Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

bursa macı biletleri yarın 10'da satışa cıkıyormus.

kombineler öncelikli
ardından kombinesi olmayıp bu sırada tekil bilet alanlar öncelikli
en son genel satış.

kombinesi olan, ya olmasa da başakşehirde olimpiyatta falan bilet almıs olan ve maca gitmeyecek olan varsa özelden yürüsün bana.

eger kombinesi olanların birden fazla bilet alma hakkı varsa,sadece kendilerine alacaklarsa da yürüsünler bana, diğer bilete talibim.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bursa macı biletleri yarın 10'da satışa cıkıyormus.

kombineler öncelikli
ardından kombinesi olmayıp bu sırada tekil bilet alanlar öncelikli
en son genel satış.

kombinesi olan, ya olmasa da başakşehirde olimpiyatta falan bilet almıs olan ve maca gitmeyecek olan varsa özelden yürüsün bana.

eger kombinesi olanların birden fazla bilet alma hakkı varsa,sadece kendilerine alacaklarsa da yürüsünler bana, diğer bilete talibim.

forzada ne ağlamışlar ya bunun için
millet şimdi ilk maça gidemicez mi diye ağlıyor.
la adam olimyata gitmiş başakşehire gitmiş öteki yatmış evde hiç gitmemiş hemen hop ilk maça git valla yönetim çok iyi düşünmüş bu biletleri satarken
Sosyal ağlarda paylaş

kac yıldır hic girmiyorum forza'ya ya. büyük ihtimal orda bulunur bilet de, yakın cevremden bakıcam önce.

zaten kombine alcam seneye de, direk simdi almayı planlamıyorum yazın falan alırım.

insanlar hukuksuzluk falan diyor da, kulup zaten sana 1 sezon veriyor, ha bu 3 mac ha gelecek sezonki son 3 mac, belki derbi falan olacak son 3 mac daha avantajlı olunacak falan.

bursa macında acılcak dediklerinde kalan macları nasıl ayarlıcaklar acaba diye düşünmüştüm ben de
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...