mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 10 yıldır istanbul trafiğinde araba kullanmaktan bıktım.Ailem için kullanırım artık. Geçen gittim bütçeme uygun bir motor aldım.Boya posa uygun.Motor gayet büyük.Benim boyumda 1.95.Pek bi abartı kaçmadı. Lifan kp150 İyi birşey almak isterdim ama açılışı yapalım dedik. Uzun zamandır araştırıyorum forumları filan okuyorum.Zibil gibi bilgi var herkes birşey söylemiş. Motorun güvenliği,ekipman,marka vs. motor konusunda önerilerinizi bekliyorum. Ha bu arada kontak çevirmişliğim yok motorda.Haziran başı yamaha riding academye yazıldım başlangıç eğitimi için.Ozamanaca ekipmanı zincir takos vs ayarlıyayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 2 metrelik bir tabut alman isine yariyacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Yahu bi dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 organ bağışında bulunmak istediğini şimdiden belirtirsen seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 karaciger saglamsa lutfen plz fiyatta anlasiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 içki sigara yok bende.temiz. canımı sıkamazsınız boşa debelenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Pizzami 15 dakika erken getirirsen bahsis veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kaça aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 6k 9taksit. yeni mahsül ürün.eskileri 5.28k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bajaj pulsar'lara bakmis miydin bunu alirken? niye bajaj degil de bunu tercih ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bakmıştım evet,fiyat olarak ayırdığım bütçeyi aşıyorlar.13k verip maxiscooter almayı düşünüyordum ama başlayalım dedim işte uygun birşeyle. Ekipman zincir filanda alıcam daha.kasko filanda düşünüyorum.yürütürlerse hiç olmasın motor. edit:tercih etme sebebim özelliklerine göre fiyatı gayet uygun. bajajın yeni modeli RS200 biraz daha uygun olsa alabilirdim çok hoş görünüyor ve özellikleride güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 lastikler muhtemelen naylondur. önce lastik al. sonra ekipmanlarıda bütçene göre edinirsin. deri vs gerek yok. yazlık bi tekstil mont işini görecektir. kask önemli dandik bişey alma. hani en kötü ls2 falan. bell lerin fiyatlarıda güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 İlkyardım öğren, omurga kırığı şüpheli hasta nasıl taşınır özellikle onu öğren ki eğer ki olur da kaza yaparsan ve şuurun açık olursa etrafındaki cahilleri uyarabil. Ayrıca tam ekipmansıx sürmeni tavsiye etmem, bi arkadaşıma arkadan taksi çarptı, kafaüstü refüje uçtu. Kask, omurga korumalı ceket, ve geri kalan bütün ıvır zıvırı vardı adamın ve HİÇBİR ŞEY olmadı adama. Göt üstü sektiğinden bi süre kıçı ağrıdı o kadar. Sıcakmış şovmuş deme tam takım kaliteli giyin, gerekirse motor fiyatı kadar kıyafete harca Arabada da emniyet kemerini ihmal etme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Kemer takmadan şurdan şuraya gitmem asla.Çok sakin kullanırım arabayı,şehirler arası bile 100km yi geçmem. Paranoyak kullanıyorm benya,şurdan şu çıkabilir burdan bu olabilir diye şizofrene bağladık milletin hataları yüzünden.Epey iş görüyor ama. Bide şu trafik magandaları filan var dimi. Arabda kullansan piskilette kullansan farketmiyo onlar için. Ekipmansız kullanmayı düşünmüyorum asla.Ay sonuna kadar onları tamamlarım işte,sonra birde eğitim,başlarım ufak ufak.Motor yatsın garajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 motor ben de alıcam ya. kısa mesafeler için falan ideal trafikte beklemekten artık saçlarım beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 imamizer said: organ bağışında bulunmak istediğini şimdiden belirtirsen seviniriz. senko said: karaciger saglamsa lutfen plz fiyatta anlasiriz. Esh said: Pizzami 15 dakika erken getirirsen bahsis veririm senko said: 2 metrelik bir tabut alman isine yariyacaktir. of efsane yorumlar >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 motorun çalınmaması için filan nasıl ve neler kullanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 motorum çalınmasın diye üstünü palmiye dalıya örtüp saklıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 imamizer şu motor arefesinde hiç trol kaldıracak pskolojide değilim.Zaten kafam allak bullak. Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Kask takmazsan allak bullak olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Abi alarm falan taktiranlar var, yinede motor bu. 3 kisi kaldirip minibusun icine sokup kacirirlar 5dkda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi olay basit. evinin yakınında kapalı otopark bulup her ay parayı bayılcaksın başka yolu yok. yoksa dedikleri gibi 3 kişi kamyonete koyar götürür istediğin kadar alarm tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Arabaları koyduğumuz elektrikli kepenk sistem garajımız var.Akşamları orada yatacak veya alarmlı dükkanımız var orasıda olabilir. Dışarıda geçici süre ile gittiğimiz yerlerde nasıl yapayım diye araştırıyorum. Alarm alarmlı disk kilidi zincir grade midir nedir karaköye gidip bakıcam tersane civarına. branda gidon kilidi ha bide kasko yaptırırım sanırım. bunları yapmaya karar verdim koruma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 yanlış anlama küçümsediğimden değil de o motoru çalmazlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?31,5874010,8043114,page=12#msg-8043114 yazcam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar