bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kes ve ilacını iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yanlız abiler, tatavadan ziyade 10 lira key. bence bi şans verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 İyice boku çıktı yani. Öf. Dipnot olarak düşeyim, nerden nasıl bu fiyata buldu az çok tahmin edebiliyorum. Benim keylerim ile bunu karşılaştırmayın rica ediyorum. Retail olması için de kutu olması da gerekmiyor Editör dangalağı. Ki ben çoğunu kutu olarak da bulunduruyorum elimde. Bilmediğin alanlarda ahkam kesme millete cidden. Rezil olursun sonunda. Zaten kum tanesi kadar adam takmıyor seni şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 editöre 1 tl vereceğine sokaktaki bir köpeğe 10tl lik hamburger al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben bu diğer arkadaştan office aldım ne gibi bi sıkıntı çıkabilir. hani çok ucuza aldım patlarsa sıkıntı değilde ne olabilir onu merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bingildak said: kes ve ilacını iç ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ilac parasini boyle kazaniyo belki adam, yardimci olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben 20 tane aldim editörden hepsinden karisik ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Editör Farkıyla (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 editör bizim şu ödemeyi keyle yapsan diyorum. o kadar reklam yapıyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konu ciddiyse bile baskasini irite etmeden acmak lazim konuyu. Su haliyle ciddiyetsiz addedip kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar