Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

Yöneticiler de sahtekarın önce gideni fakat şurada anlatılan rezillik tam kafamda canlandırdığım hamza portresi gibi. Böyle koltukta kıvranacak, karşısındaki patronu olduğundan bişe de söyleyemeyecek ama menepozlu gibi terleye terleye surat yapıp "takımda iş yapan kim varsa yollayalım bence" diyecek. Tam hayal ettiğim Hamza :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Hamza'yı beğenmiyoruz ama bu adamın dedikleri hiç gerçekçi değil. Hamza veya hiçbir futboldan anlayan adam böyle taleplerin hepsini birden yapmış olamaz. Tabi ki yanlış istekleri, planları olmuştur.
Ha herşey bu basiretsizin dediği gibioldu diyelim, sportif direktör ne iş yapar abi ?
Oraya da kardeşini getirirsen böyle olur.

Ayrıca haberin devamında yine geçen seneki kutlama işi var. Albayrak, Dürüst falan neden çıkmadı olayına ısrarla platform hepimizi taşıyacak kadar büyük değildi falan diyor hahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

burak yılmaz bu sezon gitti gitti gitmedi daha da hiçbir yere gidemez.Bu sezondan bi umudum kalmadı zaten söyle böyle geçsin ama önümüzdeki sezon(yönetim kesinlikle değişmeli) taraftar köklü değişimler istiyor.En başta transfer politikası podolski gibi transferler lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hamza'nın da dediği gibi takım içi dengeler önemli :D ama şua an takım içinde bulunan yerli oyuncular ile zaten olmaz.Telles denen oyuncu gs'de eri geldi eleştirildi ama adam italya'da ilk 11'de sahaya çıkıyor.biz bazı oyuncuların kıymetini bilmiyoruz(sabri buna dahil degil :D ) denayer denen oyuncu çok sağlam adam sakatlandı gs'nin en iyi defans oyuncusu şu an yada chedjou ile birlikte en iyisi. orta sahada melo gibi diri bi adam lazım, forvete de elmander gibi kral bi adam lazım. galatasarın işi burak'ın plaselerine kaldıysa işimiz var.
Sosyal ağlarda paylaş

"Adnan Polat" said:

"SORUN YÜZDE 5-10 OLAN LİSECİLER"

Galatasaray’ın sorunu yüzde 5-10 olan liseciler. Yüzde 85-90 olan liseliler asla değil.

Benim yaptığım dönemde olduğu gibi, Galatasaray’ı maddi manevi sömürenlerin elinden bu oyuncağı aldığın vakit hemen bir araya geliyorlar. Galatasaray’ın sorunu yüzde 5-10 olan liseciler. Yüzde 85-90 olan liseliler asla değil.

Galatasaray’ı soyanları şöyle kategorize ediyorum:

1- Sırf Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu diye 2000 TL’den fazla maaş alamayacak adamları direkt 20 bin TL ile çalıştırıp kan emen kesim.

2-Direk olarak hırsızlık yapanlar. İşte Dursun Başkan da bunları yakalayıp atmaya başlayınca, muhalefette bu yüzden ayaklandı.

3-Galatasaray’a mal ve hizmet satarak kanını emenler.
Sosyal ağlarda paylaş

"Özbek'e yanıt" said:

Özbek’in açıklamasının ardından konuşan Cüneyt Tanman, Dursun Özbek ve yönetimin de Melo’nun kalmasından yana olmadığı ifade ederek, “Melo’nun kamp kadrosunda olması bile rahatsızlık yaratmıştı. Melo kararından önce futbolcular ve menajerleri bana geldi. Melo’yu takımda istemediklerini açık şekilde söylediler. Melo’nun Galatasaray’da kalma ihtimali sıfırdı. Kalmasını kimse de istemiyordu açıkçası” dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 11 belli olmuş

Fernando Muslera, Tarık, Semih, Hakan, Olcan, Yasin, Chedjou, Bilal, Lukas Podolski, Wesley Sneijder, Umut Bulut

sabri sakat yada cezalımı? 11 de göremeyince garip geldi asfjhasfl

bi yabancılara bak birde yerlilere bak kalite açısından arada dağlar kadar fark var
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...