SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Buna benzer bi oyun daha vardi neydi unuttum http://www.clickerheroes.com/ neyse oynayin gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 cookie cutters vardı bi de adventure capitalist var steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ben bunu çok oynadım hero souls u birşey almadan biriktirmek daha mantıklı çogu zaman. idle gamesleri baya araştırmıştım zamanında a dark room u tavsiye ederim. ilki ve en popüleri candy box tabi. cookie clicker halen geliştiriliyor sanırım. clicking bad vardı bb çakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 1 saat 20 dakikadır başındayım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 candy boxla dark room baya baska kafalar ya, direk adventure demek lazım onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Yaklaşık 3 aydır falan oynuyorum. Arada sıfırlayıp baştan atıyorum , 300ü falan geçmiştim ama bayıyor ondan sonra , tekrar başa sarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 kongregate e bakin gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ne mal bişeymiş esir etti beni resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 auto clickerı açtım kastım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar