Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet ile ise gidip gelmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim
Mesaj tarihi:
Küçük düştüğünü düşünenler 5 sene sonra kıçlarını koltuktan kaldıramazken sen arkadaşlarınla basket oynamaya, halı sahaya falan gidersin. 3 km tam bisikletlikmiş, tereddüt bile etme bence. Yalnız çok sıcaklarda sıkıntı olabilir terli terli gitmek vs.
Mesaj tarihi:
Düşününce 3 km için otobüse binmen bile ayıp be. Takım elbiseli iş değilse bisikletin güzelse bisikletle, değilse yürüyerek git bence. Değilse yürü dememin sebebi de şimdi güzel değilse muhtemelen bi de üstüne boyu boyuna uygun falan değildir, uzun vadede dizini sakatlarsın
Mesaj tarihi:
Bazen yuruyerek gidiyorum. Yokusasagi oldugundan isyerim zorlanma, terleme olacagini sanmiyorum.

Ogretmenim ve cocuklar karsisinda kucuk duserim diye de endiselerim var.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Bazen yuruyerek gidiyorum. Yokusasagi oldugundan isyerim zorlanma, terleme olacagini sanmiyorum.

Ogretmenim ve cocuklar karsisinda kucuk duserim diye de endiselerim var.

abi ne küçük düşmesi daha örnek olacak davranış asdfsada
Mesaj tarihi:
3 km için araba?

bisiklet gibi medeni ve ekonomik bir ulaşım aracı varken araba neden? ülkede düzenli maaşı olan herkes araba almak zorunda tabi, semih cumhuriyetiyiz sonuçta.
  • Yeni Oluştur...