Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hersey cok guzeldi mutlu mesut yasiyorduk master race desktopum ve ben sonra patiden saolsun bi haf-x kasa aldim anhora misali eft yi caktim ama kasa da geldi :P (pati farki ) neyse butun gun ugrastim. zaten kasa toz icindeydi bi ara temizlik yapacaktim o da aradan cikti iste diye sevinirken hersey tamam goruntu yok anakart d6 error verip duruyor (asrock x79 extreme6) eskileri kurcaladim . isininca sican bi hd4870 vardi onu taktim bios falan gordum hatta film dizi falan seyrettim heartstone falan oynadim gece yattim uyudum bu arada hd7970 le hicbir sekilde goruntu yok blackscreen 3 pcie-x var hicbirinden goruntu alamadim lan vga yandi galba dedim bugun de eski vga4870 le de blackscreen yiyorum herseyi soktum sadece cpu ram mobo powerlari takili yok goruntu yok. ama pc boot ediyor - mouse klavye isiklarindan boot ettigi anlasiliyor mobo yu mu yaktik vga mi ? hangisi daha kotu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 En üstteki PCI-E slotuna takacaksın ekran kartını, iyi oturduğundan emin ol. PSU'dan anakarta gelen 2 kabloyu ve ekran kartına giden kabloları doğru taktığından emin ol. Anakartın üzerindeki 4-8 pin ATX12V kablosuyla ekran kartına giden 4-6 pin PCI-E kablolarını karıştırma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 evga alsaydın keşke anakartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ele daha mi iyi oturuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 exa dan alin ne alcaksaniz hem ucuz hem servisi calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 herseyi yaptim yok isin tuhaf kismi once eski dandik hd4870 le goruntu alabilmeme ragmen simdi hicbisey yok vga slotlari yaktim galba. yanabiliyorsa onlar eger bakalim evin kosesinde bi bilgisayar tamircisi var . alip karti gidecem. suna baksana bi goruntu geliyor mu diye ilk basta ramlari yanlis slotlara takmisim- quad calisiyor - ondan acilmadi. sonra anakart kitapcigini buldum dogru taktim vga degistirdim bios windoz falan gordum sabah kalktim hepsi ruyaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hala elinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yavasca masaya biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 masa + 1200TL'ye yeni bir anakart gonderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bi de piyasada x79 kart yok zorla ddr4 ram mi alcaz simdi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Zaten 2. ve 3. PCI-E slotlarına taktığın ekran kartından görüntü alamazsın, ilk slota takman lazım. Ekran kartının power kablolarını takmazsan da gene ekran kartı çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bright hepsinden goruntu aliyordum daha once 3 pcie-x var hepsini denedim power takili- degistirdim - moduler pcu hani belki ordan veremiyordur falan dedim gene yok hatta eski hd4870 i takinca goruntu geldi power takmamissin tak dedi- evet unutmusum o sira ama illa bir sekilde goruntu gelmesi lazim bende sifir - siyah ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bi BIOS'u resetlemeyi dene. ftp://66.226.78.21/manual/X79%20Extreme6.pdf şurada sayfa 49'da anlatıyor Clear CMOS başlığı altında. BIOS'u resetledikten sonra CPU'ya en yakın PCI-E slotuna tak ekran kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bios u en az 10 kere resetledim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Auril said: bi de piyasada x79 kart yok zorla ddr4 ram mi alcaz simdi bi de niye ddr4 ram alıyorsun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 cunku x79 anakart yok piyasada 2011 soket x99 kartlar da ddr4 slotlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Vga power kablosunu degistirdim cat diye geldi görüntü 1 hafta boktan bir kablo yuzunden boş yere ugrastim meh Neyse saglammis mobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar