Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 help! ucuza ps oyunu alabilecegimiz bir site ariyoruz . hic ps tecrubem yok bi el atin plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ucuza ps oyunu yok malesef. ben gittigidiyor'daki spotçulardan alıyorum 170-180 arasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 https://www.g2a.com/#p=118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://gamedealdaily.com/playstation-4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 eyv varsa boyle kampanya yapan yerler ariyorum zaten. biliyorum ps oyunlari hep kazik malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Ayrıca dijital düşünüyorsan oyun-paylaşımı yapmak çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 PS3 den PS4 e geçecem de senelerdir açtığım yok konsolu. En son PSN üyeliğim vardı geçen ekim de bitmiş zaten. Neyse uzatmayım her halukarda PSN plus alınacak gibi. Şimdi bir kaç oyun almak istiyorum, Destiny Vanguard Edition PS4 = 120 TL (sıfır DnR) Minecraft = 49 TL (hızlıal-ALDIM) Bloodborne = 155 TL (n11) The Order = 99 TL Fiyatları bilio.com vs lerden bakarak seçtim. Başka var mı tavsiyeleriniz? Ya bunları kutulu alma digital daha iyi diyebileceğiniz yöntem? Bunlar elimde var GTA 5 Fifa 2015 The Crew Mortal Combat X Diablo *** DnR dan alıp geçtim hepsini tatava etmeden. Order hariç. Zaten bu kadar oyun bayağı yeter, PSN de açtırırız. Bloodborne un special edition 20 tl farkla DnR da görünce dayanamadım adsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 last of us remaster cdsini köpek parçaladı ya g2a'da 15€ ya falan var us key alınır mı bide global var 45€ benim hesap us zaten us olanı alayım mı napayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 surdan al 12 dolara us psn keyi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar