Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 selam arkadaşlar, eşimle kararlaştırdık artık bir araba alalım dedik. bütçemiz taş çatlasın 22-23 bin tl. kesinlikle hb olsun istiyorum, dizel ve manuel olsun, sanayide çiziğini bilmemneyini ucuza yaptırabileyim istiyorum ve mümkünse 110 bini falan çok geçmemiş olsun. bu varsayımlarım sonucu dönüp dolaşıp reno clio'ya varıyorum. var mı bunu kullanıp da kesinlikle alma diyecek? araba kullanmayı yarım yamalak biliyorum, sağını solunu sürttüğümde içim yanmaz en azından diyorum bununla. şöyle parça parça hasar kayıtlı olan bir tane var; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-model-clio-hb-extreme-1%2C5-dizel-213594359/detay şöyle biraz daha eski ama kazaya bulaşmadığını iddia edenler var, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-reno-hb-2005-fransiz-kasa-4-airbagli-194227090/detay arayınca bu civarlarda milyon tane ilan var illa bir tane temiz ve güzel bulurum herhalde, akraba sanayici de var gider gösteririz de anlar herhalde diyorum. siz değerli patinajcıların yorumlarını bekliyorum gerek başka bir araç olur tavsiyeler olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-getz-hatasiz-boyasiz-orjinal-dizel-205876153/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bi arkadaş geçen punto aldı o fiyatlara. fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Karag8z said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-getz-hatasiz-boyasiz-orjinal-dizel-205876153/detay getz arkadaşta vardı çok dağıldıydı ya araç. biraz savruk kullanıyordu o ama bu kadar da kıçı başı dağılmamalı diyodum bindikçe. "roket adam" said: bi arkadaş geçen punto aldı o fiyatlara. fena değildi. puntoların piyasaları biraz daha yüksek galiba bir bakayım ama yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 hb almasaniz da olur..tatillerde sunda bunda dezavantaj.. 2005 alfa dis ts 1.6 95-6-7 bmw 3 serisi 2011 chevrolet serisi aveo lancetti spark..sorun olmaz dersen guzel arabalar var. 2009-10 citroen c3-c4 bol miktarda fiat.2012 civari 2009-10 fiesta 2004-5 honda jazz 2011 cesitli modellerde hyundai 2010 civari 206 207 pejo 2012 joy clio reno.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Selam, Abi Clio falan alabilirsin o aralığa. Ama motorun durumundan emin olman gerek. Servislere sormak gerek; satmayı düşünen ve motoruna kefil olunacak araç var mı' diye. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bu arada ilginc geldi simdi sahibinden e bakarken..1 hafta once 2004 fiestayi 22 ye sattiydik ya..pahali mi satmisiz nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 abi az yakar çok kaçar araba arıyorum ben öyle tank gibi alfa bmw falan istemiyorum. bir de kayınpeder şimdi nemo alacak galiba çok yüklü bişi lazım oldu mu onu alırım zaten o yüzden ufak araba olsun kesinlikle istiyorum. yazdığın arabaların çoğu da bütçeyi aşıyor gibi geldi, sanki cliolar hem daha temiz hem daha uygun gibi duruyor bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 paramecium said: Selam, Abi Clio falan alabilirsin o aralığa. Ama motorun durumundan emin olman gerek. Servislere sormak gerek; satmayı düşünen ve motoruna kefil olunacak araç var mı' diye. Saygılar. galiba alıcam ben clio evet, kazalı falan değilse 110 bin kmde 8-10 yaşında araba almanın bir zarar olmaz diye düşünüyorum doğru değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bende bakıorm buna da 2. el fabia falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 fabia bir tane istediğim aralıkta bulabildim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-fabia-1.4-tdi-ambiente-80-hp-2006-model-87600-km-213042364/detay o da baya masraflı. daha temiz bişi almak için fabialarda 25in üstüne çıkmak lazım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Selam, Hani bütçeden ötürü daha yeni bir model tavsiye etmek anlamsız olacak. O sebeple yaş konusunda yorum yapmıyorum. Açıkçası bütçeyi biraz daha zorlasan... diyecektim ama 2. el fiyatları ne olmuş öyle ya! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 abi fiyatlar çıldırmış vaziyette, kayınpedere 3 sene önce 32 bin liraya i20 aldık dizel şimdi aynı aracın 0ı 50 bin tl, ikinci el piyasası 36-37 bin tl inanılır gibi değil ve ekonomimiz harika gidiyor deniyor :) 3 sene önce 0'ı 32-33 olan arabanın şimdiki değeri nasıl 37 bin lira olabilir abi şaka gibiyiz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 SURİYELİLER + AKSARAY + AKPARTİ = EKONOMİK BAŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bende benzınlı arıorm da şu ıbıza fe fabıaların en ufakları cok yakıyormus galıba benzınde. gitmiomus bıde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 polo 1.2 tdi aldım memnunum . güncel olarak 25 krş yakıyor şehir içi dışı farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 lt/km hesabı lütfen. Kuruş hesabı yapanları vuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Selam, Önce vurup, sonra tekrar olmasın diye uyarıyoruz! O dereceyiz!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 abi Getz almayın virajlarda yoldan savrulacak gibi oluyor araba. fiyatını bilmiyorum ancak eski kasa jazz bakabilirsin güzel arabadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Suark said: lt/km hesabı lütfen. Kuruş hesabı yapanları vuruyoruz ben hep 100 liralık mazot alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 benzinli focusla dizel i20 var. focusu fullerken farkli hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 dasBock said: abi Getz almayın virajlarda yoldan savrulacak gibi oluyor araba. fiyatını bilmiyorum ancak eski kasa jazz bakabilirsin güzel arabadır. jazz arkadaşımda vardı bi ara çok güzel arabaydı gerçekten ama bulamadım dizelini falan sahibindende, acaba hep benzinli mi ürettiler bunları :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Karag8z said: polo 1.2 tdi aldım memnunum . güncel olarak 25 krş yakıyor şehir içi dışı farketmiyor. 33 binden başlıyor abi fiyatları biz bi 10 bincik daha ucuz bakıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ya cok ucuza ladalar gelıcektı noldu onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 aynı koşullarda bende bakıyorum c3 ile fiesta arasında kaldıydım. İkisine de binince c3 olmalı kesinlikle dedim. Hala arıyorum 20-25k arası kesinlikle hb mümkünse dizel manuel. 130k kmyi geçmemiş. bulamıyorum.. birde sakın getz falan almayın araba bildiğin çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar