Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Esh said: Rezilmetre ne abi ahahaha a person who blows rezility Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 olm adam o konuyu görmüş trollemeye çalışmış bizi ne kasıonuz zaten cevap vermemiş bayadır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Açmıyor karı telefonu ya. 0553 626 7885 Sizde deneyin sizi açıyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Çarşambaya mi kaldi şimdi Gelir belki hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yazılanları okuyup biraz daha moralim bozulmasın demiştir derken yazdı gerçekse hiç üzülmem iyi olmuş fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 manyadınız iyce kim çıkardı troollüyor lafını ilk sdfds evet Anhora şimdi kadına ulaşcaz şantaj felan yapcaz. başka numaradan arayınca açıyor mu teli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senaryo 10 numara diyorum dinleyin bu kardesinizi hemen yapımcı bulun ceksinler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 abi troll değil. arkadaşı bayadır takip ediyorum ben. pmlede muhabbet etmişliğimiz var. kesin trol değil... telefonu gönderdiğin yerle iletişime geç acil. ayrıca polisi arayıp telefonuna çalıntı kaydı verirsen telefon kitlenir satamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mal said: manyadınız iyce kim çıkardı troollüyor lafını ilk sdfds evet Anhora şimdi kadına ulaşcaz şantaj felan yapcaz. başka numaradan arayınca açıyor mu teli? İhtiyaç olan title ın nick hali geldi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 adam kendisi kargolamış, ne çalıntısı asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elesso said: abi troll değil. arkadaşı bayadır takip ediyorum ben. pmlede muhabbet etmişliğimiz var. kesin trol değil... telefonu gönderdiğin yerle iletişime geç acil. ayrıca polisi arayıp telefonuna çalıntı kaydı verirsen telefon kitlenir satamazlar. ya bırah adam IMAX olayından itibaren yazıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bartın üninin adı gene lekelendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 numarayı aradım açmıyor. her dolandırıcılık için ayrı bi hat almıyodur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bir sure tanimadigi numarayi acmayiverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bi dakka ya. imax olayını yeni okudum. kenan imirzalıoğlu hayranlığı falan vardı. antin kuntin mesajları vardı bir sürü. mode-z ye alacaktım, milletin buna verdiği cevaplar falan komik oluyor diye biraz süre tanıdım. iyi ki tanımışım bu bariz troll. ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elesso da yancısı gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elesso legit bi adam abi kandırmış elessoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ahuahauah sticky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sms de gönderdim ama cevap yok. senin olay çok sıcak 1 haftadan önce cevap vermez heralde kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 anhora benim alt çarım dsfg yok abi ninja dediğin adam 1-2 aylık adamdı bir anda esti. bu arkadaş bayadır var... bu kadar detaylı ve tutarlı organizasyon olamaz. bartında yönetim bilişim okuduğuna kefilim ben arkadaşın. gönderdiğim link ise note4, sahibinden, dolandırıcılık keywordlerinden geliyor. e arkadaşın sahibinden.com'da verdiği ilanda gerçek. sahibindende kafana göre ilan açamıyosun, tel doğrulaması istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 troll fobi memesi yapsın biri. son 6 ay foruma haftada 1 girip günceli takip eden bilir kapatın artık troll fobiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Geçmiş olsun ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ahahaha ibretlik hikaye birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 benim hala bi umudum var, en azından bi yarım salatalık gelir kargoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar