Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abi beğenip beğenmeme değil olay adam 2 senedir takımın kahrini çekiyor bu kadar olumsuzluklara ramen bizde diyoruz ki stad varken bir sene şans verin adama ulan şenolu yanda görüceğime bilici görürüm varsın olsun 5ci olak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 zaten on senede 2 kere şampiyon olmuşuz bu kalkıp daha 5 sene daha şampiyonluk görmeyiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 5. olsak da olur diye yaklaşırsan göremezsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Abi sıkıntı şu, sen Bilic'in seneye de şuankinden farklı olabileceğine inanıyor musun? Hatalarından ders çıkartıp, daha iyi bir hoca olarak karşımıza çıkacağına? Stad tamamlanınca adamın özelliklerine +bonus falan mı gelecek. Aydınlanmamı yaşayacak? Bir anda futbol dehası falan mı kesilecek? İç sahada daha fazla kazanır belki o kadar. Adamın geleceğe dair hiçbir umut vermiyor oluşu zaten bu adama şans verilmemesi için önemli bir unsur. Geçen sene Bilic'e tapanlardanım, laf söyletmeyenlerdenim. Bu seneki halinden zerre fark yok ama çok daha kötü ve düzensiz bir takımla, daha büyük zorluklar yaşadı ve o da takım gibi yeto diye kendini elbet geliştirir kafasıyla bakıyorduk. Kendini geliştirdi mi? Bilic'in geçen seneden bu yana ne gelişimi oldu? Aynı hatalar, aynı duruş, aynı ısrarlar, aynı aynı aynı... Seneye bunları görmememiz için ne garanti verebiliyor? Veremiyor. Bu lige uygun bir hoca değil. Onu kabul etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://i.imgur.com/NclhdK0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 içeriğin içine nasıl edilir çalışması infografik öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 İyi iyi Fikret Ormana giydirmeleri hoşuma gidiyor :P Adam gibi bir aday çıkar inşallahda buna güle güle deriz. Zaten staddan iyice nemalandıda amacına ulaştı, ne hesap sordu ne birşey. Çiçek inşaat zengin oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Fiko mal tamam da şu Çarşı'nın iki yüzlülüğü kadar kulübe zarar verende bir şey olmadı. Onlara kalsa kulüp iyice batağa girecek ki bu hale getirenlerde kendileri. Şu çarşı'nın sosyal sorumluluk kısmında takılan adamlar gibi delikanlı olsa keşke şu tarafı, az kafa çalıştırsalar ama olmuyor işte. başkan adaylarından biri ateşlemiştir yine 3-5 bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bilic iyi hoca olmayabilir eywallah da, seneye de besiktas transfer yapamayacagina gore, gelecek sene gelecek olan hocanin tek yillik, lucescu/denizli tarzinda degil, kulubu gelistirecek hoca olmsai lazim. ama iste fikret orman oyle biri degil. aziz yildirim da degil gerci. oyle biri yok zaten ehheeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yapıcaz yahu ba ve pedro satılcak güzel para gelcek rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Euro dolar kactan kaca cikmis 3 senede ona da bi baksinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bilic kalacaksa en azından yanına iyi bir yardımcı(lar) lazım. Bu teknik ekiple olmuyor. Özellikle maç sırasında oyunu okuyabilen,durumu Bilic'e anlatabilecek ve hafta içi antremanlarda da eksik kapatmaya katkıda bulunabilecek biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Esh said: Euro dolar kactan kaca cikmis 3 senede ona da bi baksinlar Geçen zaten buraya atmıştım mali kongre öncesi bildirgeden, artan borcun tamamı dövize bağlı artış ve stad inşaası yüzünden artan borç. Ha sıkıntı stad yapıldığı anda o borç bir anda silinmecek. Planlanandan daha masraflı oluyor stad vs. diye söyleniyor bu arada hatta gecikmesinin sebebi de doğal olarak bu yüzden falan deniyor. Şimdiye kadar 400 milyon TL mi ne harcanmış stada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 DarKRideR said: Adam futbol bölümüne girmezdi bile, GS şampiyon olmuş falan diye görmüş bir yerden gelmiş son 3 postu okuyup yazmış. Sizde ciddiye alıp cevap vermişsiniz dfasdfds bana diyorsan eğer, çıldırmamak için girmiyorum futbol bölümüne. beni tanıyan zaten bilir taraftarlığımı sıkıntı yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 şu borcun çoğu dolar cinsinden değil mi, dolar geçen seneden beri ne kadar arttı, keşke onu da hesap etselerdi ama amaç belli sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Laraken said: DarKRideR said: Adam futbol bölümüne girmezdi bile, GS şampiyon olmuş falan diye görmüş bir yerden gelmiş son 3 postu okuyup yazmış. Sizde ciddiye alıp cevap vermişsiniz dfasdfds bana diyorsan eğer, çıldırmamak için girmiyorum futbol bölümüne. beni tanıyan zaten bilir taraftarlığımı sıkıntı yok : ) darkrider bu ara herkese aynı atarı yapıyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ben baskanin yanindayim. Iyi bi yonetici degil diyolla, ama stadi bitirdi. Gorevini tamamladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Çiçek inşaat yapar ya :) ama artık bir yol alsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Gezi olaylarında iyi sattı taraftarı iktidara FO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Tori said: Laraken said: DarKRideR said: Adam futbol bölümüne girmezdi bile, GS şampiyon olmuş falan diye görmüş bir yerden gelmiş son 3 postu okuyup yazmış. Sizde ciddiye alıp cevap vermişsiniz dfasdfds bana diyorsan eğer, çıldırmamak için girmiyorum futbol bölümüne. beni tanıyan zaten bilir taraftarlığımı sıkıntı yok : ) darkrider bu ara herkese aynı atarı yapıyor ehueh kime yapmışım lan, kaç kişiye. maks üçtür. onlarda harbi öyle olanlar zaten. adam kendi diyor girmediğini zaten. gs şampiyon olmasa yine girmezdi asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 hastalık derecesinde takım tutanları anlamıyorum ben niye öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Isadamligi rol yapmayi gerektirir. O stadi monte ederlerdi besiktasa, fuhrere karsi cikilsaydi souldarkorn said: Gezi olaylarında iyi sattı taraftarı iktidara FO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 tapelerde diyordu zaten bende sözümden dönerim ona göre diye :) Boşuna mı bakanı süründürdü yok zemin kayıyor bu stad olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 DarKRideR said: Abi sıkıntı şu, sen Bilic'in seneye de şuankinden farklı olabileceğine inanıyor musun? Hatalarından ders çıkartıp, daha iyi bir hoca olarak karşımıza çıkacağına? Bence bu kadro, bu şartlar, bu seneki FB/GS formu gözönünde bulundurulunca bence Bilic başarılıydı bu sene. Son haftalara kadar kovaladılar şampiyonluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Yok öyle deme ya. Bjk nin kadrosu süper Bilic çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar