Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Falcıya gidenler cahil bile değil, direk OKUMUŞ EŞŞEK, ÖLÜ JENERASYON abi. Geçen gün gittim yemek yiyorum bir AVM restoranında, yanımda da dört kişilik masada yanyana iki kız & karşılarında bir adam var. Adamın böyle ibnemsi, araya İngilizce kelimeler karıştıran, yavşak bir sesi ve konuşma tarzı var. Kızlar da çok saygın biri konuşuyormuş gibi dinliyor. Sonradan anladım ki kızlar abla-kardeş, karşılarındaki tarotçu. Tanıyorlar da birbirlerini, yaşam koçu gibi ayda bir falan seans yapıyorlar muhtemelen. Küçük olana iş teklifi gelmiş, kabul etmeli miyim, benim için doğru zaman mı diye TAROTÇUYA soruyor. Yavşak da iş şartlarından bahsedeceğine diyor ki Venüs bilmemkimin yönetici gezegeniymiş, o da filancayla bilmemne oluyormuş bu dönemde, o yüzden biraz daha beklesinmiş. Öbürü de belli ki evde kalmış, paso gönül işleri soruyor. Bir arkadaş demiş ya, aynen öyle. Hacı hocaya giden kendi cahil, babası cahilmiş, dedesi cahilmiş, ondan gidiyor. Falcıya, bioenerjiciye bilmemneciye gidenler direk okumuş eşşek. Sorsan elitler, kültürlüler, entellektüeller ama FALCI ile yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 insan evladı işte her duyduğunu kendine yorup mutlu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sostizm said: Valla çok üzücü, yüksek lisans yapmış, çok zeki, iyi kitap okuyan falan bir öğrencim de böyle. Şimdi ciddi ciddi evleneceği adamın adının baş harfi M,K,S veya bişey daha olacağına inanıyor. İlişki seçimlerini bile etkileyebilir bu inanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 az ugrasir ve tekniklerini ogrenirseniz hepiniz yapabilirsiniz o atma tutma islerini..belgesellerde vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 çok pis kahve falı bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 KuddusiMavra said: -miş'li geçmiş zaman olduğu zaman 2. kişiden dinledin demektir. inanmayacan hacım. valla ayrı ayrı girdik kızla. ama ben kızın beynini yıkadım önceden. bak dedim şöle böle tahmin eder gibi söyleyecek her şeyi, dikkat et dedim. kız çıktığında falcının %90'lık şeyi böle tahmin eder gibi söylediğini söyledi. ama işte eski nişanlısını çat diye söylemiş bi de çok alakasız senin annen gezmekten bacakları yorulmuş sakatlanmış falan demiş. harbi dizlerinden çok çekiyormuş annesi. bu ikisi dışında yine klasik falcı şeyleri söylemiş. bende hiç bu tarz çat diye bildiği bişe olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kız arkadaşım burnunda sorun vardı nefes almada vs. ezelden beri var ama. doktorlar çare vs bulamadı. geçen rusyadayken annesinin tavsiyesi üzerine bi doktora gitmiş. kemik yapısı üzerine mi uzmanmış bişeyler dedi de anlamadım. neyse, bu doktor abla aslında biraz alternatif tıpla tedavi ediyor. benim kız içeri girince senin burnunda sorun var çocukken ameliyat oldun mu demiş. ufak bi operasyon geçirmiş küçükken. doktorlar çok kötü bir operasyon yapmış. ameliyat esnasında çene kemiğini 1 mm daha oynatsalarmış yüzündeki tüm kemik yapısını etkileyebilirmiş deyip benim hatunun yan tarafına boş boş bakıp bişeyler okumuş. hatun tabi 'lan noluyor nerden biliyor bunları' diye düşünürken doktorun ne dediğine odaklanamamış. derken artık nefes alabiliyorsun tadını çıkar demiş göndermiş. o gün bugündür burnundan şikayet etmiyor 6 ay oldu. psikolojik olarak inandırmış demek geliyor içimden inanmayan biri olarak ancak annesinin ve kız kardeşinin de sağlık problemlerini çözdü. hatta gittiğinde baban kitap yazıyor mu diye sormuş. babası gerçekten küçük hikayeler yazıyor boş zamanlarında ve ileride kitap yazma fikri var. kız arkadaşımın anlattığına göre de onun için yazdığı bi hikayeyi ağlamaktan bitirememiş iyi yazıyor yani. doktorun bunu bile bilmesi bana biraz tedirginlik veriyor açıkcası. ha tabi ileride zengin olucam mı kaynım bana kayacak mı diye gidip saçma sapan medyumlara para vermek yanlış ancak normal doktor muayene ücreti ile alternatif çözümler bulanlar bana sıcak gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dinsizim. fal mal mevzularına asla inanmam.... yalnız das bock'un yazdığı şeylerin çok benzerlerini yaşayan,bilen yakınlarım var. neticede bilemediğimiz bir şeyleri bilen birileri var diye açıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kuddisi abi sen yapma bari ya... Bilim abi bilim, metafizik tarzı şeylere şöyledir böyledir demeyelim lütfen. Okudu üfledi tedavi ettiden farkı yok bu dediklerinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 çarpılırsın ramses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 çarpılayım belki düzelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bilim diyerek bi kenara atmamak lazım metafiziksel konuları. hala varlığını ispat edemediğimiz şeyler olması onların varlığını inkar etmemizi gerektirmez. demin aklıma geldi bu arada. abimin aysun diye bi iş arkadaşı vardı. bu hatun tonla para verip avcılarda bi medyuma gitmişti. (kendisinden dinledim). sana tonla para verdim nasıl inanıcam ispatla gibi bişeyler demiş. sohbet şu şekilde gelişmiş: + aklından bir isim tut. - tuttum + Feyyaz çok kolay oldu başka birşey yok. - (LAN!?!?) Feyyaz? kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ya ille metafizik akla gelmesin. mesela şu reiki konusu(çarşamba akşamı çiçekde de biraz bundan konuşacaktım da o kadar mevzu konuştuk ki gargaraya geldi B)- )mesela. bayağı bayağı ruhsal açıdan insanı rahatlattığını ve bunun yaşamına etki ettiğini gördüm. eşim işi ve yediğimiz bir takım kazıklar nedeniyle son 1 sene çok kötü bir dönem geçirdi. ancak reiki sayesinde şu an inanılmaz mutlu ve bu hepimize yansıyor. üstelik bazı hareketler öğrenmiş, şu çakra açmalar falan(olm gülmeyin, ben de hep dalga geçiyordum,yengenizden az laf yemedim bu yüzden) yav harbiden bende de işe yaradığını hissettim. gerçi masa kardeş inanmıyor galiba bu işlere ama faydalı olan bir şeye de faydalı oluyor demek lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Abi reiki-yoga falan ayrı olay, onun hakkında yorum yapamıcam. Ama metafizik dediğin o kadar manipülasyona açık bir şey ki.Bilimle çelişmesi yetiyor abi gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sol elimle lightning charce ederken sağ elimle fire bolt spamlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sadece insan a inanin..olay onda baslayip onda bitiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dasBock said: bilim diyerek bi kenara atmamak lazım metafiziksel konuları. hala varlığını ispat edemediğimiz şeyler olması onların varlığını inkar etmemizi gerektirmez. Olduğuna dair somut bir delil olmayan şeyin "olmadığını kanıtlamak" gibi bir görevi yok bilimin. Bir şeyin olmadığını kanıtlayamazsın zaten, varsa olduğunu kanıtlarsın. Kanıtı geçtim, elle tutulur, çürütülemez kuramlar ortaya atılabilse yine razıyım. "Teyzemin kızının burnu düşmüştü duayla geri çıktı" hikayeleri dışında bir kuram bile yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio said: dasBock said: bilim diyerek bi kenara atmamak lazım metafiziksel konuları. hala varlığını ispat edemediğimiz şeyler olması onların varlığını inkar etmemizi gerektirmez. Olduğuna dair somut bir delil olmayan şeyin "olmadığını kanıtlamak" gibi bir görevi yok bilimin. Bir şeyin olmadığını kanıtlayamazsın zaten, varsa olduğunu kanıtlarsın. Olmadığı veya olduğu kanıtlanamamış birşeyin olmadığını iddia etmek bence bilimsel değil. Bunun harici Reiki tarzı konularda hiçbir alakan olmasa, hiçbir şekilde inanmasan dahi, başka insanları plasebo etkisiyle psikolojik olarak iyileştirdiğini reddedemezsin çünkü psikolojinin fizyolojiye olan etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış bir konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 asıl para falda değil. bu işlere girmek isteyen arkadaşları uyarayım. asıl para insanları ölü akrabalarıyla konuşturabilenlere akıyor. yapabilirseniz tabi. karşınıza gelen insanları tamamen etkiniz altına alabilmeniz lazım. çocuk yaşta ölmüş oğluyla/kızıyla veya aldattığı kocasıyla karısıyla iletişime geçmek isteyen psikolojisi bozuk insanların bu durumlarını suistimal edip paraya para demezsiniz. ününüz sınırları aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 niye? sapık mıyız biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 çakra açtırmak çok akıllı adam işi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sapıklıkla ne ilgisi var çakra açtırmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 valla akilla da cok ilgisi yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 KuddusiMavra said: sapıklıkla ne ilgisi var çakra açtırmanın? çakra makra falan yok birader. kurs murs ayağına paranızı alıyorlar. para verip kursa gidince placebo etkisi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın arkadaşlar. insan vücudunda belli noktalardan geçen sinirlerin uyarılmalarından ibaret çakra açmak denen şey. iyi masaj ile kötü masaj arasındaki fark gibi. iyi masaj yapan kişi nereyi,nasıl,ne şekilde tutması gerektiğini bilir. neyse. yazarak bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar