Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Yasasin forumsal elitizm Nisanlar sizin olsun; Amklar bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 size sevdanın yolları bize amklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 o değil de alıntılama yapınca niye başlık eskisi gibi görünüyor nasıl bir bugdır o hep sorucam unutuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Cevaplar için teşekkürler di, net oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 BEN ŞİKAYET ETTİM ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sen zaten her boku sikayet ediyosun, bi zahmet sebep yaz bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Şikayet ne abi, en son ne zaman bastım hatırlamıyorum belki de hiç basmamışımdır :) emekli albay gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sokayım yaza nfsu 3 geliyor lan GET HYPED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 nfsu 3 bu yaz tüm internet cafelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Düzmenin argosu ne ara mızraklamak oldu ya, son 1 haftada mı bişey değişti bi anda mızrak mızrak oldu bütün forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 silahlandik biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 aquila said: siz niye o cevrede oldugunuzu dusunun bence. gayet önemli bir nokta. Es geçilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 mızraklı konu yine forumdan bi olaydan cıktı gayette yakışıyor mızrakla onu doftum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senko said: sdf uzaktan yakından alakam yok lan playboylukla fln abi çevrene bak mesela, kız var gram kendini geliştirmemiş, açıköğretim okuyor/okumuş (amaç açıköğretim okuyanları aşağılamak değil). kültür desen yok, oturup 2 dakika konuşalım desen ya arkadaşlarının arkasından konuşuyor, ilişkilerini vs ya da aldığı/almak istediği eşyalardan bahsediyor. beynindeki muhtemel amaçta zengin koca yapıyım, üstüne çocuk peydahlayımdır muhtemelen. obje değil mi şimdi bu... yani sen böylelerini mi kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kullanabilsem kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 o kadar imkan varken kullanamıyorsan senin adına üzülücem şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kralice yaparim diye kandir senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Onun için Ankara'da olması lazım biliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ne imkanım var abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 seks objesisin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senko said: ne imkanım var abi sdf küfretmek serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Q2Wszp1WvXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 senko said: sdf uzaktan yakından alakam yok lan playboylukla fln abi çevrene bak mesela, kız var gram kendini geliştirmemiş, açıköğretim okuyor/okumuş (amaç açıköğretim okuyanları aşağılamak değil). kültür desen yok, oturup 2 dakika konuşalım desen ya arkadaşlarının arkasından konuşuyor, ilişkilerini vs ya da aldığı/almak istediği eşyalardan bahsediyor. beynindeki muhtemel amaçta zengin koca yapıyım, üstüne çocuk peydahlayımdır muhtemelen. obje değil mi şimdi bu... italikli kısmı görünce şu geldi aklıma ama bundan kalan insan olabileceğini düşünmemiştim: http://en.wikipedia.org/wiki/Bechdel_test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 yaz geldiğini bugun anladım. yolda bi hatun nerdeyse çıplak geziyordu. dikiz aynasından hatunu takip ederken bi baktım bütün arabalar dikiz aynasından yürüyen kıza bakıyordu ne güldüm sdljfdkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar