Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Yöneticiler de sahtekarın önce gideni fakat şurada anlatılan rezillik tam kafamda canlandırdığım hamza portresi gibi. Böyle koltukta kıvranacak, karşısındaki patronu olduğundan bişe de söyleyemeyecek ama menepozlu gibi terleye terleye surat yapıp "takımda iş yapan kim varsa yollayalım bence" diyecek. Tam hayal ettiğim Hamza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Ya Hamza'yı beğenmiyoruz ama bu adamın dedikleri hiç gerçekçi değil. Hamza veya hiçbir futboldan anlayan adam böyle taleplerin hepsini birden yapmış olamaz. Tabi ki yanlış istekleri, planları olmuştur. Ha herşey bu basiretsizin dediği gibioldu diyelim, sportif direktör ne iş yapar abi ? Oraya da kardeşini getirirsen böyle olur. Ayrıca haberin devamında yine geçen seneki kutlama işi var. Albayrak, Dürüst falan neden çıkmadı olayına ısrarla platform hepimizi taşıyacak kadar büyük değildi falan diyor hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 burak yılmaz bu sezon gitti gitti gitmedi daha da hiçbir yere gidemez.Bu sezondan bi umudum kalmadı zaten söyle böyle geçsin ama önümüzdeki sezon(yönetim kesinlikle değişmeli) taraftar köklü değişimler istiyor.En başta transfer politikası podolski gibi transferler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Köklü değişim GS'nin adam gibi şirketleşmesi ve liseci kan emicilerin kovulması ile başlar. Başka türlüsü geçici çözümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Dursun'u hiç sevmesem de bana Hamza yalancı gibi geliyor. Bu yerli tayfası ile her türlü pisliği yaptılar. Başarı gelince millet sesini çıkaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hamza'nın da dediği gibi takım içi dengeler önemli :D ama şua an takım içinde bulunan yerli oyuncular ile zaten olmaz.Telles denen oyuncu gs'de eri geldi eleştirildi ama adam italya'da ilk 11'de sahaya çıkıyor.biz bazı oyuncuların kıymetini bilmiyoruz(sabri buna dahil degil :D ) denayer denen oyuncu çok sağlam adam sakatlandı gs'nin en iyi defans oyuncusu şu an yada chedjou ile birlikte en iyisi. orta sahada melo gibi diri bi adam lazım, forvete de elmander gibi kral bi adam lazım. galatasarın işi burak'ın plaselerine kaldıysa işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 1-0 olsun bizim olsun.gol Sneijder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 "Adnan Polat" said: "SORUN YÜZDE 5-10 OLAN LİSECİLER" Galatasaray’ın sorunu yüzde 5-10 olan liseciler. Yüzde 85-90 olan liseliler asla değil. Benim yaptığım dönemde olduğu gibi, Galatasaray’ı maddi manevi sömürenlerin elinden bu oyuncağı aldığın vakit hemen bir araya geliyorlar. Galatasaray’ın sorunu yüzde 5-10 olan liseciler. Yüzde 85-90 olan liseliler asla değil. Galatasaray’ı soyanları şöyle kategorize ediyorum: 1- Sırf Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu diye 2000 TL’den fazla maaş alamayacak adamları direkt 20 bin TL ile çalıştırıp kan emen kesim. 2-Direk olarak hırsızlık yapanlar. İşte Dursun Başkan da bunları yakalayıp atmaya başlayınca, muhalefette bu yüzden ayaklandı. 3-Galatasaray’a mal ve hizmet satarak kanını emenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 "Özbek'e yanıt" said: Özbek’in açıklamasının ardından konuşan Cüneyt Tanman, Dursun Özbek ve yönetimin de Melo’nun kalmasından yana olmadığı ifade ederek, “Melo’nun kamp kadrosunda olması bile rahatsızlık yaratmıştı. Melo kararından önce futbolcular ve menajerleri bana geldi. Melo’yu takımda istemediklerini açık şekilde söylediler. Melo’nun Galatasaray’da kalma ihtimali sıfırdı. Kalmasını kimse de istemiyordu açıkçası” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 akhisar yener bugün galatasarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 ilk 11 belli olmuş Fernando Muslera, Tarık, Semih, Hakan, Olcan, Yasin, Chedjou, Bilal, Lukas Podolski, Wesley Sneijder, Umut Bulut sabri sakat yada cezalımı? 11 de göremeyince garip geldi asfjhasfl bi yabancılara bak birde yerlilere bak kalite açısından arada dağlar kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 chedjou'nun adını niye yazmadın diğer yabancıları ad soyad yazmışsın zenci diye ayrımcılık mı yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 defans çarşamba pazarına dönmüş çok kötü. chedjou dmc mc oynayacaka adam değil. zaten ağır adam üstüne bilal iyi olmamış.sneijder'den gol bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Takımdan o kadar soğudum ki Selçuk Burak niye yok onu bile bilmiyorum. Hamit noldu bu arada ya, iyileşmedi mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 selcuk cezalı burak sakat. hamit de sakat. yasin tam bir yokluk olarak basladı maca ayagına gelen her topu kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Tarik ve Olcan yerine 9 kisi ciksak daha iyi bence http://i.imgur.com/h7pcLk3.jpg yillardir acip acip bakiyorum buna, sogumus sogan halkasi tarik camdal. ama bu demek degil ki yenilicez, sanli Galatasaray'imizin saha kalkacagi yukselise gececegi mac olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 e kart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Fistan said: chedjou'nun adını niye yazmadın diğer yabancıları ad soyad yazmışsın zenci diye ayrımcılık mı yapıyosunzenci değil siyahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Son 25 metrede oturuyor akhisar allahım sıkıntıdan bayılıcam birazdan. Su korkuncluga karsı gol attıgımız icin cok mutluyum ama umut =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 umut bulut boş geçmedi :D chedjou helal olsun iyi attı podolski'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Oh be poldi attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 iste boyle, benim laflarima kulak verin renkdaslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 poldi almanca oc u yapıstırmıs galiba asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 mustafa denizli'nin gol sevinçlerine hayranım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Bu akhisar da bize dildo size şişme karı kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar