yenilmez diye bilinen dark'ı bile böyle çaresiz bırakmıştır, alelacele misilleme yapma ihtiyacı duydurmuştur.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bende 2. ya da 3. sayfada post atmıştım orda onlarda açılmıyo=))[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaşlara sordum siyah boya nerde?trinsic dediler ama trinsic de nerde :) bu daha iyi heh[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ulan 4 yıl öncesine döndüm ahha süpersiniz[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 rangerım maniam valla bu linki uzun zamandır arıyodum bulamadım çok saol yaa :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 heh bana bi arkadaş yolladı keşke tüm arşivi okuyabilsek ya=) heh ben de eskiye döndüm ah trinsic terzi ahh=) serpents stable'dada siyah mustang satıyodu at niyetine=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eh cidden forum bütün haliyle bulunabilseydi keşke, acaba saklamışlar mıdır.. angelus demek o rangermania sendin, kaç vakittir imzanı gördükçe diyorum "tesadüfe bak hey gidi" diye.. :-) bir-iki kere kapışmıştık sanırım bir yerlerde.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 =)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben bir ara o siyah boyaları depo etmiştim o terzi değiştikten sonra bile siyah boya satmıştım ahaliye brit bank üstünde ne günlerdi bea?! özledim der çalışmaz makro başında adama bakardım neye yarıyosa? bu arada ben paso trinsic te takıldığım için beni hatırlamaz/bilmez çoğu insan ben de onları bilmem haliyle :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aaah aah, üşenmeden bütün forumu okumaya heves ettim ki hevesim kursağımda kaldı malesef. Ne günlerdi ya, delicesine bir zevk alırdık UOdan o zamanlar. herşeyin ilki güzel demişler..[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hehe ben de baya uğraştım okumak için ama almamışlar arşive ya=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 snn forumlarını görünce içim cız etti birden,sandwavesede mırıldandım birşeyler. bunu okumuştum o zamanlar gene güldüm epey.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Apache, 23 Ocak 2005 13:52 tarihinde demiş ki: snn forumlarını görünce içim cız etti birden,sandwavesede mırıldandım birşeyler. bunu okumuştum o zamanlar gene güldüm epey. Aynen ya, gitti güzelim SNN* ... :( bu arada sandwaves e ne oldu ? bi taraflarını yırttılar kapattırmak için de, ortalarda yok gibiler ?[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ayıp ama :([signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Silthanas, 23 Ocak 2005 13:45 tarihinde demiş ki: efsane cover, ahah. bu arada , sam bu nick ne abi =D "samwise_uo" hoca esasen olayı şöyle özetleyeyim: :) benim nick esasen .MeL.kingsword idi. osmo ile tayfasıyla forumda habire takışırdım işte yok pk yok anti-pk (bh olarak görmüyordum kendimi çoğunluk gibi, horselords da böyle değildi zaten) meselelerini, osmo da gıcıklığına habire mel aşağı mel yukarı derdi. "klan liderimizi çağırırım sizi döver" filan derdim ama yıldıramadım.. :-p (bu arada kendisi de cidden herhangi bir tartışmada gördüğüm en madara edici insanlardan biridir :-o ) bir ay ara vermiştim bir dönem, sonra döndüğümde dedim "burada zaten herkes sam(wise) diye biliyor, ben de böyle hesap açayım da karışıklık olmasın, hem osmo'nun gıcıklığından kurtulurum" düşüncesiyle samwise diye hesap açayım dedim ama alınmış. sam de alınmış, seçenek kalmadı. mcburen böyle cs'ci gençlik nickne kaldım.. :-) zaten sam de deneme karakterimin ismiyken (samwise ama herkes sam diyordu) yapışıp kaldı bana. burada hesap açarken de eskiler öyle tanıyor diye böyle aldım.. (samwise'ı almıştım aylar önce de şifresini kaybetmişim, farkında olmadan fake koruması :-p ) ama nickin bu halinden memnunum zira herkes kısaltıp söylüyor nickleri, yok o bone muydu yok bu bone muydu diye millet birbirine girmiyor işte negzel.. :horace: özeti buysa hikayenin tamamı nasıl olurdu acaba ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar