Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sen de diyordun geçen bırak şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben diyosam dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 quixef said: Sostizm bence en başarılı troll, yani şuraya "Galatasarayın ebesini ******, hepiniz ****siniz" falan yazsa bu kadar sinirlenmem "la yörü git Allahın manyağı" der geçerim. Ama Sostizm tam böyle bam teline basıyor insanın. Helal abi, süper trollüyorsun. bir msjında o da dayanamaıp açık verdi ama hiç aramaya kasamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Sostizm izmirden ev soran adama balcovadan ev kaskallamis adam abi. Bence cok basarili bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ben Balçova önermedim. Ama evin içinde oturacak olan orayı evi hissettiyse hiçbirimiz karışamayız. Troll dediğiniz bu kadar öfkelendiğiniz ne dediğimi de bir türlü anlayamıyorum. Gerçekten çaba harcıyorum ve anlayamıyorum. SOMUT bir durumu dile getiriyorum. GS başarılı. Deliriyorsunuz aböööööö ne dedi sosti trolledi bik bik bik bik.... Bir insan sevemeyecekse takımını, oyuncularını neden takım tutar ki? Nefret etesem GİTSİN BU İ.NELER desem normal olacktım şimdi anormal ve trol öyle mi? Yemin ederim anlayamıyorum. Şaka değil GERÇEKTEN anlayamıyorum neden bu kadar tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 çünkü sabriyi seviyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 souldarkorn said: Tanman şöyle konuştu: "Bir stoper ve ön libero alabiliriz. Sağ bek konusunda bir tasarrufumuz yok. Maxi Pereira'nın Sabri'den daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum" 3 YALANLAMA DAHA Cüneyt Tanman, stoper Doria ve Nagatomo iddialarını da yalanlarken, Hakan Arıkan için bir girişimlerinin olmadığı dile getirdi. Galatasaraylı idareci, Fransız sol bek Lionel Carole'nin ise ikinci kampta aralarında olacağını söyledi. Sabri ile nasıl bir ilişkisi var bu adamın. cüneyt ağır terimci normal o yüzden. yeniçeri ocağı başkanlığını albayrak'tan devraldı sistemde değişen bir şey yok dsfs. sezonu 2 kupayla bitirmiş ve şl'ye direkt katılacak galatasaray'ın böyle leş transfer politikası izlemesinin başka açıklaması yok yani. cukkaları doldurma senesi. hamza'yı sabri'si burak'ı gitmeden vurgun yapıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Özetlemiş Rıdvan. Evlad olsa eldivenle sevilecek, ama sonra eldiven atılıp yakılacak yenisi takılacak adamları Galatasaray ın tüm başarısının mimarı olarak görüyorsun. Sneijder o pasları bana atsa, ben Burak ve Umut'tan fazla gol atardım şu son sene. Takımı sabote etmeleri, çete gibi takılmaları apayrı uyuzluk. Melo yu küstürdüler, adam gelmiyor geriye Hamza nın açıklaması var "Ben gelmeyeceğim diye bildirdi, ama sözleşmeli futbolcumuz 10 Temmuz a kadar gelmezse yönetim ilgilenir" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Hersey tamam da melo'nun kimseyle alakası yok o 5m eurodan 5 sene kontrat istiyo sımarıklık yapıyo o yuzden boyle cinslikler yapıyoki taraftarı arkasına alıcak falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yansıtılan o, çeriliği örtmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sen galiba galatasaray kampındasın ordan bildiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 7 m eurodan 8 sene sozlesme istiyor 5 demissin sallamissin madcow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 3.8m euro sabit + bonus istedi 3 sene uzatacak sekilde. Haberi cok net hatırlıyorum. mac basi larla 5 e gelir. Ayrica abartili bir cumleyi de gercek almak size kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Verir gs ya. Sarbiye 1.8 + bonus vermis takim sonucta. Kirmaz cocugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 nedense melo sabri ile kavga ettikten sonra çıkmaya başladı bu haberler sdfs inter'e giderse daha az maaş alacağı söyleniyordu. belli ki istenmiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 O kadar da çocuğumuz değil kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Siz buna layiksiniz valla ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 biz degil, sostizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Kithnos said: sadasdasd Ya ben şimdi... Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bak hala yaa. Bir tür Hell ban veya kişiye özel toplu troll olmasından falan kuşkulanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ya da haksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ondan sonra forgiver çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 İtalya'da yarın için girilen haberlerde birçok gazete "Gökhan İnler > GS" yazmış. Watford'a transfer olacakken GS araya girdi ve büyük ölçüde bitirdiler falan demişler. Yarın düşer bizim medyaya da asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ben de onu yazmaya geldiydim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar