Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 için ne yapabilirim. Çok etkinlik, kurs vs göremedim. İş ilanlarına başvuruyorum onlar da dönseler bile geç dönerler. İzmir veya İstanbul'da nasıl zaman geçirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ingilizceni gelistirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Onun haricinde. Kör topal idare ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 gez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 kimin yazisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 engin ardıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Zamanımı iyi değerlendirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Yaz mevsimi değilde nedense metini çağrıştırdı başlık ilk olarak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Şimdi oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bir şirket var, aslında geri dönüş yapan tek şirket.. 1 ay önce Ertesi gün için mülakata çağırmıştı. Bende temmuzda başlayabilirim dedim. O da o zaman başvurunuzu o tarihte yaparsınız dedi. Verdikleri ilanların bitiş tarihi 11 haziran. Tekrar başvuru yaptım. Yine arayıp yarın gel derlerse, yine gitmicem heyecana gel. Hala okuyorsan helal olsun, kap şukuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 İlkokulda öğretmen kitap aldırırdı; yazın çözülmesi gereken test kitabı ve okuma kitapları diye. 63 kişiydik sınıfta, hiç unutmam. hey gidi beee teyteytey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Amaaaan olmadı fındık toplarız ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Gez bi daha mı geleceksin dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 gezmenin zamanı kötü değerlendirme yollarından biri olduğunu bilmiyordum :(((( o zaman bölümünle alakalı iyi bi ünide bikaç hocaya mail at, yanınızda staj yapabilir miyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 teknoparklarda staj kovala bulursan bişeyler yaz ben de bakarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 coplerden sise mise topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Yakinda bi yerde olsan da stajyer olarak alsam seni ya. It gibi calistirirdim ama guzel de is ogrenirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 beni alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: Yakinda bi yerde olsan da stajyer olarak alsam seni ya. It gibi calistirirdim ama guzel de is ogrenirdin. Hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 O kadar teknopark var sadece 1 tanesi staj kabul ediyor. Ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 tatile git nasıl olsa ilk sene izin vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ne tatili dayı ya. Bizim gibi adamlara tatil yok. Biz yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz. Memlekete geri dönmemeye çalışıyoruz. Kafamda bu düşünceler varken yapacağım tatilden de hayır gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Anhora said: di said: Yakinda bi yerde olsan da stajyer olarak alsam seni ya. It gibi calistirirdim ama guzel de is ogrenirdin. Hangi şehir? Londra Merkez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 gel bana yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aquila said: beni alsana. Sakalin bile agarmaya baslamis, napayim olm seni bu saatten sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar