Milamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ağır spo kitap ve üstüne teori cidden kesin çıkabilir o yüzden bakmayın zira tüm tadını kaçırıcam bu adamların klon olması muhtemep. 2k yıl öyle bomboş kalmaz mekan birileri sürekli bakım vs yapıyor olmalı. intahar etmemeleri için bir konu uyduruluyor klon olduklarını bilirlerse dünya yok oldu diye düşünürlerse cidd iciddi bitirirler insanlığı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 brrrrrr Bitsin dizi acayim. Senden baska var mi kitabi okuyan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Açabilirsin. Teori yazmış, spoilerlık bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kitabı okumadım abi çıkarım yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Baktim mumkun teori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 4028? CSB. Düşününce, sadece beyazlardan oluşan ve well-educated and isolated bir community'de yaşamayı isterdim. Am I'll judge for my thoughts? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 o profesörün manyak insanları yarattığı kesin, birkaç bölüm önce çamları melezliyordu. Aklıma takılan bir diğer soru, manyak insanlar acaba gerçekten anlatıldığı gibi mi? Şimdiye kadar bir tersolukları görülmedi aslında. Bunu da destekleyen daha dizinin yarısında olmamız, olayların dizinin yarısında açıklanması normal değil. Kaldı ki son bölümde sürpriz olacak daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 benim hoşuma gitti dizi. dramaya bağlamazlarsa, uçuk kaçık şeyler yapmazlarsa bu konu ile 2 sezon gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 muhtemelen bir yerde bir zamanda bir tür timeshifting var çünkü fbi ajanı arkadaşı ile dr.david ilk bölümlerde konuşuyorlardı ve karısınında gelmeye çalıştığını söylüyordu. sanırım arada geçirilen zamanın farkında ve kontrollü şekilde insanları alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 zamaninda stephen kingin kitaplarindan uyarlanan bi dvd dolusu kisa film izlemistim, ordaki hikayelerden birine asiri benziyo. ismini hatirlayamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 buna başlıyorum şimdi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Black_Lupin said: muhtemelen bir yerde bir zamanda bir tür timeshifting var çünkü fbi ajanı arkadaşı ile dr.david ilk bölümlerde konuşuyorlardı ve karısınında gelmeye çalıştığını söylüyordu. sanırım arada geçirilen zamanın farkında ve kontrollü şekilde insanları alıyorlar. Bence düşününürsen bunun zamanla alakalı olmadığını görürsün, gayet konuşma ve gelmeleri peşpeşe olabilir. 5 gün arayla kasabaya gelip, 2000 yıl uyutulup sonra 5 gün arayla uyandırılmış olabililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 orada dikkat edilmesi gereken nokta serif. ozellikle esi ve ogluna yolda musallat oluyor bunu yapmasi icin zamanda yolculuk lazim onceden yazmistim. mantiken bizim adami orada rahatlatmak icin esi ve oglunu aliyorlar iceri. mantikli baska aciklamasi yok gibi. serif sonucta gozunde nefret ile bakiyor her ikisine de yolda durdurdugunda ve planli yanasiyor. burayi iyi aciklamalari lazim. cunku eger fbi gecmiste buraya ajanlar gonderip ve bilim adaminin ismini biliyorsa wayward pines sehri mevcut 2000 sene oncede. biliyorlar cunku kayboldugunu ajanlarin ve gonderildikleri gorevde belli. buda bence o sehrin hep var oldugunu gosteriyor 2000 senedir. dusundukce zaten sacma sapan bir hal aliyor dizi :) cok fazla sacmalik var su anda ortada. aliens cikacak.. cikmali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ona bakarsan profesör hem normal hayatta gizli servis görevlisiyle buluşurken hem de"2000" yıl sonra kasabada görünüyor. Adamda zerre değişiklik yok. Ayrıca esas adam bi ara kamyona binip gizlice depo gibi yere gidiyor ya, orada da çalışan düz insanlar var sonuçta. Okulda anlatılan palavra değilse o depoda çalışanlar ancak bu okulun mezunları olabilir, ki okulda anlatılanlar palavra :). Ama ne kadarı palavra göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 hah bende inanmiyorum ayni noktadayiz. onuda yazdim hani bilim abimiz herkesi uyuttuysa onu kim muhafaza etti diye. aliens abi direk :) disardakilerde bizim insanlar, yabani bir savas veriyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Zamanda yoluculuk olduğunu hiç sanmıyorum. Şerif de bilim adamının kurduğu örgütlenmenin bir parçası ve insanların kaçırılmasını ayarlayanlardan biri. Belli bir noktada şerif de bilim adamı da uyutuluyor. Şerifin Ethan'ın karısını ve oğlunu kaçırması ikibin yıl önce olmuş bir olay. Sırf izleyiciyi yanıltmak için Ethan'ın kasabada yaşadıklarıyla eş zamanlı olarak gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 BioHazarD said: zamaninda stephen kingin kitaplarindan uyarlanan bi dvd dolusu kisa film izlemistim, ordaki hikayelerden birine asiri benziyo. ismini hatirlayamadim simdi. under the dome. onun da dizisi var. izlemedim bilmiyorum nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Under the domeun dizisini izledim de drama baydi bi yerden sonra ama o degil sanirim bahsettigim. Gerci zaten WP baya bi ayrisiyo daha sonra. edit: onceki spolara hitaben, kendi dusuncelerim ben zamanda yolculuk oldugunu dusunmuyorum, kasaba orda var 2000 yil once de ama ya pek bisey yok yada disaridan bilinmiyor. karisi ve cocugu da aramaya baslayinca onlari da programa dahil ediyorlar, serif te kacirilmalarina yardim ediyor, bence bize gosterildigi sirada olmadi o olaylar. bilim adami da bence 2000 yil veya her ne kadar zamansa stasiste kaliyor veya klon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 dün gece hepsini izledim. spoiler -adam hassler ile doktorun konuşması, adam'ın ben iptal etmek istiyorum diyip doktorun artık çok geç demesi.. -öğretmenin oryantasyonda kullandığı bir cümle vardı, doktorun çok eskiden dünyanın içine düşeceği durumu tahmin ettiğini belirtiyordu. adam wayfard'ı kuruyo diyelim, seçilmiş insanlar dışında diğer insanları da alamıyor mu? bir anda almıyor diyelim, 2000 yıl geçti aradan şehrin nüfusu niye hala köy gibi 500-600? bu insanları nasıl seçiyor? -dizideki en psikopat karakter bence öğretmen. hemşireyi donunda sallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 icerdeki yetiskinlerin manyak olusunun bi aciklamasi yok tabi o da ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 soru cok. 1- madem disardan koruyorsun iceriyi serif olunce neden actin kapilari aldirdin serifi o yaratiklara 2- madem insanoglu gidici ne demeye salak sacma kurallarla olduruyorsun onune geleni 3- cocuklara soyleyip buyuklere soylememenin neresi mantikli arti soyleyende gene eskilerden 4- hemsire ogretmen baska bir tur sanki 5- 2000 senede sadece 600 kisilik o kucuk sehircik mi sadece ? 6- izleyen kim madem ki orasi insanligin son kalesi ? kim kameralardan izliyor kim dinliyor.. hemen ekipler geliyor falan yoldan cikan ya da kuralina olmayan birisi olunca. 7- insanlarin dogum orani var. sonucta yeni bebegi olmus bir kadin vardi. ne demeye dondurucudan cikardigin belli bir kisma anlatiyorsun ? orada var bir bit yenigi kesin. 8- serifin fbi ajaninin ailesine pusu kurmasini nasil aciklayacaklar emin degilim. ya dondurucuda iken hafizalarina bunu islediler ya da zamanda yolculuk :P 9- 2000 sene insan donduran teknolojiye sahip olup icerde tikili kalmak.. no! 10- helikopter 2000 senede eskimemis, ya da hic gelismemis mi ? sordukca gelir arkasi.. hayir insallah mini seriden sacma sapan soru ustune soru cikarip bunlarin cevaplanmasini bekleyecegimiz sezonlar sicmazlar ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bence bir illüzyon yaratıyorlar içeridekiler için. 4028'de felan değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 allahtan su konuda GOT taki spoiler karsiti kisiler yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Kanuni said: soru cok. 1- madem disardan koruyorsun iceriyi serif olunce neden actin kapilari aldirdin serifi o yaratiklara 2- madem insanoglu gidici ne demeye salak sacma kurallarla olduruyorsun onune geleni 3- cocuklara soyleyip buyuklere soylememenin neresi mantikli arti soyleyende gene eskilerden 4- hemsire ogretmen baska bir tur sanki 5- 2000 senede sadece 600 kisilik o kucuk sehircik mi sadece ? 6- izleyen kim madem ki orasi insanligin son kalesi ? kim kameralardan izliyor kim dinliyor.. hemen ekipler geliyor falan yoldan cikan ya da kuralina olmayan birisi olunca. 7- insanlarin dogum orani var. sonucta yeni bebegi olmus bir kadin vardi. ne demeye dondurucudan cikardigin belli bir kisma anlatiyorsun ? orada var bir bit yenigi kesin. 8- serifin fbi ajaninin ailesine pusu kurmasini nasil aciklayacaklar emin degilim. ya dondurucuda iken hafizalarina bunu islediler ya da zamanda yolculuk :P 9- 2000 sene insan donduran teknolojiye sahip olup icerde tikili kalmak.. no! 10- helikopter 2000 senede eskimemis, ya da hic gelismemis mi ? sordukca gelir arkasi.. hayir insallah mini seriden sacma sapan soru ustune soru cikarip bunlarin cevaplanmasini bekleyecegimiz sezonlar sicmazlar ortama. 3.soruna cevap abi çocukları manipüle etmek daha kolay. onları etkiliyolar küçük yaşta. büyüdüklerinde yeni nesil psikopatlar da onlar oluyor hemşire ve öğretmen gibi. büyük yaşlardayken şehre yeni gelecekler için önlem alıp arıza çıkarmalarını engelleyecek bir kuşak gibi. büyük olanlara o oryantasyonu verseler herifler ne diyonuz lan diyip inanmayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Dizide de oyle acikliyor da pek tutmadim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar