Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Llama said:

applev0dka said:

bursa maçına falan gelmeye kalkarsa cok pis olay cıkar orası ayrı

10 nisan devlet ve divan kuruluna açılış olcakmış

şu çok akıllıca ya, bursa maçınca tayyip gelirse olacakları biliyor o da.
Mesaj tarihi:
15 cm ye kadar batırılıyormuş hibrit çim
resmen dikiyoruz çimleri dünyaya..
kalkma söz konusu değil hibrit bitti mi hemen oynanırmış
Mesaj tarihi:
bursa macı biletleri yarın 10'da satışa cıkıyormus.

kombineler öncelikli
ardından kombinesi olmayıp bu sırada tekil bilet alanlar öncelikli
en son genel satış.

kombinesi olan, ya olmasa da başakşehirde olimpiyatta falan bilet almıs olan ve maca gitmeyecek olan varsa özelden yürüsün bana.

eger kombinesi olanların birden fazla bilet alma hakkı varsa,sadece kendilerine alacaklarsa da yürüsünler bana, diğer bilete talibim.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

https://twitter.com/Samedowski/status/712290256524079104

ahahahahahahaaha

bence bunu 2 şişe arasından geçir sigara kap olayına döndürseler daha komik olur
benim ilk o aklıma geldiydi
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bursa macı biletleri yarın 10'da satışa cıkıyormus.

kombineler öncelikli
ardından kombinesi olmayıp bu sırada tekil bilet alanlar öncelikli
en son genel satış.

kombinesi olan, ya olmasa da başakşehirde olimpiyatta falan bilet almıs olan ve maca gitmeyecek olan varsa özelden yürüsün bana.

eger kombinesi olanların birden fazla bilet alma hakkı varsa,sadece kendilerine alacaklarsa da yürüsünler bana, diğer bilete talibim.

forzada ne ağlamışlar ya bunun için
millet şimdi ilk maça gidemicez mi diye ağlıyor.
la adam olimyata gitmiş başakşehire gitmiş öteki yatmış evde hiç gitmemiş hemen hop ilk maça git valla yönetim çok iyi düşünmüş bu biletleri satarken
Mesaj tarihi:
kac yıldır hic girmiyorum forza'ya ya. büyük ihtimal orda bulunur bilet de, yakın cevremden bakıcam önce.

zaten kombine alcam seneye de, direk simdi almayı planlamıyorum yazın falan alırım.

insanlar hukuksuzluk falan diyor da, kulup zaten sana 1 sezon veriyor, ha bu 3 mac ha gelecek sezonki son 3 mac, belki derbi falan olacak son 3 mac daha avantajlı olunacak falan.

bursa macında acılcak dediklerinde kalan macları nasıl ayarlıcaklar acaba diye düşünmüştüm ben de
Mesaj tarihi:
abi bunun düşünülmesi falan yok
bir ürün satıyorsan ve o ürünü satarken bir vaatte bulunuyorsan onu yerine getirmek zorundasın
ben konuya hakim değilim kombine falan da almadım ama şu son iki mesajdan çıkardığım doğruysa yapılan saçmalığın daniskası
Mesaj tarihi:
kombinelere netten alınırken taksit yapılıyor mu ?
yoksa sadece kulup binasından alınınca mı taksit yapılıyor.

baya baya az kalmış kombine ya, yazın alacaktım, bugun yarın halledeyim diyorum o işi.
Mesaj tarihi:
https://twitter.com/Besiktas/status/712196936854593536

said:
Fikret Orman: Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle ülkemize güzel bir eser kazandırdığımızı düşünüyorum

teşekkürler uzun adam
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...