Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 son hafta başak yener bjk yenilirse aralarındaki puan farkı 3 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Adam gibi bir teknik direktör ile sezonuda geç açalım nihayet. Direk uefa gruplarından başlayacağız sezonu bayağı geç açabiliriz. Kaç senedir sürekli erken açıp erken tükeniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 tek yıldız https://pbs.twimg.com/media/CF36CkPW0AAO-UM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yok yalandan 2 yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ceqemeyenler anten taksın yabancı ozentisi gstore ve feneriumcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Biz fransız takımıyız ne yapalım türk gibi türk bayrağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 RamsesII said: Abi transfer yasağı var seneye, kimi alabilcen finansal fair play kararları belli.Biliç kalmalıydı, gelen direktör max 3 adam (onun da 2 si free) alabilecek, 3 adamla ne yapabilirsin allah aşkına ya. Herif zaten şablon olarak mecbur 3 aşağı 5 yukarı biliç gibi oynatacak... Töre'ye talip varmış. O satılırsa, bir ya da iki kişi alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 eh işte satarsın 5 milyona 2 tane adam alır geçersin max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 töre gidip kalkıp tanju gibiler gelcekse satılmasın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kanat kim var başka, olcay, töre, yedek frei giden olacaksa yenisi gelmesi gerekiyor. Orta yapabilen kanat oyuncuları istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bulurlar 2 afrikalı 300.000 €'ya oynatırlar ne olacak başka, 90 lı yılların gençlerbirliğine döneriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bizim takimlara 300k lik adam ayarlayacak menejer bakmiyo isin kotusu. Gidip kucaga oturtuyolar baskanlari. Dusun bi de bu baskanlar kelli felli is adamlari. Nasil kandiriyolarsa artik. Nasil bir uckaat sanati varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ama 500 lira + telefon kaptıran adamla dalga geçiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Törenin kulubu icraya verdigi icin oynatılmadıgı ve tolgayın paramı alamıyorum serbest kalıcam diye fenere ugradıgı dogruysa bu gidisle onlardan da para alamayacaksınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ooo tolgay, alirim bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Sinan Engin bir futbolcu parasını alamdığı için fenere beni alın diye haber gönderdi demiş. Tolgay mı çıktı o ? Töre olur diye düşünmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Pektemek çıktı o, fener meraklıydı 3-5 bişi versin alsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ooo peksimet alirim bi sakatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Dusun bi de bu baskanlar kelli felli is adamlari. Nasil kandiriyolarsa artik. Nasil bir uckaat sanati varsa.. ego okşamayı menejerler kadar iyi bilen yok tabii ki. ama işin aslı parasını cebinden vermeyince epey daha rahat karar alınıyor. pektemeki fener naapsın. teklif olursa anadolu takımına gider. trabzon isterse o olabilir. uefa kararı yüzünden elimizde patlar diye düşünüyorum. töre biliç ile takışmış. tolgay da o iddiayı yalanladı. sene başından beri paraları ödenmediği için yasal önlemini alan rakiplere gidebilir. ikinci bir egemen vakası diyeceğim de egemen'i en başta biz yolladık aptal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Nisan'dan kalan alacakları var demişti Fikret Orman, rakiplerin ödeme açıklığı daha uzun vs dedi ki ben bir o lafına inandım :p keriz gibi adamlara para verdik verdik herifler popolarını kaldırıp oynayamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 keşke avrupa'da gruplara kalamadan elenseydik. topladığım puanlar bize değil gs'ye yaradı. hiç puan toplmasak adamlar belki de adamlar eleme oynayacaktı. boşuna rakibe ekonomik kaynak yarattık. benim elimde olsa seneye uefa da hiç kasmam yedek takımla çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bravo, muhtesem mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Istari said: keşke avrupa'da gruplara kalamadan elenseydik. topladığım puanlar bize değil gs'ye yaradı. hiç puan toplmasak adamlar belki de adamlar eleme oynayacaktı. boşuna rakibe ekonomik kaynak yarattık. benim elimde olsa seneye uefa da hiç kasmam yedek takımla çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bjk'ye ekonomik katkısı yok, aksine takım o döneme çok yıprandı. gerçi o yoğun tempoda sanki daha iyi oynuyorduk. neyse, gruplardan çıkamasaydık, ligdeki doğrudan rakiplerden birisi ciddi bir ekonomik kaynaktan yoksun kalacaktı. kendi elimizle rakibimize kaynak yaratıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 şimdi şu videoya denk geldim. https://www.youtube.com/watch?v=OR1JtTXy6mI biz takım olarak alışkınız çalınan şampiyonluklarımıza; ama rasim kaya'nın bireysel kariyeri açısından çok trajik bir an olmuş. birileri o penaltılarla imparator oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar