Editor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Bak bak bir de sabitlemişler konuyu. %80 dolandırıldık. Karı daha da açmadı telefonu. Polise gittim. Anlattım durumu. Sağolsun yardımsever yaklaştılar. Pazartesi göndermeyi planlıyor deyince de pazartesi göndermezse gel ifadeni alalım dediler. İş, ceza mahkemesine taşındı. Paradan ümidini kes, telefon bulunur dediler. Tabi parçalatmazsa. Demekki başımıza geleceği varmış. Daha önce de sahibinden alışveriş yaptım, güvenli olmayan şekilde. Bu da güzel bir ders oldu. Parçalatmak ne lan ? Arabamı o asjkfhaskfjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Hepsi var. Polis, bu adam benim haberim yok yollamış birisi bende harcadım diyebilir dedi. Ama "bu iki şahısla çözülecek bu olay" da dedi. Ürün Ücret Ödemesi yazıyor allahtan. telefonda anlasmak yerine site uzerinden yazisarak anlassaydin en azindan onlari delil olarak gosterebilirdin oh wait calvaria said: Anhora said: Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz. bu her sayfada olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 WaNTeD said: kadın elinde note4 kalmadığı için kaldırmış ilanı bu arada sordum biraz önce yoksa dolandırılma ihtimali %30lara indi mi aaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kadının çocuğu hasta, onunla uğraştığından açmamış telefonu. hemen polise gitmişsin, ayıp. hiç mi güvenin yok insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 WaNTeD said: kadın elinde note4 kalmadığı için kaldırmış ilanı bu arada sordum biraz önce G3 sor sen, kelepir vardır elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 siz anlayamazsınız abi anhorayı anhora şu filmi indir izle şimdi cidden http://www.imdb.com/title/tt0458242/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Aptalın tekiyim işte. Size de eğlence çıkıyor, eğlenin işte. İçinizde bir gerge dalga geçmemiştir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bende geçmedim yukardaki filmide cidden verdim birazcık alakalı. kimseye güvenmeyeceksek niye yaşıyoruz sözüyle alakalıydı galiba tam hatırlamıyorum filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kimseye güvenmeyin olayı değil ki, güveneceğin kişiyi seçebilme meselesi, kusura bakmayın da herkese güvenebileceğiniz bir dünya anca ütopyalarda olur. bu durumla ilgili söylenmesi gerekenleri de söylemişler zaten dfghjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kadın bu sekil kac kisiyi dolandırdı acaba onu daha bi merak ettim ben gerci bu olayda kahramanımız zaten elinde tuzlukla gezdigi icin sayilmaz ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Şaka gibisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Niye bu kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 çok kötü bir gün geçiriyordum topiği okudum. iyimişim ben yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senin gibi kekolar yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Basina gelecegi mi varmis ? Yok artik Ali Sami... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yoksayilacak kullanicilar (virgulle ayirin): Liebe,bombilo,aquila,Asteroth,Aluriel,oldun,pascalnouman,tiLi,WaNTeD,Esh,Civcivhead Ekle ekle bitmiyorlar. En iyisi bu foruma veda etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 500 lira gonder hesabini sileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 of hjkagsdjhagsd aquila.. Geçmiş olsun bu arada sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ilk ben dalga geçtim anhorayla araştırın ninjaya da fake demiştim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senin degerini oldugun zaman anlicak bu plebler fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 şimdi bi kaç ilgi gösterin yüzüm gülsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ahsgdasda akila gelisine vurmus gene demba ba ornek alsa keske bu fırsatciligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fistan said: ilk ben dalga geçtim anhorayla araştırın ninjaya da fake demiştim B)- nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ninja paticiğin kara bir lekesi resmen ya. koca koca adamlar sayfalarca öve öve bitiremiyorlardı ninjayı. şöyle adam böyle efendi şöyle delikanlı sdfkljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fistanın bana tepkisi bu biliyorum http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/216/905/10333118.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar