Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anhora said:

Bak bak bir de sabitlemişler konuyu. %80 dolandırıldık. Karı daha da açmadı telefonu.

Polise gittim. Anlattım durumu. Sağolsun yardımsever yaklaştılar. Pazartesi göndermeyi planlıyor deyince de pazartesi göndermezse gel ifadeni alalım dediler. İş, ceza mahkemesine taşındı. Paradan ümidini kes, telefon bulunur dediler. Tabi parçalatmazsa. Demekki başımıza geleceği varmış. Daha önce de sahibinden alışveriş yaptım, güvenli olmayan şekilde. Bu da güzel bir ders oldu.

Parçalatmak ne lan ? Arabamı o asjkfhaskfjsa
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Hepsi var. Polis, bu adam benim haberim yok yollamış birisi bende harcadım diyebilir dedi. Ama "bu iki şahısla çözülecek bu olay" da dedi.

Ürün Ücret Ödemesi yazıyor allahtan.

telefonda anlasmak yerine site uzerinden yazisarak anlassaydin en azindan onlari delil olarak gosterebilirdin

oh wait

calvaria said:

Anhora said:

Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz.

bu her sayfada olmalı.
Mesaj tarihi:
bende geçmedim yukardaki filmide cidden verdim birazcık alakalı. kimseye güvenmeyeceksek niye yaşıyoruz sözüyle alakalıydı galiba tam hatırlamıyorum filmi.
Mesaj tarihi:
kimseye güvenmeyin olayı değil ki, güveneceğin kişiyi seçebilme meselesi, kusura bakmayın da herkese güvenebileceğiniz bir dünya anca ütopyalarda olur. bu durumla ilgili söylenmesi gerekenleri de söylemişler zaten dfghjk.
Mesaj tarihi:
Yoksayilacak kullanicilar (virgulle ayirin):
Liebe,bombilo,aquila,Asteroth,Aluriel,oldun,pascalnouman,tiLi,WaNTeD,Esh,Civcivhead

Ekle ekle bitmiyorlar. En iyisi bu foruma veda etmek.
Mesaj tarihi:
ninja paticiğin kara bir lekesi resmen ya. koca koca adamlar sayfalarca öve öve bitiremiyorlardı ninjayı. şöyle adam böyle efendi şöyle delikanlı sdfkljs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...