shapshal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 En sevdiğiniz nba oyuncusu kim? Benim Dirk Nowitzki. Tipi,oyunu.. Adam çok sakin bi kere ya bişi oluo büyütmüo,iyi oyununa rağmen çoğu oyuncu gibi artistlenmio..evet sizinkileri duyalım Bu arada buy tip topic açılmış diye baktım bulamadım eğer açılmışsa pardon.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Jason Williams[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 MJ.. :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tim duncan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 barkley idi. ben wallace oldu[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 John Stockton[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Azmodai, 29 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki: T-mac! +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yeni ama olsun dwyane wade[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Dwayne Wade.. (oyun tarzı olarak benziyozda o yüzden) yoksa amiral D.Robinson 50 :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Hidayet Türkoğlu (bi bunu biliri bi bunu tanırım nba de...)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 The Answer[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya tamam 35 saniyede 13 sayıyı t-mac'den başkası yapamaz da t-mac de anca onu yapar takım oyunu lazım işte .. detroit'e karşı seride 3-0 öne geçmişsin sora adamlar 4-3'e getirirken sen kenardan kıs kıs sırıtıyosun efsane basketçi böle olmamalı efsane basketçi MJ gibi 38 derece ateşle maçını yapmalı sora da üçlüğü attıktan sora kendini bench e pippen'ın üzerine yığmalı şu an en beğendiğim oyuncu ise Kevin Garnett[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Reggie Miller ve shaq =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Majestelerinin yeri apayridir ona dicek bir soz yok zaten ama Reggie Miller hayraniyim acikcasi eskisi gibi oynamasada hala bir numara bence ... bence bir ilk bes olustursun herkes kafasindaki daha guzel olur ... Ben Wallace Kevin Garnett Vince Carter (nets te cok guzel basladi) Alen İverson Jason Kidd [signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! [Bu mesaj Uthmatar tarafından 29 Aralık 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cems12 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tracyyyy mcgradyyyyy, keviiiiiin gaaaaaarneeeeeeeeeeet, dwayneeeeeeeeeeee waaaaaaaaaaaadeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Nickimdede anlaşıldığı gibi birde. Shaq Kevin Garnett Alan İverson Dallasta bi alman vardı adını unuttum :) ben wallace[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Kobe o alman Dirk Nowitzki. bende severim ama bir numara The Answer Allen Iverson![signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 en buyuk M:J favorim A.I[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Uthmatar, 29 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: Vince Carter (nets te cok guzel basladi) Ama ilk oynadığı maçta sakatlandı adam[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 LeBron James[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Kevin Garnett,Allen Iverson..[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 oylamada son durum :P Allen Iverson xxxxxx Dirk Nowitzki xx Julius Erwing xx Tracy McGrady xxx Jason Williams x Michael Jordan xx Tim Duncan x John Stockton x Ben Wallace xxx Dwyane Wade xxx Hidayet Trükoğlu x Kevin Garnett xxxxx Reggie Miller x Shaquille O'Neal xx Vince Carter x Jason Kidd x Kobe Bryant xx LeBron James x[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cems12 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ben sana kalbimdeki bu sene all star da oynamalarını istediim 5i yazayım: batı:kobe,t-mac, garnet,duncan, ming doğu:the answer,wade,lebron,jermaine,shaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cems12 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: -Kobe-, 29 Aralık 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Nickimdede anlaşıldığı gibi birde. Shaq Kevin Garnett Alan İverson Dallasta bi alman vardı adını unuttum :) ben wallace dallastaki dirk nowitzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar