Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Fanatik Beşiktaşlı olduğunu belirten Tello, siyah-beyazlı takım ile ilgili önemli tespitlerde bulundu. İşte Tello’nun yıllarca formasını giydiği Beşiktaş hakkındaki sözlerinin satır başları:

– Bilic’in takımı geçen sezon iyiydi. Ama Şenol Güneş, Beşiktaş’ı takım yaptı. Gomez, Sosa, Töre iyi oyuncular. Quaresma kötü başladı ama iyi gitti. Ben fanatik Beşiktaşlıyım. G.Saray derbisini 2-1 veya 3-1 kazanır Beşiktaş, Gomez en az 1 gol atar.

REİSTE KG VAR DEMİŞ.

YÜKLENİN
Sosyal ağlarda paylaş

Norveç'te Vegard Forren > BJK tekrar yazılmaya başlanmış ve bu sefer kendisi de açıklama yapmış. Haberlerden haberim var ve mümkün olabilir diye.

1 sene oldu rüyalanıyoruz, gelsin artı reis ya...

Marcelo ile de imzalayacaklarmış. Rotasyonda dursun sıkıntı yokta hiç almasak daha iyi...

Forren - Rhodolfo / Alexis - Marcelo - Necip

Tosic satıldı vs. deniyor o yüzden rotasyona kısmına sokmadım da şu şekilde cdden fazlaca yeterli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Norveç'te Vegard Forren > BJK tekrar yazılmaya başlanmış ve bu sefer kendisi de açıklama yapmış. Haberlerden haberim var ve mümkün olabilir diye.

1 sene oldu rüyalanıyoruz, gelsin artı reis ya...

Marcelo ile de imzalayacaklarmış. Rotasyonda dursun sıkıntı yokta hiç almasak daha iyi...

Forren - Rhodolfo / Alexis - Marcelo - Necip

Tosic satıldı vs. deniyor o yüzden rotasyona kısmına sokmadım da şu şekilde cdden fazlaca yeterli olur.

Ben haberler Fanatik'ten çıktı diye pek inanmamıştım ama Dagbladet gidip Forren'le röportaj yapmış. Forren "Gerçekten mümkün ama şu aşamada ben de çok fazla bilgi sahibi değilim, tek bildiğim farklı yerlerin/takımların benimle ilgilendiği" demiş.

http://www.dagbladet.no/2016/05/04/sport/fotball/molde/tippeligaen/44114690/

Ben geçen sene Molde'nin bütün lig ve Avrupa maçlarını izledim. Forren inanılmaz soğukkanlı bir oyuncu ve son düdük çalana kadar maçtan hiç kopmuyor. Forren ve Linnes beraber müthiş bir ikiliydi, Forren sağ stoper, Linnes de sağ bek oynuyordu, keşke Linnes Galatasaray'a gitmeseydi. Linnes Molde'de tam Beşiktaş'ın istediği tarzda oynuyordu, hem başarılı bir savunma hem de köpek gibi atağa çıkıyordu. Bizim stoper hattında çok başarılı bir transfer olur.

Bir de işin güzel tarafı İskandinav ülkeleri Euro kullanmadığı için ve buralarda daha futbol piyasası çok büyük olmadığı için onlara çok büyük görünen ancak aslında ucuz olan, 1-2-3 milyon Euro gibi fiyatlara gayet kaliteli oyuncular alınabiliyor. İskandinav oyuncular kendine çok iyi bakıyor ve çoğunluğu gerçekten sportmen. Bizim ligde ciddi iş yapacak box to box oyuncular, savunmacılar mevcut, keşke scout ekipleri buralara da biraz eğilse.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya daha iyi yani kariyer düşünen bir insan için ki igilenen kulüpler Leverkusen, Wolfsburg, Köln, Freiburg.

%90 anlaştık demiş Altınordulular bir kulüple ve bu kulüp BJK değil demişler. almanlara göre leverkusen'miş.

ömer toprak gidiyor, onun yerine direkt 11 başlatmazlar tabii de stoper boşluğunda kendine yer açabilirse oradan yürüyebilir. potansiyel var, güçlü ve ayağı var ama mental olarak çok eksik sadece. yetişirse harbi iş yapar.

atınç gibi ikinci lig veya alt sıralarda hedefsiz, yetiştirici bir takıma gitse bundesliga da gerçi daha iyi olurdu. leverkusen öyle ya da böyle hep üst sıraları hedefleyen bir takım en nihayetinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Atınç hedefsiz bir takıma gitmedi ki, gayet bir moneyball takımına gitti. RB Leipzig Bundesliga'ya çıkmak üzere. Arkalarındaki finansal destekle de kolay kolay düşmezler. Takımlarında çok yetenekli oyuncular var, Admira'dan beri takip ettiğim Marcel Sabitzer falan var baya baya FM tadındalar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o anlamda hedefsiz demedim.

RB ekstra örnek, proje takımı onlar zaten yatırım yapıyorlar. Ama Leipzig gibi takım sayısı dünyada 4 ya da 5'tir. Onlarında 4 tanesi zaten yine RB'nin. Yani büyürken adam yetiştirmeyi baz alarak büyümek isteyen kulüpler diyelim.

Leverkusen gibi takımların adam yetiştirme gayesi yok, yetiştiriyorlar tabii denk geldi mi ama temelde zaten çok üst düzey fark yaratacak adamlar üzerinden gidiyorlar buna. Hatalarında tekrar şans tanınmıyor vs...

Misal Freiburg da banko 11 oynar Çağlar ama Leverkusen de değil. Freiburg genç oyuncu için daha rahat çünkü ilk hedefleri kümede kalmak olacak ki bu süreçte kendi yıldızlarını yaratmak için zamanları bol bol olacak. Ama Leverkusen'in bir süreden sonra hataya tahammülü olmayacak vs...

Leipzig'in mesela hataya tahammülü zaten var çünkü öncelikli hedef üst lige çıkmak. Birinci olsa, ikinci olsa fark etmiyor. Bu yüzden de bol bol şans tanıyorlar oyuncularına vs...
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

Lafı açılmışken, RB Leipzig'de Atiba gittiği zaman düşünülebilecek genç bir ortasaha var, Reinhold Yabo. Darkrider senin kulüpte tanıdığın vardır belki :P

Leipzig'in yarısı bizim işimize yarar da çoğuna paramız yetmez :D

Yabo iyi adamda Atiba'nın işini de tam yapmaz. O daha çok Tolgay ayarında bir oyuncu, box to box oynatılıyor. Atiba kadar çapa özellikleri gelişmiş bir adam değil.

Bir de RB Leipzigde değil Yabo, RB Salzburg da sadfsd

Keşke 15 milyon euromuz olsa verecek Selke'yi alsak leipzig'den :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...