madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Bu arada penaltı dogru. Cavandaya kırmızı dogru. Salihin kırmızısk omik auıhsduashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 trabzonlular anasina mi kufretti acaba hakemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Cavanda kosup hakeme carpıyor. kırmızının sebebi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Penalti dogru gibi geldi bana ama? Kirmizilar da dogru. Ha maci sivayali cok oldu zaten de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 madcow said: Bu arada penaltı dogru. Cavandaya kırmızı dogru. Salihin kırmızısk omik auıhsduashf topa mudahale edip kırmızı almak dogru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 hakemi fena deli ettiler haha trole bak hakeme kırmızı gösteriyor mal asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 doğru zaten kırmızılar en komiği de o ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 penaltının nesi doğru ahah kafayı yemişsiniz siz adam topa vurmuş oldukça temiz umut arkadan gelip çarpıyor herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ilki hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Esh said: madcow said: Bu arada penaltı dogru. Cavandaya kırmızı dogru. Salihin kırmızısk omik auıhsduashf topa mudahale edip kırmızı almak dogru muadam topa dokunmamıs abi direk umuta vuruyor sen de adam gibi izle. avrupada internet mi cekmiyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 hamsi tava isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 oglum tekrarını izledim hasta mısın herif topa vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Stringray said: penaltının nesi doğru ahah kafayı yemişsiniz siz adam topa vurmuş oldukça temiz umut arkadan gelip çarpıyor herife topa vurmadan önce umuta vuruyor da bilerek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Ben de izledim abi herif umuta vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 hakem bariz mali mulku satmis gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ferhatt13 - 1844693 21.02.2016 20:37:54 -beyler dk 89 dan yaziyorum hala gol yok diye hakem 4. kirmiziyi verdi mackolikte 2. kırmızı sonrası yazmış herif afasfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 evi barkı satıp 2/1 oynamış hakem 2 evi varsa şimdi 44 evi olacak yemişim hakemliği ondan sonra asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 penalti dogru, umut macta tek olumlu haraket olarak ayagini koydu araya ve cavanda once umuta vurdu sonra topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Trabzon herzamanki gibi yine gsyi yenemedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 penaltı nasıl doğru müdahale yok ben mi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 mal hakeme kırmızı gösteriyor offf bide 4 büyüklerde oynar profesyonel haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Galatasaray bitti demeden bitmiyormuş demek ki >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Kartlardan 1 tane sarı haric hepsi dogru bu arada. İlk kırmızısının ilk sarısı da dogru. Penaltı da dogru. Bir tek trabzonun penaltısı yendi onu da yanlıs bir penaltı calarak toparladı iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Tenekeadam said: penaltı nasıl doğru müdahale yok ben mi yanlış gördüm? abi yanlış görüyorsunuz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 olm bu kadar mal mal kartların ardından iyi ki hakeme tekme tokat girmediler öyle diyim. amatör kümede olsa hakem yürüyemiyor olurdu heralde şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar