Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ya yaz okuluna belcikaya gidicem. Vize olayi soz konusu. Simdi silke silke bu araci kuruma basvuru ve vize ucretini yatirmak zorunda miyiz? En son hollanda'ya erasmusa giderken ne basvuru ucrrti verdim ne de vize ucreti. Zank diye konsolosluga gidip halletmistim. Simdi gene konsolosluga gidip egitim amacli vize almak istiyorum, basvuru ucreti yatirayim da vize ucreti ne ak diyip sansimi denesem yer mi acaba? Ya da su masrafi dodgelama sansim var mi baska sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Mecbursun. Ayrıca geç bile kalmış sayılabilirsin. Belçika vizesi öyle diğerleri gibi 3 günde çıkan bişey değil. En az 1 ay bekletiyorlar, belgelerin hepsi Belçika dışişlerine gidiyor. Şimdiden başvursan iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 çok doğru, belçika kıldır vize konusunda, eksik gedik bırakmadan ver. Yalnız, hakkaten yaz okulu vize ücretini alabilir sanki, bilemedim tahmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Evet VFS le muhatap olmak zorundasın. "Belçika vizesi çok zor en az 1 ay sürer" diye bi ton yorum okuyup başvuru yaptıktan 8-9 saat sonra, vize hazır gelin alın diye aramışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 okuldaki arkadaşlara da sordum bugün, 3-5 günde almış çoğu. hatta biri vize ücretini yatırdıktan sonra geri almış öğrenci olarak gittiği için. yalnız en yakın randevuyu 5 haziran'a veriyorlar. Ben vizeyi beklemeden alsam biletleri içimde patlamaz heralde. haziranın son haftası çıkıcam tr'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 vize 4 5 güne çıkar başvurduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 biletlerini al zaten vize başvurusunda göstereceksin kalacağın yerin belgesi vs. de göster. 3-5 günde alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bilecik vizesi diye okudum, göz doktoruna gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dragonfire said: biletlerini al zaten vize başvurusunda göstereceksin kalacağın yerin belgesi vs. de göster. 3-5 günde alırsın. abi okuldan resmi kabul yazısı var onu veririm bilet işini hiç bulaştırmam. Yunanistana gidicem zaten ilk, şimdi selanik biletleri verip iyice işleri uzatmak istemiyorum sdf. Ama nasıl sikko bi sitesi varsa aracı kuruluşun resmen hiç bi silke yaramıyor. daha netten randevu alınmıyor ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kalacak yer gidiş dönüşü belli etmen lazım okuldan gelen kağıtta şu süreler arasında eğitim görecektir yazıyormu? Birde ilk önce selaniğe gideceksen sebebini iyi açıklaman lazım orada kapıda sorun çekmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 tarihler net belli. hatta adamlar yazıyı 3 farklı dilde düzenleyip göndermişler dfsf. ya yunanistan'a daha önce girmiş çıkmışlığım var, pasaportta kaşeleri felan duruyor sanmıyorum sorun çıkarsınlar. Ya manyak gibi konsolosluğu arasam hergün, randevu iptal eden var mı diye sorum darlayıp yakın tarih koparabilir miyim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Erasmuys veya okuılun/devletin göndermediği durumlarda b*k çıkar afedersin 3-5 günde. 4 yıl yaşadım arkadaşlar. Turistik için en az 1 ay diyorum bak bu dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 hazır vize konusu açılmışken okul bitiyor. göttingen'de ablam var, bu sene başvuramadım yüksek lisans için oraya buraya(y.dışı). dedim ilk dönem ablamın yanına dil okuluna gideyim az almanca öğreneyim, bahar dönemine başvururum sakin kafayla. dil okuluyla vize alınıyor rahatca ama ben okulu bitirmiş ablasının yanında ikamet edecek birisi olarak potansiyel mülteci gibiyim. verirler mi almanlar vize ya? 100-120 günlük falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 belçika'ya giden arkadaşa söyleyim, kural olarak schengen'e giriş yapacağın ülkeden vize almak zorundasın. Tabi ki bu kural her zaman uygulanmıyor ancak biletsiz gitmek diye bir konsept yok, biletsiz başvuru yapıp Belçika'dan direkt vize alırsan oldukça şaşırırım. @yav mümkünse öğrenciliğin devam ediyorken başvur. Ablan orada öğrenci mi, çalışma izni mi var, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ablamın eşi post-doc yapıyor, maaşlı üniversite çalışanı orada. ya burda lisans bitecek her türlü (bitsin yani), sıkıntı olcak gibi olursa göstermelik yüksek lisans'a kaydolurum mezun olacağım okulda hani, kararımı verdim %90 gibi bişey. ille de gitcem. demek istediğin, vizeye mezun olmadan başvurmak gerçi sanırım. o şekilde oluyorsa şamda kayısı. demezler mi son dönemi okulda bu herifin, gelene kadar bitirmiş olur, kimi kekliyor sie çekelim buna sdfjkl yoksa bankada gösterilecek paraya mı bakıyor her şey, bu öğrencidir değildir göçermöçer dönerci olur denkleminden öte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 hemen derail trenine binip soru sorayim. hollandaya turistik vize icin kici kirik booking.com ciktisi goturunce kabul etmeme durumu geyigi vardi bi ara, hic basima glememisti. var mi basina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 rezervasyonu sallamayabilirler ama dekont felan varsa sıkıntı çıkmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar