DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ülkede AKP li olmayan herkes PKK lı oldu. Hatta Artvin de doğası bozulmayan AKP li krdeşler bile PKK lı oldu. Normal yani, diyecem de nasıl normal emenike. Neyse konu futbol siyasete sarmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ülkede o çizgiler kalkalı cok oldu ya. siyaset şuan herşeyin içinde hiç olmadığı kadar. ligin sponsoru devlet, tff atamasını yapan devlet, stadlarda kendi reklamını yapan siyasi iktidar, konyada tünellerde başbakan resimleri dolu. seçimde ankarada açılan inönü yıkılsın park yapılsın adı çarşı konulsun pankartından, çArşı olarak değil CARSI olarak yazılan flamalarla akp mitinginde ortaya çıkan korsan taraftarlardan 1 maçlık kurulan sonra yok olan adını bile tekrar duymadığımız 1453 kartallarından sonra futbol siyaset ayrımı yapmak mümkün değil artık. inönü'deki son maçta duygusallıktan değil polisin biber gazından ağladıktan sonra benim için futbol ve siyaset iç içe artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ya apple tabi ki bunları biliyorum, görüyorum. Konu derail olmasın derdim di. Ama şu meselenin harbi boku çıktı, ulan Rabia yapan yancılara bişey yok, Mustafa Kemal'in askerlerine yaptırım var. Hele ki PKK meselesi düşünüldüğünde, b.k yemenin arapçası yaptıkları. Kırmızı çizgi falanda kalmadı. Kayış komple koptu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yeri geldiğinde konuşmak, dile getirmek yanlış değil. biz görmezden geldikçe bir gün kapımızdan bizleri de alıp götürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 applev0dka said: ülkede o çizgiler kalkalı cok oldu ya. siyaset şuan herşeyin içinde hiç olmadığı kadar. ligin sponsoru devlet, tff atamasını yapan devlet, stadlarda kendi reklamını yapan siyasi iktidar, konyada tünellerde başbakan resimleri dolu. seçimde ankarada açılan inönü yıkılsın park yapılsın adı çarşı konulsun pankartından, çArşı olarak değil CARSI olarak yazılan flamalarla akp mitinginde ortaya çıkan korsan taraftarlardan 1 maçlık kurulan sonra yok olan adını bile tekrar duymadığımız 1453 kartallarından sonra futbol siyaset ayrımı yapmak mümkün değil artık. inönü'deki son maçta duygusallıktan değil polisin biber gazından ağladıktan sonra benim için futbol ve siyaset iç içe artık. abi ne güzel demişsin, bunları diyip kulübün reza'ya loca satmasını nasıl haklı bulabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Abi ne alakası var, kulübün işi gücü bitti parayı nerden bulan adamı mı sorgulayacak. Saçmalamayın. Ona kalırsa uzun adam niye fenerli asffsfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 boyle profilde bi adama satmadan dusunmesi lazim, gelip direk aliyosa. taraftar her mac sallar rezaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 cunku adamın legal olarak satın almak için bir engeli yok malesef. akp'nin reza önderliğinde pis işler yaptığına emin olsam da malesef hukuk adamların kontrolünde ve temize çıkardılar kendilerini. beğenenmesek de durumdan cok rahatsız olsak da, sen gelme lan ayu diyemiyoruz işte, orda hukuksuzluğu sen yapmış oluyorsun, başkasına hukuk kurallarını çiğniyor diye kızarken sen hukuksuzluk yaparsan komik olmaz mı ? bence olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Parasını veren adama satmam diyemezsin..Adam dava açsa kazanır, TR de bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 birak dava acip da kazansin. besiktaslilik durusu dicek yuzun olur en azindan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 taraftarın siyasi duruşu olur, kluplerin olmaz, daha doğrusu olmaması gerekir, siyaset üstü kurumlardır cunku. her görüşten insanı çatısı altında toplar. o yüzden o dediğiniz şeyler mümkün değil. ben de cok isterim defolup gitsin ülkeden irana mı gidecek nereye gidecek ama işte hukuk böyle uygun gördü yapacak bişey yok. inş her maca gelir de suratına suratına söveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 aquila, FB GS localarında memleketi söğüşleyen tonlarca adam var. Bırak locaları, yakın tarihte hakemi odasında alıkoyan kulüp başkanı vardı TS li assfsfsdf. Normal ülkede adamın şu an hesap veriyo olması gerekidi. Reza'ya gelşene kadarrrr. BJK naapsın, adamın parasında değiller zaten. Koca kulüp sonuçta. Reza loca almış lafı olmaz ülkede. En fazla hassasiyet duyarsın, ama adam düdüğü çalmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 applev0dka said: cunku adamın legal olarak satın almak için bir engeli yok malesef. akp'nin reza önderliğinde pis işler yaptığına emin olsam da malesef hukuk adamların kontrolünde ve temize çıkardılar kendilerini. ?? AKP'nin mahkemelerinin kendi adamlarını suçsuz bulması sorsan hitler'in "benim yahudi arkadaşlarım da var" demesinden farklı değil. kulüp satar tabi satmayacak değil de, sonra basının karşısına çıkıp "reza'nın gözlerinde beşiktaşlılık gördüm" falan demezsin yani. yorum yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesele maca gelmesi degil ki, mesele o locayi satin aldiktan sonra Fikret Orman'in "gozunde besiktaslilik isigi gordum, ben anlarim ;)" diye savunmasi. 1m dolares icin kulubu ve taraftari satmasi. Sahiden bir stad yapmak icin adamin egilmedigi insan kalmadi memlekette. Ne belaymis amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 o da fikret ormanin hukuki hakki, oyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Peregrin said: Mesele maca gelmesi degil ki, mesele o locayi satin aldiktan sonra Fikret Orman'in "gozunde besiktaslilik isigi gordum, ben anlarim ;)" diye savunmasi. 1m dolares icin kulubu ve taraftari satmasi. Sahiden bir stad yapmak icin adamin egilmedigi insan kalmadi memlekette. Ne belaymis amk. http://cdn-amk.sozcu.com.tr/amk-resimler/2015/10/1tkke.jpg sen bi çekil kenara ya, azizi içerden cıkartmak için cumhuriyetin son kalesi fenerden paraleller bize oyun oynadı cok yaşa tayyip babaya evrildiniz. satması konusunda diyecek bişey yok, konusması ise tamamen fikret ormanın ishal ağızlı olması. seviyor kamera önünde olmayı, stad açılış tarihi için bile 50 kere tarih verip değiştirdi. öyle hassas bir konu olunca ortada açıklama gereği duyup sacmaladı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bliksem said: . kulüp satar tabi satmayacak değil de Doğru bliksem said: sonra basının karşısına çıkıp "reza'nın gözlerinde beşiktaşlılık gördüm" falan demezsin yani. yorum yapmazsın. Bu da çok doğru, salaklık bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bak iste aramizdaki fark su; ben su yukarida koydugun capsi savunmuyorum. Sen ise yanim yanim yanliyorsun. Neyse, sana efendi efendi yazanda salaklik, gozyaslarini dokmeye devam et, "ne iyi oldu kupadan elenmemiz artik lige odaklanabiliriz" kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yok ya apple senin dediğin noktada sanırım. fikret'in savunması aptallık ama satarken yapacak bişey yok, satmazsan sen suçlusun çünkü. Ayrıca kupadan elenmemiz bence de iyi oldu, kupanın prestiji var mı? Yok. Kupanın geliri var mı? Eh, yok gibi. Neden kasalım ki kupaya. Sizin her pozisyonda direkt ikame edecek aynı seviyede futbolcular var, bizde yok. Bir sonraki turda adam sakatlanır, ceza alır (hakemlerin doğrama çabasını biliyoruz) yorulur. Ne gerek var mis gibi şampiyonluğa giderken. Hayır bir de her sene kupaya 3 büyükler yedek kadroyla çıkıyordu bu sene ne değişti de kupadan elenmemizi olumlu olarak gördüğümüz için yeto oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 sen o yazdığımdan ne anlıyorsun cidden merak ediyorum. savunduğum şey başkanın ''hukuka uygun davranması'' ise evet savunuyorum. hoşuma gidiyor mu ? hayır gitmiyor. satmadığı zaman asıl hukuksuzluğu beşiktaş kulubü yapmış olacaktı. zaten ülkede hukuksuzluktan yakınırken, nolcak biz de yapalım göz yumalım mi dicez ? güzel kafaymış gerçekten 1 adım ilerisi akp yandaşı oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ilk 4u garantileyenin kupada isi yok hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Tartışma burada dönüyor Fenerbahçe başlığına yazmayayım. Üzgünüm ama şike olayından sonra paralele saran yönetiminiz resmen her açıklamada tam akp'li ağzıyla konuşuyor, paralel de paralel. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/200039/mahmut-uslunun-biz-paralelci-degiliz-diyerek-cildirmasi http://www.internethaber.com/usludan-paralel-gonderme-687375h.htm http://www.fbskor.com/mahmut-uslu-paralel-yapi-hesap-verecek.html https://vimeo.com/91931195 http://www.haberler.com/fenerbahce-de-yilbasi-kutlamasi-8004890-haberi/ Geçen Aziz Yıldırım GS'nin 8 yedi şike yaptı muhabbetine cevap verirken bile Mahmut Uslu aradan girip, paralelci mi yani bunu savunuyosa başka yapıya mı hizmet ediyor yoksa Galatasaray bunu da bir sorgulamak lazım minvalinden bir şeyler söyledi, tam bir AKP goygoycusu gibi. iyi buldular damarı. Şike bariz vardı abi kimse kusura bakmasın. Tarlalar sulandı bilmemne, salak değil insanlar. Paralel ayağına falan yırttınız da tamam yırttık artık normale dönelim der di mi insan? Yok hala intergalaktik FETÖ komplosu bilmemne. Ya cidden şu heriflerden kurtulun artık, Aziz Yıldırım ben çıkmazsam fener şike yapmıştır, kulüpler ile şahıslar ayrı tutulamaz diyordu. Yani ben yanıyorsam Fener de yanacak falan. Bizim başkan da yalandı akp'ye ama işte Aziz ile Mahmut Uslu'nun yaptıkları tamamen akp söylemlerini kullanmak, akp'nin argümanlarını güçlendirmek başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Abi hala birakmadiniz zaten su kluplerin birbirinden farkli oldugu algisini. Sikinti oradan cikiyor. Hepsi ayni bok iste. Aramizdan cikiyor baskani da ayni taraftari da yoneticisi de futbolcusu da. 3 buyuklerin belki kurulusunda olmus olabilir - ancak kimlikleri olmasi diye birsey yok artik. Besiktaslilik durusu diye birsey yok, halkin takimi diye birsey yok, elitlik diye birsey yok. Daha dogrusu kalmadi. Hic bir klubun hukumete karsi gelmeye luksu, yalakalik yapmama luksu yok. Basinin da yok, is adamlarinin da yok, onu gectim savcinin yargicin avukatin bile yok. Ulkenin hali bu, klupler izole degiller ki bu duzenden. Bireysel bakabilsek keske olaya ama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Aziz yıllarca dünyanın en gereksiz kupası derken herkes "yea 30 senedir alamıyonuz herhalde öyle olur" diyodu, Aziz a2 ile çıkalım, boşuna ilk 11den sakatlık veriyoruz dediğinde "ya tabi final göremiyosunuz senelerdir, bahaneye bak" deniyordu. Şu Türkiye Kupası kadar gereksiz bir oluşum yok. Bi ufea kupasına gidiş için o da 4.lükten sonrası için. İşte arada gsye yarıyor, cezasından kurtulmak için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Sotto said: Abi hala birakmadiniz zaten su kluplerin birbirinden farkli oldugu algisini. Sikinti oradan cikiyor. Hepsi ayni bok iste. Aramizdan cikiyor baskani da ayni taraftari da yoneticisi de futbolcusu da. 3 buyuklerin belki kurulusunda olmus olabilir - ancak kimlikleri olmasi diye birsey yok artik. Besiktaslilik durusu diye birsey yok, halkin takimi diye birsey yok, elitlik diye birsey yok. Daha dogrusu kalmadi. Hic bir klubun hukumete karsi gelmeye luksu, yalakalik yapmama luksu yok. Basinin da yok, is adamlarinin da yok, onu gectim savcinin yargicin avukatin bile yok. Ulkenin hali bu, klupler izole degiller ki bu duzenden. Bireysel bakabilsek keske olaya ama olmuyor. ya bence işte fener'in yaptığı yalakalığın birkaç tık ötesi. bir kulüp başkanı olarak istisnalar dışında (amatörde kulüp başkanı nejat işler) hükümete cepheden karşı durmak çok zor, kulübünü zarara uğratırsın yoksa, ama işte onların söylemleri ile paralel de paralel demek, bunu hem şahsi hem de kulüp çıkarları için kullanmak ayrı bir şey. Bir de kulüpler ciddi farklı abi üzgünüm. Galatasaray misal, adamların yönetimi full Galatasaray Liseli, FB ayrı, Beşiktaş ayrı. Taraftarlar arasında da 10 yıllara dayanan, toplumsal olaylardaki tepkilerden, ya da yöneticilerin açıklamalarına destekten birçok olaydan damıtılarak oluşmuş bir taraftar kültürü var. Elbette tek tip bir taraftar yok, her takımda garibanı da zengini de, faşisti de solcusu da, dincisi de dinsizi de var. Ama bahsettiğimiz şey taraftar kültürü. Misal Beşiktaş taraftarı ne olursa olsun şu paralel mavrasının arkasında durmazdı. Çarşı, bir adım geri atmadan Gezi davasından yargılandı, geçenlerde de beraat kararı çıktı, karar bozuldu falan gibi bir durum vardı ama duruş netti. Taraftar kültürü dediğimiz şey bireysel bir olay değil, Durkheim'in ritüel, kült kavramları futbol ve taraftar kültürüne çok uygun, hatta bunun üzerine tezler falan da vardı. Futbol taraftarı kimliğimiz öz kimliğimizden çok farklı, özellikle maçlarda, takım tartışmalarında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar