benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bunlar kalkmamış mıydı, 50 tl kesmiş işbankası.geri alabiliyor muyuz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Kalkmadi, bankalar aidatsiz kart cikardi. Odemek istemezsen ucretsiz karta geciriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 2 gün önce Garanti bonus 75tl kitlemiş bi ton çemkirdim telefonda 50tl bonus hediye ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 amex kullanin hardcore aidat odeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ucretsiz kart almazsan kesec kler tabi ki. Alma sansinda yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ücretsiz kartın dezavantajları var ama, diğer kart ile aynı değil. Mesela puan kazandırmıyor, bazen vade farksız taksit yapmıyor vs. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 iş bankası vermiyor. akbank ve finans dan alabildim geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bankayı arıyorsun veriyor geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 benim yerime ara sana veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 senko said: amex kullanin hardcore aidat odeyin. Bi amex black'imiz yok ki kullanak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 centurion bende de yok olamaz da heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 iki gün önce çekmişler benim karttan. kapatın lan kartı blöfüyle geri aldım parayı, işbankasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kufretceksiniz belki ama ben gereksiz gormuyorum birsuru avantaji oluyor, onlari dusundugunde yillik 100 = 200 neyse cok rahat cikariyor bence. sirf araba kiralarken aldigim indirimler cikarir rahat yillik ucreti bunun yaninda otel indirimi, mil kazandirmasi vs vs bir suru sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 senko said: amex kullanin hardcore aidat odeyin.amex var bende para vermiyorum ustune 100 dolar mi ne verdiler ilk ay 1000 dolar harcayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 takip etmiyorum da cekiyorlar benden sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 senko said: amex kullanin hardcore aidat odeyin. hollandalı bi musterinin amex platinumu yıllık 400€ muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 amex greene 90 dolar veriyorum. her türlü çıkarıyor masrafını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 platinum 300$ diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Black card diye bir gerçek var ya. Harca harcayabildiğin kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 black card'in olayi harca harcayabildiginden cok getirdigi uber hizmetler. amex'e aksama pariste yemek yiyecem diyorsun, adamlar burdan havalimanina olan ulasimini, ozel jetini, pariste bilmemkac michelin yildizli restrontta rezervasyonunu yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 senko said: platinum 300$ diye biliyorum. sorduk mu lan pis zengin. artık ben fakirim. fakirlerin yanındayım. senden nefret edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 senko said: black card'in olayi harca harcayabildiginden cok getirdigi uber hizmetler. amex'e aksama pariste yemek yiyecem diyorsun, adamlar burdan havalimanina olan ulasimini, ozel jetini, pariste bilmemkac michelin yildizli restrontta rezervasyonunu yapiyor. hayaller mişelin, hayatlar hosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bir nevi private club. Sanırım o karta sahip olmak için aylık 100K harcama bekliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 senko said: kufretceksiniz belki ama ben gereksiz gormuyorum birsuru avantaji oluyor, onlari dusundugunde yillik 100 = 200 neyse cok rahat cikariyor bence. sirf araba kiralarken aldigim indirimler cikarir rahat yillik ucreti bunun yaninda otel indirimi, mil kazandirmasi vs vs bir suru sey var. cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 iş bankası havaleye 3.5 alıyo 6ayda bir de 50 lira mı ne alıyo banka hesabı için var mı daha keyifli bi banka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar