applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 içerdeki kısımda resepsiyon tarzı bişey olur. bilmiyorum oraya gelir mi gs stadındaki gibi çıkıp konusma yapmasından bahsettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 yok işte girerler bir tur atarlar içinde tamam konuşma falan olmaz anda tüm stadın biletlerini akpliler alır öyle gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Llama said: applev0dka said: bursa maçına falan gelmeye kalkarsa cok pis olay cıkar orası ayrı 10 nisan devlet ve divan kuruluna açılış olcakmış şu çok akıllıca ya, bursa maçınca tayyip gelirse olacakları biliyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 şeyi merak ediyorum. tekil biletler suan bu sistemde nasıl satılıyor ? gişede sıra olmak yok dimi ? sitede satışa cıkınca pc basında bekleyip alıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 15 cm ye kadar batırılıyormuş hibrit çim resmen dikiyoruz çimleri dünyaya.. kalkma söz konusu değil hibrit bitti mi hemen oynanırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 3 yıldır "stad açıldıktan itibaren 1 yıl geçerli" kombine satmıyo mu bu fiko? Şimdi nasıl son 3 maç kombineler geçersiz olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 3 yıldır beleşe izlettik dedi onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 şimdi geçerli yapsalar seneye son 3 mac olmayacaktı yine, aynı hesap yani kimsenin kaybettiği bişey yok. hem böylece sıcak para da girmiş olacak kasaya yaz dönemi öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 https://twitter.com/Samedowski/status/712290256524079104 ahahahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 bursa macı biletleri yarın 10'da satışa cıkıyormus. kombineler öncelikli ardından kombinesi olmayıp bu sırada tekil bilet alanlar öncelikli en son genel satış. kombinesi olan, ya olmasa da başakşehirde olimpiyatta falan bilet almıs olan ve maca gitmeyecek olan varsa özelden yürüsün bana. eger kombinesi olanların birden fazla bilet alma hakkı varsa,sadece kendilerine alacaklarsa da yürüsünler bana, diğer bilete talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 hani acilisa reyhanna geleceedi gerci su sıralar oyle bi organizasyon icin pek uygun degil ama yazin maclar da yokken gelir mi acep karakız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 applev0dka said: https://twitter.com/Samedowski/status/712290256524079104 ahahahahahahaaha bence bunu 2 şişe arasından geçir sigara kap olayına döndürseler daha komik olur benim ilk o aklıma geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 applev0dka said: bursa macı biletleri yarın 10'da satışa cıkıyormus. kombineler öncelikli ardından kombinesi olmayıp bu sırada tekil bilet alanlar öncelikli en son genel satış. kombinesi olan, ya olmasa da başakşehirde olimpiyatta falan bilet almıs olan ve maca gitmeyecek olan varsa özelden yürüsün bana. eger kombinesi olanların birden fazla bilet alma hakkı varsa,sadece kendilerine alacaklarsa da yürüsünler bana, diğer bilete talibim. forzada ne ağlamışlar ya bunun için millet şimdi ilk maça gidemicez mi diye ağlıyor. la adam olimyata gitmiş başakşehire gitmiş öteki yatmış evde hiç gitmemiş hemen hop ilk maça git valla yönetim çok iyi düşünmüş bu biletleri satarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 kac yıldır hic girmiyorum forza'ya ya. büyük ihtimal orda bulunur bilet de, yakın cevremden bakıcam önce. zaten kombine alcam seneye de, direk simdi almayı planlamıyorum yazın falan alırım. insanlar hukuksuzluk falan diyor da, kulup zaten sana 1 sezon veriyor, ha bu 3 mac ha gelecek sezonki son 3 mac, belki derbi falan olacak son 3 mac daha avantajlı olunacak falan. bursa macında acılcak dediklerinde kalan macları nasıl ayarlıcaklar acaba diye düşünmüştüm ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 abi bunun düşünülmesi falan yok bir ürün satıyorsan ve o ürünü satarken bir vaatte bulunuyorsan onu yerine getirmek zorundasın ben konuya hakim değilim kombine falan da almadım ama şu son iki mesajdan çıkardığım doğruysa yapılan saçmalığın daniskası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 aynen. olması gereken bursa maçından başlayarak 1 sene geçerli olmasıydı. Seneye kalan son 3 maç için de isteyene 3 maçlık kombine çıkarırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CeOSfsJWAAAIosT.jpg şenol sis yetkilerine talimat yağdırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 fener medyası calısıyor. sıradaki mac beşiktaş-kasımpaşa ahaha bokunu cıkarttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 early access crying for just 9,99$ buy early access now and on match day you will receive 'cry me a river' and '50 nc kamyonet ile selpak yollayalim' mission packs as free! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ahah o nasıl bir haber lan. daha önce böyle bir haber gören var mı gazetede? 'özel haber' yazmışlar bir de sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Fb medyası bu kadar abarttıysa şampiyon olacağız demek ki Bu arada kombineler kapışıldı bitti, çok güzel protesto ettik ebileti. Kapalı üstteyim, alan varsa seneye buluşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 besiktasin avrupadaki rakimleri kimler bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kombinelere netten alınırken taksit yapılıyor mu ? yoksa sadece kulup binasından alınınca mı taksit yapılıyor. baya baya az kalmış kombine ya, yazın alacaktım, bugun yarın halledeyim diyorum o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kapalı bitti valla 1 saat içinde falan. bjk bonus falan varsa aynı şekilde taksit yapıyolar galiba, biz de kimsede yok, tek çekim aldık o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 https://twitter.com/Besiktas/status/712196936854593536 said: Fikret Orman: Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle ülkemize güzel bir eser kazandırdığımızı düşünüyorum teşekkürler uzun adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar