cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D 4.lük mücadelesi çok çetin geçecek bu sene gs için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Valla Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimiz yokken böyle bir cezayı çekmek bence olumlu olacak takım açısından. Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bu sene kesin ilk 4 e girmemiz lazım.bu kadar kötüyken zaten katılsakta bir cacık olmayacaktı kötü olduğumuz sezonda kurtarmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 serjuhan said: Valla Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimiz yokken böyle bir cezayı çekmek bence olumlu olacak takım açısından. Hayırlısı olsun. ilk 4'e giremezseniz ceza devredecek paşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ona da ihtimal veresim gelmiyor. Yoksa farkındayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 hayaller gerçekte olan o üstteki tek maydanoz da şınaydır :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 vodka canlandı bu habere 3 gündür vanish atmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 yekeyeke said: serjuhan said: Valla Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimiz yokken böyle bir cezayı çekmek bence olumlu olacak takım açısından. Hayırlısı olsun. ilk 4'e giremezseniz ceza devredecek paşam :D sadece 2 yıl katılamazsa 3cü yıl katılıcak. ama bu iki yıl içinde uefaya gitme hakkı kazanırsa gitmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 yoo 3 gündür burdayım, maçtan sonra da burdaydım, söylenecekler söylendi boş yapmak istemedim :D neyse bugun konu ben değilim asıl aktör gs lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 3 Temmuz finali ya, ne olursa olsun güzel haber :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 butün tr kupadan elense keşke gs de lige baksak heycanlı olsa ilk 4e girmek şimdi ne iştahlancak takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 işte vizyonlu başkan be https://twitter.com/tribundergi/status/522727394470547457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 arkadaşlar şike yüzünden men yemedik finansal fair play yüzünden yedik. 3 temmuz ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 küme düşssek bu kadar sevinmezler asfafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ama uefa kupaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Fener Ağlama dendiğinden beri göz yaşınız bitmedi, daha da bitmesin inşallah :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 avrupa fatihi askdjaklaşadjakdlaşlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Abi harbi summonlandı hemen yekeyeke ve applevodka. Derdiniz ne anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Eh bir nevi tarih yazdılar, finansal fairplayden men edilen ilk Türk Takımı gs, şanlı tarihe yazılır bu da, yok mu ya bi odun üstüne çakıverin senenizi falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 madcow said: GS taraftarı olmak ile GSlılıgı ile bilinmek aynı seyler degil benim gozumde. Ben de GS taraftarıyım ama benim hakkımda o GSlılıgıyla bilinen bir adamdır herseyini GS adamıstır denmez yani. Ben Denizli'nin GSlılıgı ile ilgili bisey gormedim herkes gormus gibi davranmanın bir alemi de yok. İşte adam bu sezon yaptıklarıyla gösterdi. Daha nasıl gösterebilir ki? Gerçi transfer diye diye öldü adam, pek feda yapalım havasında gelmedi. Takımı da piç etti asdf. Baya başarısızdı yani. Ama sene sonuna kadar bekleyip para kazanabilirdi beleşten. Adama başarısız olduğunu kabullendi ve üzgünüm diyip gitti. Demek istediğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 o ilk bize ait lütfen.. onuda biz kaptırmadık kimseye yekeyeke said: Eh bir nevi tarih yazdılar, finansal fairplayden men edilen ilk Türk Takımı gs, şanlı tarihe yazılır bu da, yok mu ya bi odun üstüne çakıverin senenizi falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 serjuhan said: Abi harbi summonlandı hemen yekeyeke ve applevodka. Derdiniz ne anlamadım :) ? böyle bir konu konusulmasın sessiz durulsun mu istiyorsunuz anlamadım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sessiz durmasın kimse istemiyosa sıkıntı yok tabi. Ama elmayken patates olunca sesinize noluyo demek istemiş orda yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 2 dk olmadı açıklanı 2 sayfa konuşmadık hemen ağladınız ya tamam ya oynamayız gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar