moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 sneijder zaten çocuğu da koydu sezon sonu gider napcak lan adam burda cocuk mu büyütülür ne zaman bomba patlayacağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 bu davar taraftarla da bişey yapılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Dortmundun sabrisi groskoys u almisiz. 11 umut bulut 11 groskoys 11 sabri Oooooooffffffffff. Lan melo gitti. Cemalinin maasini biz veriyoruz. Ama adam Chievoda oynuyor. Son gun takimin as oyuncusunu kiraliyoruz. Hadi fahis fiyat gelir satarsin. Son gun as oyuncuyu kiralamak neyin kafasidir? Groskoystan baska adam mi kalmadi? Tabi son gun kalmamis olmasi normal. Bruma failini tam unutur gibi olmustuk.. Dursun yatacak yerin yok dursun. Daha formamiza reklam bile alamadin. Takimi bombaliyon dursun... Birazdan sostizm gelecek. Siz yonetim ve td.den daha iyi mi bileceksiniz diyecek. En cok da bana o koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 şimdi sabri iyi transfer öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 şeneri niye almadınız ki siz yıllardır. adam resmen gökhan gönülü yedek bırakacak şekilde oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 FB-GS maçı kaçıncı hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Doğuştan fenerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 barbu said: FB-GS maçı kaçıncı hafta? 9 diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu arada "Melo, 3.7 milyon euro karşılığında Inter'de!" 3.7 nedir ya. Resmen çingen pazarlığı yapmış yönetiminiz. "Ulan tamam al" diye atmış parayı inter. Ya da Sow'un bonservise benzer olsun diye 7 koymuş olabilirler. 17M vs 3.7M VAY ÇAKALLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Hocam neden 9 peki, neden 8 veya 10 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 moriarty said: barbu said: FB-GS maçı kaçıncı hafta? 9 diye biliyorum Alışır umarım FB takımı birbirlerine o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Heskey en son Avustralyadaydi. Birakmadiysa onu da almak sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Melo için 3,7 M gayet iyi bence. Bu sene bizde verimli olacağını da düşünmüyordum artık. Herifin 5 milyona yakın da maaş yükü vardı. Bence gittiği iyi oldu yani ama yerine bu saatten sonra kimi alacağız işte o kısım düşündürücü. Telles ise bence Carole'den iyi değil. Yedeğini de şu halde düşünmeyiverelim. En kötü Balta var. Ayrıca sağ bekin ası yok solun yedeğini düşünmeyelim bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 barbu said: moriarty said: barbu said: FB-GS maçı kaçıncı hafta? 9 diye biliyorum Alışır umarım FB takımı birbirlerine o zamana kadar. maç evde abi, alışmasına gerek yok takımın öğrenilmiş çaresizlik procluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 serjuhan said: Melo için 3,7 M gayet iyi bence. Bu sene bizde verimli olacağını da düşünmüyordum artık. Herifin 5 milyona yakın da maaş yükü vardı. Bence gittiği iyi oldu yani ama yerine bu saatten sonra kimi alacağız işte o kısım düşündürücü. Telles ise bence Carole'den iyi değil. Yedeğini de şu halde düşünmeyiverelim. En kötü Balta var. Ayrıca sağ bekin ası yok solun yedeğini düşünmeyelim bir zahmet. abi biz taraftar olarak neden maaş yükü cart curt önemsiyoruz ki? kulubun taraftarıyız muhasebicisi değiliz ki. 5 milyonluk maaş yükü olsa nolur, ontiveiro, hajrovic alırlar yerine çıkar kasadan 20 milyon euro. melonun daha iyisini 5 milyonun iki üç katını harcamadan getirebilecek misin? ve garantisi yok daha iyi oynayacağının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 barbu said: Bu arada "Melo, 3.7 milyon euro karşılığında Inter'de!" 3.7 nedir ya. Resmen çingen pazarlığı yapmış yönetiminiz. "Ulan tamam al" diye atmış parayı inter. Ya da Sow'un bonservise benzer olsun diye 7 koymuş olabilirler. 17M vs 3.7M VAY ÇAKALLAR. yoruma gel. bazen diyorum ki neyse.. 3.7 ye aldik meloyu 3.7 ye verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 moriarty said: serjuhan said: Melo için 3,7 M gayet iyi bence. Bu sene bizde verimli olacağını da düşünmüyordum artık. Herifin 5 milyona yakın da maaş yükü vardı. Bence gittiği iyi oldu yani ama yerine bu saatten sonra kimi alacağız işte o kısım düşündürücü. Telles ise bence Carole'den iyi değil. Yedeğini de şu halde düşünmeyiverelim. En kötü Balta var. Ayrıca sağ bekin ası yok solun yedeğini düşünmeyelim bir zahmet. abi biz taraftar olarak neden maaş yükü cart curt önemsiyoruz ki? kulubun taraftarıyız muhasebicisi değiliz ki. 5 milyonluk maaş yükü olsa nolur, ontiveiro, hajrovic alırlar yerine çıkar kasadan 20 milyon euro. melonun daha iyisini 5 milyonun iki üç katını harcamadan getirebilecek misin? ve garantisi yok daha iyi oynayacağının. Bi bakıma haklısında bu FFP olayında maaş olayı önemli. Bu yetolar kulübü yönetemeyince taraftar muhasebe işine giriyor işte böyle. Doğru diyon esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu sene dökülürsünüz herhalde, fener rahat alıp götürecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 abdurrahimi geri getirsinler, bi ziyarete bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Lan eksisozluge bakmamla beraber Turkiye'de futbolun neden gelismedigini anladim. "Adam alman, her yerde oynuyor. O zaman adam harika" Adam yeteneksiz! Abi ne is verseler yaparimin Almanya subesi. Her yerde oynayan oyuncu yeteneksiz deli dana gibi kosan bi adamdir. Gecen sene denk gelemedim sakatligindan oturu ama oncesinde de Dortmund'un en yetenek fakiri oyuncusuydu. Lan izlemedim demek yerine "ooo Alman panzeri" demek neyin kafasi? Ortalama Turk oyuncudan elbette kaliteli ama ortalama transfer yapmak nedir? Of valla sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Jack of all trades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 GS'ye geçmiş olsun. Son yılların en kötü sezonuna hazırlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 simple jack işte adam. her maç 10 üzerinden 6 bekle 8 olmaz 7 olmaz 5 olmaz. bakınız: hasan ali kaldırım. seviyorum gerçi böyle adamların yedekte olmasını ben ama as kadro için sabriden iyidir en azından bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 grosskrotzun geldiğine şükredin siz bir sezon sabri-tarık önlerinde olcan-umut seyretcektiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 KÖPEKLERİ BAĞLAMIŞAM ÖNÜNE DE EKMEK DOĞRAMIŞAM http://www.youtube.com/watch?v=65xBpJ5PMXA http://turkspor.net/images/news/mehmet_topuz_pitbul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar