fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 küçük düşmessin herkesin gözü sende kalır kızlar hasta olur
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 afedersin de amele misin gitsene mis gibi bisikletle bence burda daha çok küçük düşürürler seni atla yarın bisikletine git işine hem plaza bayanları çok sever öyle
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Küçük düştüğünü düşünenler 5 sene sonra kıçlarını koltuktan kaldıramazken sen arkadaşlarınla basket oynamaya, halı sahaya falan gidersin. 3 km tam bisikletlikmiş, tereddüt bile etme bence. Yalnız çok sıcaklarda sıkıntı olabilir terli terli gitmek vs.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Xeşke benim iş yerim de bisikletle gidilebilecek bi yerde olsa :(
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bisikletle ise gidecegine once psikologa git asdf.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 iş yerim evime 3km olsa koşarak giderim.
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Küçük düşücem diye düşünüyorsan, düşersin. Kendinden emin olursan düşmezsin.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aquila said: bisikletle ise gidecegine once psikologa git asdf. Niye la
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çomarlık yapma. imkanın varsa git işte mis gibi. milletin arayıp bulamadığı şey resmen.
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Düşününce 3 km için otobüse binmen bile ayıp be. Takım elbiseli iş değilse bisikletin güzelse bisikletle, değilse yürüyerek git bence. Değilse yürü dememin sebebi de şimdi güzel değilse muhtemelen bi de üstüne boyu boyuna uygun falan değildir, uzun vadede dizini sakatlarsın
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Laorx said: iş yerim evime 3km olsa koşarak giderim.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 şundan al bi tane http://tr.aliexpress.com/item/700C-Single-Speed-Road-Bicycle-Fixie-Bike-With-30mm-High-Rim/32262758975.html
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Bazen yuruyerek gidiyorum. Yokusasagi oldugundan isyerim zorlanma, terleme olacagini sanmiyorum. Ogretmenim ve cocuklar karsisinda kucuk duserim diye de endiselerim var.
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Milletin ne diyeceğinden çok comfort kısmına takılmalısın. Terlemek en büyük sorun.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 fenn said: Bazen yuruyerek gidiyorum. Yokusasagi oldugundan isyerim zorlanma, terleme olacagini sanmiyorum. Ogretmenim ve cocuklar karsisinda kucuk duserim diye de endiselerim var. abi ne küçük düşmesi daha örnek olacak davranış asdfsada
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Hocam git pisikletle turla. Ders senin neyine derse bi öğrenci? Dırımdırımdırım
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 gerçek bir erkek gibi araba al ve işe arabayla git tabiki. passat jetta fln al hatta.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 3 km için araba? bisiklet gibi medeni ve ekonomik bir ulaşım aracı varken araba neden? ülkede düzenli maaşı olan herkes araba almak zorunda tabi, semih cumhuriyetiyiz sonuçta.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bisiklet ne ya çocuk gibi koskoca adamsın yakışır mı
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 araba ne ya köylü gibi adamın bisikletle işe gitme imkanı var, gideceği yol 3km. verdiğin tavsiyeye atlıyım imama
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 valla bizim lisede bi hoca motosikletle gelip gidiyodu sağlam dalga geçerdik
Öne çıkan mesajlar