di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Selam, Yazin golgede 40-50 derece olan Mersin'de kullanilmak uzere 15" e 17" stand+sogutucu tavsiyesine ihtiyacim var. Bakindim biraz ama cok tirt piyasadaki urunler. Haliyle ne tavsiye edersiniz ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 su altina konan fanli zimbirtilandan mi? onlar guzel aslinda hem direk vucutla temasini kesiyo kemde billurlari serinletiyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 hem stand hem cooler ben uzun bir süre kullanmistim bunu sonra nasil olduysa kaybettim tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Nasi kaybettin kocaman seyi =) Guzelmis bu arada baya. 134 TL diyo hepsibuarada. Sanirsam ki TR'den almak yerine bavula atcam iki tane bunlardan, yanimda getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 tasinirken koydugum kutulardan birinde büyük ihtimalle, üsengeclikten 1.5 sene oldu hala acmadigim kutular var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 macbook için tilt stealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 logitechin var bende hala eski laptop için, 20 tl ye almıştım. Canavar gibi. Ama tek pervane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Coolermaster Notepad Ergostand Şu CM'ınki güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 plastik olanlardan alma sakin.full aliminyum bulursan ala.plastikler bir sure sonra isinip katalitik sobaya donuyolar. aldigin zaman sansin olursa dene.bunlarin fanlari bazen saglam olmuyo ne kadar para verirsen ver.acayip rahatsiz edici bir arkaplan gurultusu oluyo.o aletler bayaa sessiz calisiyolar normalde ses cikariyosa bi sorunu vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Alın şunu kullanın işte. Farklı renkleri de var. http://www.vatanbilgisayar.com/inc-341fxk-7--17-super-sessiz-usb-fanli-notebook-sogutucu--kirmizi.html 17 inç MSİ GE70 20E ile kullandım herhangi bir derdini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 aliminyum almanı öneririm plastikler iyi performans sağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar