Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Yoo beyni olan herkes ayni seyi soyluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 İbra ile rakipleri kandırıp büyük sürpriz mi yapıyoruz yoksa... Necati Ateş Florya'daymış, hadi bakalım :D http://pbs.twimg.com/media/CLkKhB5UEAAP19-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 senin gördüğün, konuştuğun HERKES bu düzeyse ben senin için üzülürüm esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Necati > umut = denge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 sostizm said: senin gördüğün, konuştuğun HERKES bu düzeyse ben senin için üzülürüm esh Uzulme abi, normal zeka senin de hakkin :P Sudoku coz bi de harnup pekmezi ye yardimi oluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Yalnız 35 yaşındaki Necati bu yaşa rağmen hala Umut'tan da Sercan'dan da daha iyi forvettir orası doğru. Transferine gerek var mı dersek, o ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Necati gelsin abi mantikli olur rotasyon icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Theridone said: fenn said: Fenerliler ne tırstı be acaba gelir mi diye http://i.imgur.com/A4J1SGP.jpg adam transfer olduktan sonra bile materyal olmadığı için fotoşopla rant kasmak sddsf al hadi al yine iyisin http://www.yazete.com/store/file/images/drogba%281%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Iyi kasmislar ama fotosoku, dalgayi falan iyi verebilmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 rvp'nin sol kolunun üstündeki tırtıl gibi şey ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 lan ruyamda imza toreni yaptik ibrayla, sonra bam gum firtinaya uyandim, tanrilar ruyasina bile musade etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ibram yarın geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 aquila said: lan ruyamda imza toreni yaptik ibrayla, sonra bam gum firtinaya uyandim, tanrilar ruyasina bile musade etmedi. Düşün işte beraber imza töreni yapıyosunuz İbra'yla, kağıda atıyo imzayı. Bi gariplik gözüne çarpıyor, bi bakıyosun adam imzayı Necati Ateş diye atmış. "Lan olm niye öyle attın diye bi kafayı kaldırıyosun, karşındaki İbra değil Necati. "Yuvama döndüm" diye sırıtıyor 32 dişle. "Denge için ben lazımdım abi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 umut yerine necati olsaydı keşke, kariyerini burda bitirmesini isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bence burak'ın yerine oynasaydı daha iyi olurdu. en azından top kontrol edip pas atabilen bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Darestan said: ibram yarın geliyomuş ibrahim şahindir o, zlatan olsa duramazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 sözlüğe böyle sahte birşey koymuşlar. gerisin geri 2-3 sayfa baktım başlığa yok bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ne var abi onda, yaz sen de gonder bi teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 dear sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Johnny'den bahsediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ne bileyim, gerçektir belki diye koydum. gerçek ise komik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 8,000,000 euro net deyince bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Oraya kadar iyi gelmişsin yine. Ben gülerek okudum baştan sona. Hayır bir de abidik gubidik filtrelemişler fotoğrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 aquila said: lan ruyamda imza toreni yaptik ibrayla, sonra bam gum firtinaya uyandim, tanrilar ruyasina bile musade etmedi. kamyon devirmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Aylik ev kirasina 50k $ yazmislar sdfhsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar