Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk motorum-güvenlik-ekipman tavsiyeleri

mytheron

Öne çıkan mesajlar

10 yıldır istanbul trafiğinde araba kullanmaktan bıktım.Ailem için kullanırım artık.
Geçen gittim bütçeme uygun bir motor aldım.Boya posa uygun.Motor gayet büyük.Benim boyumda 1.95.Pek bi abartı kaçmadı.
Lifan kp150

İyi birşey almak isterdim ama açılışı yapalım dedik.
Uzun zamandır araştırıyorum forumları filan okuyorum.Zibil gibi bilgi var herkes birşey söylemiş.
Motorun güvenliği,ekipman,marka vs. motor konusunda önerilerinizi bekliyorum.
Ha bu arada kontak çevirmişliğim yok motorda.Haziran başı yamaha riding academye yazıldım başlangıç eğitimi için.Ozamanaca ekipmanı zincir takos vs ayarlıyayım diyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

bakmıştım evet,fiyat olarak ayırdığım bütçeyi aşıyorlar.13k verip maxiscooter almayı düşünüyordum ama başlayalım dedim işte uygun birşeyle.
Ekipman zincir filanda alıcam daha.kasko filanda düşünüyorum.yürütürlerse hiç olmasın motor.
edit:tercih etme sebebim özelliklerine göre fiyatı gayet uygun.
bajajın yeni modeli RS200 biraz daha uygun olsa alabilirdim çok hoş görünüyor ve özellikleride güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

İlkyardım öğren, omurga kırığı şüpheli hasta nasıl taşınır özellikle onu öğren ki eğer ki olur da kaza yaparsan ve şuurun açık olursa etrafındaki cahilleri uyarabil. Ayrıca tam ekipmansıx sürmeni tavsiye etmem, bi arkadaşıma arkadan taksi çarptı, kafaüstü refüje uçtu. Kask, omurga korumalı ceket, ve geri kalan bütün ıvır zıvırı vardı adamın ve HİÇBİR ŞEY olmadı adama. Göt üstü sektiğinden bi süre kıçı ağrıdı o kadar. Sıcakmış şovmuş deme tam takım kaliteli giyin, gerekirse motor fiyatı kadar kıyafete harca

Arabada da emniyet kemerini ihmal etme sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Kemer takmadan şurdan şuraya gitmem asla.Çok sakin kullanırım arabayı,şehirler arası bile 100km yi geçmem.
Paranoyak kullanıyorm benya,şurdan şu çıkabilir burdan bu olabilir diye şizofrene bağladık milletin hataları yüzünden.Epey iş görüyor ama.
Bide şu trafik magandaları filan var dimi.
Arabda kullansan piskilette kullansan farketmiyo onlar için.
Ekipmansız kullanmayı düşünmüyorum asla.Ay sonuna kadar onları tamamlarım işte,sonra birde eğitim,başlarım ufak ufak.Motor yatsın garajda.
Sosyal ağlarda paylaş

Arabaları koyduğumuz elektrikli kepenk sistem garajımız var.Akşamları orada yatacak veya alarmlı dükkanımız var orasıda olabilir.
Dışarıda geçici süre ile gittiğimiz yerlerde nasıl yapayım diye araştırıyorum.
Alarm
alarmlı disk kilidi
zincir grade midir nedir karaköye gidip bakıcam tersane civarına.
branda
gidon kilidi
ha bide kasko yaptırırım sanırım.
bunları yapmaya karar verdim koruma konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...