Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 00:00'da başlıyormuş cbt. murica vpn ile aldım üyelik, gelirse denerim bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Oooouuu ucan binek, alirim bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 beta invite geldi, US region ile aldığım maile. esas accountıma girdim indiriyorum şimdi. akşam geceyarısı başlıyor cbt 9 cigabört client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hehe ip block çakmışlar us dışı gelmesin diye. hiç bi yerde yazmıyor block var diye. ben de diyorum neden launch etmiyor. hemen aklıma geldi, tunnelbear vpn ile denedim. bu sefer launch ediyor oyunu ama introdan sonra hata verip, çıkıyor oyundan. vpn'i de mi banlamışlar anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hehe becerdim girmeyi. launcher'da ip block var. client'ta ip block yok ama tunnelbear vpn komple banlı. us, canada, mexico denedim olmadı. aşağıdaki yöntemi izledim ve oyundayım. 1. vpn'i açıp, launcher'dan oyunu başlattım 2. client açılmadan önce vpn'i kapattım 3. ???? 4. profit :P hiç fena değil yalnız. grafikler baya iyi, oyunda çok iyi optimize zaten. combattı da batı mmolarına benziyor, akıcı yani. tabi daha 15 dk'dır oyundayım. az level kasayım skiller açılsın bakalım. onun dışında uçan binek sistemi başarılı dsdfg. zaten gotta catch 'em all şeklinde pokemon gibi topluyoruz binekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 UÇAN BİNEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Biri uçan binek mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 dostum bu oyun oynanır............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 abi oyun zor lan. interaction'a zorluyor. daha bismillah 3 level mobuna adam yattı. 2'li party kurdum dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 9gb dıyınce ıcerıgının zayıf oldugunu dusundum.Tabı bı onyargı sadece gırmeden anlasılmaz yınede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 client size düşük ama şöyle de birşey var. oyun cbt olduğu için kısıtlı client olabilir bu. onun dışında archeage kadar iyi grafikler ve dünya. sıfır invisible wall. cryengine zaten motor aynı. combat da aynı şekilde archeage'e benziyor. yarattığım karakter bile benziyor hatta. kara dışında, havada da moblar var işte. baya pokemon gibi toplayabiliyorsun nerdeyse her mobu. tamelerken mini game çıkıyor sağdan sola koşturuyorsun bazı tuşlara basıyorsun falan. ama 5 class var ve tek race human yani oradan kısılmış bütçe baya. cıvık loli - furry race'ler yok o bakımdan büyük + yani. şuan tolkien western fantasy'sine daha yakın o yüzden. birde + basmaca var, yani p2w olursa çekilmez ki öyle olacak gibi gözüküyor nexon tırt o konuda. yalnız tamelediğimiz hayvanlara binmek yerine, gem'e çevirip, gear'ımıza gem niyetine basabiliyoruz, o kısım biraz wtf pve-pvp içeriği hakkında bi bilgim yok. 1v1 arena var bi bildiğim ama baya kapalı kutu oyun. adamlar da zaten beyler böyle bi oyun var diyip, siteyi açtıktan 3 gün sonra betayı başlattı lol. redditte falan 30 kişi var. uo international'ın oyuncu kitlesi bile fazladır herhalde şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 pvp ıcerıgını bılmem ama pve ıcerıgının oldukca saglam oldugunu ve cok ovuldugunu bılıyorum.Bende su sıralar korede bless online obtsını oynuyorum.Zamanında deneyememıstım ıcarusu japon serverında eu betası acılsın bakıcam bunada umıtlıyım bu oyundan acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 uçuyo mu binekler? İp ban mı atmışlar? Giriliyo mu oyuna? Ayakta mı duramıyom? https://i.ytimg.com/vi/0g5XSOYWA8s/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 abi dalga geçiyorsunuz ama mount tameleme olayını inanılmaz derece iyi yapmışlar. kesinlikle gimmick değil. bestiary lore book var bi tane. map bosslarının hikayesi yazıyor. daha ilk mapte onlarca var. bi tane ayı bossunu tamelemek için kitapta şu yazıyor mesela https://i.imgur.com/go0yujg.jpg tepeden bi yerden ayının üstüne atlaman gerekiyor bu yüzden. ben uçan bineğimin üstünden atladım tabi dsdfg. böyle değişik değişik senaryolar yapınca tameleyebiliyorsun işte. bazıları çok açık işte şu otu götürüp ikram et, potion'dan iç, stunladıktan sonra atıl üstüne gibi ama bazıları bilmece. mapte ? olarak gözükmeyen side questleri bulup yapman gerekiyor falan. gelişine founder pack'e patlatıcam. ben oynarım bunu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 kankiler BEN DE uçan binek olunca dayanamadım oynamaya karar verdim. Min req nedir bu oyunun ? Bende e8400 pc varda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Xenus said: abi dalga geçiyorsunuz ama mount tameleme olayını inanılmaz derece iyi yapmışlar. kesinlikle gimmick değil. bestiary lore book var bi tane. map bosslarının hikayesi yazıyor. daha ilk mapte onlarca var. bi tane ayı bossunu tamelemek için kitapta şu yazıyor mesela https://i.imgur.com/go0yujg.jpg tepeden bi yerden ayının üstüne atlaman gerekiyor bu yüzden. ben uçan bineğimin üstünden atladım tabi dsdfg. böyle değişik değişik senaryolar yapınca tameleyebiliyorsun işte. bazıları çok açık işte şu otu götürüp ikram et, potion'dan iç, stunladıktan sonra atıl üstüne gibi ama bazıları bilmece. mapte ? olarak gözükmeyen side questleri bulup yapman gerekiyor falan. gelişine founder pack'e patlatıcam. ben oynarım bunu valla bende varım dostum bende kesın oynamayı dusunuyorum en azından bless gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 us/eu serveri açık beta için yaklasık 4 saat önce erken erişimle açıldı. 39 tl niz varsa gelin. 1 hafta sonra fakirler girebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Xenus said: abi dalga geçiyorsunuz ama mount tameleme olayını inanılmaz derece iyi yapmışlar. kesinlikle gimmick değil. bestiary lore book var bi tane. map bosslarının hikayesi yazıyor. daha ilk mapte onlarca var. bi tane ayı bossunu tamelemek için kitapta şu yazıyor mesela https://i.imgur.com/go0yujg.jpg tepeden bi yerden ayının üstüne atlaman gerekiyor bu yüzden. ben uçan bineğimin üstünden atladım tabi dsdfg. böyle değişik değişik senaryolar yapınca tameleyebiliyorsun işte. bazıları çok açık işte şu otu götürüp ikram et, potion'dan iç, stunladıktan sonra atıl üstüne gibi ama bazıları bilmece. mapte ? olarak gözükmeyen side questleri bulup yapman gerekiyor falan. gelişine founder pack'e patlatıcam. ben oynarım bunu valla obaaa, şu olay beni erekte etti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 uçan binekli oyun değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 punkblood said: us/eu serveri açık beta için yaklasık 4 saat önce erken erişimle açıldı. 39 tl niz varsa gelin. 1 hafta sonra fakirler girebilecek. en ucuz paket 25$ değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 gaben amcam sagolsun ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=unAy662TRmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 dreagloth said: punkblood said: us/eu serveri açık beta için yaklasık 4 saat önce erken erişimle açıldı. 39 tl niz varsa gelin. 1 hafta sonra fakirler girebilecek. en ucuz paket 25$ değil mi? Oyuna steam de entegre edilmiş durumda. Fiyat daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 UÇAN BİNEK HOCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 hype bitti herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar