Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

Burakın gönderilişi takdir edilmeli ama gazetelerde yönetimin devre arasında satışı yaptığı, parayı harcamamak için gizli tuttuğu yazıyor.
Doğruysa yönetim tam bir yetoluk örneği sergilemiş. Bide bileklik satıyolarmış şimdi 10 tlye. Umarım sene sonu giderler.

Ayrıca Bjkli gençler unutmuş hatırlatalım;

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379

Son 10 yılda bi tanecik şampiyonluğunuz var, ondan önceki 10 yıldan farksız bi şekilde.
10 yıllık cd doldu diye sevinciniz, atarınız ama fener bu sene olamasa da en geç seneye şampiyon. Bi yıl sonra Gs alır. Sizinde böylece gelenekselmiş 10 yıllık şerefli 3.lük seriniz başlamış olur. Ayık olun.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yalan söyleyeyim sırf fb şampiyon olamasın diye bjk olmasını istiyorum. henüz şu şampiyon olur bu olur demek için erken o düğüm ligin bitimine 2 3 hafta kala anca çözülür, o yüzden bjk liler sevinmesin şimdiden. mario gomez'i zamanında fırsat varken alsalarmış keşke yada bi eto. gitti antalya aldı ona yanarım.
Sosyal ağlarda paylaş

bjk taraftari daha itici gelmistir hep bana fbli'ye gore. hani zaten 30 sene geriden takip ediyorsun gs, fb'yi; trabzonun bi tik ustusun bari haddini bil ama iste olmuyor.

ona ragmen fb olmasin diye bjk olsun istiyoruz bu sene.

bizi de daha 2. yarinin basinda su dusuncede olmamiza sebep olan yonetimin basiretsizligine yaniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şunu yolda bi sıkıştırıp ağzını yüzünü kırsalar. Takımın ağzına sıçtı. Bu adale sakatlıkları vb hep bu itin ve kebapçı takımı yardımcılarının eseri. Takımı hiç çalıştırmamış, yükleme yapmamış herif. Geçen seneki şampiyonluk için yatsın kalksın Prandelli'nin sezon başı yüklemesine dua etsin it.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Dursun bakkalın dediklerinin de Fenerle ne Besiktasla alakası varmıs hani bu Azizin cıkıp atar yaptıgı sozler vardı ya. 2 farklı soruya 2 tane cevap verirken soyledigi cumlelerin 2 parcasını kesip yayınlamıslar. Aziz de tabi fırsatı degerlendirmis maglubiyet ustune.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen adam aslında öyle bi gönderme yapmamış ama azizin sadece gazete haberini görüp gaza geldiği söyleniyor. gazetedeki şekliyle o anlam çıkıyo çünkü.
Bence de öyle bi gönderme yapmaz zaten ya başka bi takıma şikeci diyecek kadar kendi tarihinden habersiz bir başkanı olamaz GSnin.

Fırsatın da maglubiyetle alakası yok, muhtemelen kazansaydı da aynı şeyleri söyleyecekti.
Daha önce de dedim amaç gs-bjk düşmanlığını kızıştırmak. Gs şampiyonluk yarışını bıraktığı için fb lobisinin rahatça hakemleri vs etkileyebilmesini istiyorlar, GSlilerin fb 4yıldız takmasını istemediklerinin de farkındalar. Amaç bu.
Sosyal ağlarda paylaş

O çok seviyesizdi. Onu yapan insanlarla aynı ahlak seviyesine sahip değilimdir diye düşünüyorum zaten.
Gs forumuna Osmanlısporun yaptığı basit bi espriyi taşıyıp, seviyeyi kendi forumuna yaklaştırmaya çalışan arkadaş bjkli.
Bunu göremeyecek kadar küçük olmamalı bazı şeyler...
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın.

kayseri üst gecileri koruma ve yaşatma derneği topicine koymalıydım bu gönderiyi.

asıl sen ''basit bir şakayı'' bile saldırı olarak görecek,gülüp geçemeyecek kadar fanatik olduğun için durup bir saniye aynaya bakmalısın.

belki sorunun nerde olduğunun farkına varırsın hadi iyi kayseriler
Sosyal ağlarda paylaş

Yılmaz Vural critical vurmuş lana sdafasgsa

said:
RADİKAL - Okan Üniversitesi’nin düzenlediği Spor Seminerleri’nin ilkine teknik direktör Yılmaz Vural konuk oldu. Seminerde öğrencilerin sorularını yanıtlayan deneyimli çalıştırıcı, Antalyaspor'da birlikte çalıştığı Burak Yılmaz ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.
Öğrencilerin Burak Yılmaz'ın Çin’e transferini değerlendirmesini istemesi üzerine Yılmaz Vural, "İngiltere yerine Çin'i tercih etmesi tamamen duygusal. Burak’ı A Takımı’na ben çıkardım. Çok dayak yedi benden çünkü çok şımarık bir çocuktu. Yeteneğinin ortaya çıkarılmasında emeğim oldu" yorumunda bulundu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...