Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiğiniz NBA Oyuncusu?

shapshal

Öne çıkan mesajlar

çok var...şu an oynayanları sayacak olursak; Shaq , Lebron James , T-Mac , Dwayne Wade.....e.t.c.. Tim Duncan ve Allen Iverson'u da çok tutarım ama olimpiyatlarda beni hayal kırıklığına uğrattılar ikisi de...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Larry Bird.

Egoisttir, kimi zaman diktatör gibidir. Mücadeleden asla kaçmaz. Bir Bird vs Jordon ve Bird vs Barkley maçları hatırlarım ki sayı düellosuna dönmüştür.

En sevdiğim yanı, maçın tüm stresini üzerine alır, takımı ve tribünleri yönlendirebilir. Gerektiğinde bir coach gibi kenardan ateşleyebilir.

Kısaca benim en sevdiğim oyuncudur.[signature][hline]e-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor bir soru.....

eskilerden 3 aday var : Michael Jordan; Earvin Magic Johnson , Kareem Abdul Jabbar

yenilerden;

Shaq,Duncan,Kobe,T-Mac,Iverson.....

amaaaa en sevdiğim Michael Jordan....[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

stojakovic[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 30 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
alain iversion tecavüzcü be :)

Hangisi değil ki?:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 30 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
alain iversion tecavüzcü be :) ben shaaaq derim tek geçerim.

Shaq daha evli değilken iki çocuğu vardı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu

[Bu mesaj screamer tarafından 31 Aralık 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 29 Aralık 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
ya tamam 35 saniyede 13 sayıyı t-mac'den başkası yapamaz da t-mac de anca onu yapar
takım oyunu lazım işte .. detroit'e karşı seride 3-0 öne geçmişsin sora adamlar 4-3'e getirirken sen kenardan kıs kıs sırıtıyosun
efsane basketçi böle olmamalı
efsane basketçi MJ gibi 38 derece ateşle maçını yapmalı sora da üçlüğü attıktan sora kendini bench e pippen'ın üzerine yığmalı

şu an en beğendiğim oyuncu ise Kevin Garnett

sana tüm kalbimle katılsamda ben de t-mac dicem..çünkü başlıktaki soru en sevdiğiniz nba oyuncusu diyor en iyi oynayan değil ve be nedense t-mace karşı bi sempati duyuyorum..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...