Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 fake diyenler var. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=128 şuradan indirip sözleşmeler doldurulabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 apiuajhuashdfh;sng hemen bi ronaldo kapattim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 fenn said: Fotomaç sallamıştır fikret o kadar para vermez gibi geliyor bana ama rvp,nani,podolski derken yapmışta olabilir. Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 aquila said: apiuajhuashdfh;sng hemen bi ronaldo kapattim ben. Ibrahimovic yapıp paylaş, bu gece en az 500 takipçi yaparsın Twitter da sadfsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ali Ece: "Beşiktaş, Fiorentina ile 1,5 saat önce, Gomez transferi için %99 anlaştı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 99 da error vermesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Resmi açıklama gelmeden beni bağlamaz zaten, bir de bonservissiz olacaksa cidden erkenden bu kadar bangır bangır bağırmanın manası yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 len remy daha iyi olmaz mıydı be sakat adamı deneyeceğimize. bu sene hep pektemek oynar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Remy de olacak deniyor. Yani hangi transfer haberi çıksa Remy olacak deniyor. O zaman kim olmayacak ak onu da düşünmek gerek sfasfsa Gökhan satılabilir diyorlar gerçi Atletico zorluyormuş. Belki Q7 yerine koyup sola forvet olarak Remy alınabilir. Bilemedim. Şuan ne bok yediğimiz meçhul cidden. Yıllardır ilk defa bu kadar kapalı ve ne yaptığı net olmayan bir transfer dönemi yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 yanlış thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Balazs ile ön protokol imzaladık diye haber çıktı. Ocak'ta takıma katılacak, yani Dinamo ile sözleşmesi bittiğinde free gelecek. Sanırım bonservis koparmaya çalışıyor elemanlar o yüzden vermiyorlar. Q7 de gelince acele görmediler olsa gerek. Böyle olacağını da az çok bekliyordum, mantıklı hareket olurdu Q7'den sonra fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Lukaku diyen tipler bile var. Hakikaten futboldan hiç anlamıyorlar ya. Zlatan'ın gelmesi daha mümkün Lukaku'ya göre. Mario Gomez gibi oyuncular makina gibi işleyen takımlarda leblebi gibi gol atabilir ama bizim gibi hucumda statik oynayan ve forveti pozisyona sokamayan takımlarda ne yapar soru işareti (bence). Bir de Veli'nin yerine adam almazsak en büyük problemi sene içinde orada yaşayacağız. Adamın durumu meçhul. Atiba o bölge için fazla yumuşak. Necip fazla yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Veli'nin sakatlığı zaten Karanlık'ı işinden etti. Zaman ver diyorlar vermiyor yine, normalde bu aralar iyileşmesi gerekirken adam halen sakat ve transfer için o bölgeye adam araştırılmadı vs. deniyor. ŞG geçen dedi Veli'nin duruma göre orta saha transferi de yapabiliriz. Normalde planlarda yoktu diye. Bakalım yeni doktor ekibinin raporları doğrultusunda oraya transfer gelecek gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Orasi para yoyen bi bolge degil abi aslinda ama haso alman bulsak bi tane FINK gibi, ucuza 30+ Ballack yasiyosa onu alalim Asfadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 said: Mario Gomez rejected a huge offer from Besiktas JK and wants to stay at Florence, according to SPORT1. #BJK Resmi açıklama gelmeden atlamamak gerek demiştim. Bakalım ne olacak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bkj nin huge si ne kadarki 1.5 milyon yüro mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Murat Özen görüşmeler bitmedi, reddetme olmadı fakat başka takımlarla da görüşüyor dedi. Kararını verince kulübe bildirecek kısa sürede dedi. Liverpool ile görüşüyor deniyor İtalya basınında. Balotelli için Fio teklif götürmüştü. Belki takaslayıp alabilir Liverpool Gomez'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html Vodafone Arena'nın zemini üzerine konuşurken genel olarak futbol sahası zeminciliği ile ilgili harika bir röportaj olmuş. Okunası, okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 veli bana da dert oldu. muadili transfer lazım. gündemimizde bile yok. hayret ediyorum. neye dayanarak sezonun ilk yarısını kaçırmayacağını varsayıyorlar bizimle de paylaşsalar fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 said: Beşiktaş'ta son antrenmanda sakatlanan Tolgay Arslan'ın sol diz çapraz bağında kopma olduğundan şüpheleniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Olm Tolgay'sız bir sezon ya da sezonun bir bölümü şu durumda... Neyse ki askere gideceğim kasımda fazla katlanmak zorunda kalmayabilirim. Umarım ters bir şey yoktur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Gencler niye bu kadar cok sakatlaniyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Pektemek'in uğursuzluğu var bu takımda hacı. Geçen düşündüm, bu adam takıma katıldığından beri sürekli saçma sakatlıklara kurban gidiyor oyuncularımız. Ondan önce hiç bu kadar sık sakatlanma vs. olmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sakatlık sezonunu açtık hayırlısıyla. yeter ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 muzmin sakat oyunculari toplarsan olacagi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar