Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaspor 2015-2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

sefacaNBA

Öne çıkan mesajlar

bu sene kesinlikle ligin en renkli takımlarından biriydi şehrimin takımı. gelecek sezon için bu başlığı fazlasıyla hak ettiklerini de düşünüyorum.

özellikle timsah arena'nın tamamlanmasıyla birlikte bursaspor, yepyeni bir sürece girecek. şenol güneş ve mevcut yönetimin de eklemelerle yeniden yola devam etmesi bekleniyor.

futbolcular ve transfer dönemi açısından ise sıkıntılı bir yaz gelecek. zaten alınan ceza sebebiyle hak büyük ihtimalle kazanılacak olmasına rağmen ffp yüzünden avrupa'da yer alamayacak kulüp. transfer hamlelerinde de aynı ölçüde dikkatli adımlar atılması gerekiyor. fernandao ve josue kiralık ve ikisinin de satın alma opsiyonları için istenen bonservis ücretleri bursaspor için büyük rakamlar. özellikle fernandao ile galatasaray'ın da yakından ilgilendiği biliniyor. josue bir şekilde batalla geri getirilerek telafi edilebilir ama fernandao gibi santrforu yine şapkadan bulup çıkartabilir mi şenol hoca emin değilim.

ayrıca umarım enes'in de artık kendini göstermeye başladığı sezon olur bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

fernandao da fenere ya da cimboma gider bursa da kümeye oynar seneye konuşulcak bi konu yok kilit.

buna zor diyorlar ya, yani bayağı ağır yük olacak.

Bursa'nın satın alma opsiyonu 5 milyon euro'muş. TR de bu kadar piyasa yapmışken bonservisiyle onu başka takıma 7-8'den aşağıya vermezler. Altına alan için büyük başarı olur, bu paralar da her kulübe fazla gelir bu sezon artık.

Brezilya döner, oradan da başka bir lige gider bence
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Fernandao said:

"Bugün hayatımda bir sayfa kapanıyor. İkincilik dahi olsa bu madalya benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Öncelikle Tanrı'ya bana bu sezon başarmamı sağladıkları için teşekkür ederim. Ve tabi ki takım arkadaşlarıma da. Sonrasında aileme, eşime ve çocuklarıma teşekkür ederim. Onlar daima benim yanımdaydılar. Tüm Bursaspor taraftarına da ilk günden beri bana verdikleri bütün destekleri ve gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim. Yolumu aydınlatan Tanrı bana ve aileme en iyi yeri gösterecektir"

http://www.olay.com.tr/fernandao-veda-etti/27742/
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Evet 2012de de sampiyonlar ligi finali hedefliyodunuz. Sonra her gelen 4ledi

beşiktaş 2 yıldız, galatasaray 1 yıldıza sahipken durumun 2-4 olması nasıl bir duygu abi.

ve ciddi soruyorum. 4 yıldızı beşiktaş armasında görebileceğine inanıyor musun? :D

ps: bursaspor başlığını hijack ettik az sorry ama dağılmış konu zaten sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...