Pangold Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Oyun çok zor.sürekli oturup can doldurmaktan sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 aynen, abzürt derecede zor leveling. tera'nın ilk zamanlarındaki gibi. adam level 3 mobuna yatmıştı. ikili party kurmuştuk kesmek için lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Nasi bu? Steamde open bet die karsima cikarinca bi hypelandim. Mostly positivei de gordum. Vaar mi hype? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 millet hangi server dasınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 oyunda pvp yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Çok kötü bu oyun ya. Questler adamı kanser ediyor. Yaparken sıkıntıdan geberiyorsun. Hep aynı şeyleri yapıyorsun. Ayrıca action combat sistemi de mmorpg oyunlarda gördüğüm en dandik combat sistemi o da adamı kanser ediyor. Zaten sonradan eklemişler ve standart oynanışa crosshair ekleyerek action combat sistemi olacağını sanmışlar. Ama Guardian classını sevdim o ayrı. Adamı yerden kaldırmıyorsun. 3 arkadaş var 25 leveliz benden daha iyi itemlere sahipler üçü de kesemiyor. Defanslaya defanslaya az buz vurarak öldürüyor berserkerla assasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ben o numaraya bir kere kandım Aion'da, bir daha kanmam. O gazla Templar oynamıştım, levellar ilerleyince sen bir tane elite mob'u kesene kadar mevsimler yıllar değişiyordu, yanımdaki diğer class'lar kitelaya kitelaya gelin çocuklar şeklinde benim bir tane kestiğim sürede görevi bitiriyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar