Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Selam, Kullanmadigim bos yatmasindan rahatsiz oldugum ivir zivirlari satip elden cikarma karari aldim. PS3 Slim kasa 160gb amerikadan getirmistim zamaninda, herseyi calisiyor kozmetik olarak bir sikintisi yok. 400 TL istiyorum kendisine, resimlerdeki oyunlarla falan kombolarsaniz indirim olur elbet. Aletin resmi yok ama alindigi gibi duruyor, israr olur cekerim aksam. Klavye Saitek Eclipse 2 modeli, gorebildiginiz uzere ingilizce layout. Tus aydinlatmasi icin 3 renk secimi yapilabiliyor (mor, mavi, kirmizi) ve siddeti de ayarlanabilmekte. 50 TL istiyorum bu arkadasa. Razer Mamba 1inci versiyon, pilinde vs sikinti yok, tipinde de bir falso goremedim. Ikinci hatta zaman zaman ucuncu mouse'umdu o yuzden cok kullanmadim. Bu da 50 TL. PS3 oyunlarinin her biri 25 TL. DJ hero 2 turntable ve oyunuyla beraber 80 TL. Ayrica satma konusunda cok kararli olmadigim Siyah Nintendo DS Lite var, 4gb Edge kart'la ve orjinal TR adaptoruyle verecegim, Fiyati 100 TL. (Goruntusu sifirdan farksiz, resim simdilik koyamadim ama isteyene aksam iletebilirim) Son olarak da elma sepetinden alinmis Grado SR80 var, o da herseyiyle sorunsuz ve 175 TL Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 gradoya hallenebilirim ama 175 çok bence B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kulaklık fena degilmis ama gozlukluler icin mlsf iem kadar cazip degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Gec gormusum ya mesaji, tahmin etmeliydim kosarak baltalayacagini Reampage efendi >.< Mambayi Fistan'a sattim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Grado SR80 :P hemen gider bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 abi mouseum bozuk benim fistana satma bana sat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Fistan aldi valla ya. Size de bir seyler ayarlariz ama :) Grado'nun da pazartesiye kadar 2 rezervesi var. Digerleri hala yuva ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 O mamba yi nasıl görmedim ya eve süs diye alırdım o paraya hocam ya :d Varsa başka mouse bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Logitech G700 var bir de elimde. Bir kusuru var, "Unifying Receiver" adindaki ufak usb wireless receiver'i yok. Ama wireless logitech klavyeniz vs varsa (tek unifying usb receiverla birden fazla logitech urunu baglanabiliyormus, zaten olayi o unifying'in) yada "kablolu kullanirim nolcak" derseniz yardimci olurum. Bahsettigim zimbirtinin resmi de su: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 tam unify zımbırtısıyla kullanmalık mouse arıodum logitech ama ufaklardan, bu g700 eşşek kadarmış afedersin lasjdlksaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ele guzel geliyo rahat mouse oyle demeyin simdi :) Bu arada Grado'nun rezervler kalkti "reampage" duygulariyla oynadi kulakligin. Ayrica PS3'e kampanya yaptim 25 liralik 4 oyunu yaninda bedava seyediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 o unify olayi super yanliz..es kaza kaybederim diye gidip 3 tane daha en ucuzundan unifyli mouse aldim yedekte bulunsun diye..cekim gucu filan da fena degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Darqainu said: Ele guzel geliyo rahat mouse oyle demeyin simdi :) Bu arada Grado'nun rezervler kalkti "reampage" duygulariyla oynadi kulakligin. Ayrica PS3'e kampanya yaptim 25 liralik 4 oyunu yaninda bedava seyediyorum. kendim için olsa alırım da nişanlıma lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 g700 kac kurus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 G700 50TL, Izmir'de elden veriyorum yoksa kargo karsiya ait. Bu arada PS3 buyuk ihtimal satildi, aksam teslim almaya geleceklermis. Yarin eldeki urunleri fotograflariyla tekrar guncelleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Satilmamislari tekrar listeleyeyim: Klavye Saitek Eclipse 2 modeli, gorebildiginiz uzere ingilizce layout. Tus aydinlatmasi icin 3 renk secimi yapilabiliyor (mor, mavi, kirmizi) ve siddeti de ayarlanabilmekte. 50 TL istiyorum bu arkadasa. DJ hero 2 turntable ve oyunuyla beraber 80 TL. Son olarak da elma sepetinden alinmis Grado SR80 var, o da herseyiyle sorunsuz ve 175 TL Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Su kalanlari da alin bitsin ya :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Hala Grado'yu satmanin pesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ya ayıptır sorması grado duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 chiptech neredesin 1 senedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 of abi en son yine bişey satın almaya çalışmışım 10 ay önce. ekmek parası peşindeyim elesso napacaksın :// siz hala burada mısınız ya? (bi de şu mesaj göndere cmd+enter ekleyin artık yıl 2015) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 fayansa koyduğun kulaklığı niye alalım olm mantıklı bi foto çeksene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 :) Ordan bir tek grado kaldi zaten, cekmecede bekliyor hala kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Fayans yüzünden sms ile indirim isteyeceğim şimd. 3..2..1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi alt+s yapınca gidiyor mesajlar normalde. cmd heralde %10 kişide anca vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar