Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 half-life 1 le steam üzerinden oynuyoduk bi ara snn-ava-nitro gamer da hala oynanıyo mu bu serverlarda, yenisi mi açıldı dolu oluyo mu(eğer doluyosa indiricem de :) ) şimdiden cevaplar için teşekkürler[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hl 1 le oynanan versiyonlarından bahsediyorum bu arada yeni çıkacak olanlarından diil :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sanırım türkiyeden oynayan pek kimse kalmadı.. çok tutmadı türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bir kaç ay evvel oynanıyordu baya. Yani 1 server kesin dolu oluyordu ve gayet düzgün oynayan bir kitle vardı. Ama artık oynanmıyor. Yeni NS versiyonu ile belki yeniden oynanmaya başlar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Saykoleo, 22 Ocak 2005 23:10 tarihinde demiş ki: hl 1 le oynanan versiyonlarından bahsediyorum bu arada yeni çıkacak olanlarından diil :) zaten natural selection: source ve natural selection 2 daha çıkmadı. hala oynanmıyor mu derken NS'den bahsettiğini anlıyabiliyoruz bu yüzden :) ekstra açıklamaya gerek yok ;) steam kullanıp yabancı serverlarda oynamayı tercih ediyorum ben, Türk serverlarında natural selection gibi oyunlar biraz zorlama konuluyormuş gibi geliyor, pek oynayan bulamıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu arada başlığı düzelttikleri için AREA MASTERZ a teşekkürler :) Yok ya bone nitrogamer da, snn de filan çok düzgün oynayan bi kitle vardı lathspell in de dediği gibi yani Türkiye'de oynanıyodu da hala devam ediyolar mı bilmiyorum işte Yabancılarla oynamak da bayıyo böle tanıdık insanlarla oynamak istiyo insan Zamanında dod u da böle kaybettik bunu da kaytbedicekmişiz demek :P [signature][hline]Mekteb-i Sultani [Bu mesaj Saykoleo tarafından 23 Ocak 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çok güzel bir kitlemiz vardı. SNN kapanınca dağıldı. Sonra yeniden topladık. Ama oyunun çok stratejik ve çok yönlü olması bunların üstüne yeni oyuncular gelmemesine neden oldu. Eskilerde hafif hafif bırakınca yok oldu. Halla yabancı sunucularda oynayanlar var.(Ben de dahil.)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ns 2.01 server adresi varsa ( Turk / yabancı ) halen oynayabilirim burnumda tutuyor acıkcası 3.0+ uzeri NS ye ısınamadım bi turlu..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar