fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 küçük düşmessin herkesin gözü sende kalır kızlar hasta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 afedersin de amele misin gitsene mis gibi bisikletle bence burda daha çok küçük düşürürler seni atla yarın bisikletine git işine hem plaza bayanları çok sever öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Küçük düştüğünü düşünenler 5 sene sonra kıçlarını koltuktan kaldıramazken sen arkadaşlarınla basket oynamaya, halı sahaya falan gidersin. 3 km tam bisikletlikmiş, tereddüt bile etme bence. Yalnız çok sıcaklarda sıkıntı olabilir terli terli gitmek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Xeşke benim iş yerim de bisikletle gidilebilecek bi yerde olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bisikletle ise gidecegine once psikologa git asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 iş yerim evime 3km olsa koşarak giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Küçük düşücem diye düşünüyorsan, düşersin. Kendinden emin olursan düşmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aquila said: bisikletle ise gidecegine once psikologa git asdf. Niye la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çomarlık yapma. imkanın varsa git işte mis gibi. milletin arayıp bulamadığı şey resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Düşününce 3 km için otobüse binmen bile ayıp be. Takım elbiseli iş değilse bisikletin güzelse bisikletle, değilse yürüyerek git bence. Değilse yürü dememin sebebi de şimdi güzel değilse muhtemelen bi de üstüne boyu boyuna uygun falan değildir, uzun vadede dizini sakatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Laorx said: iş yerim evime 3km olsa koşarak giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 şundan al bi tane http://tr.aliexpress.com/item/700C-Single-Speed-Road-Bicycle-Fixie-Bike-With-30mm-High-Rim/32262758975.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 3km'ye otobüs mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 takım elbisemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Bazen yuruyerek gidiyorum. Yokusasagi oldugundan isyerim zorlanma, terleme olacagini sanmiyorum. Ogretmenim ve cocuklar karsisinda kucuk duserim diye de endiselerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Milletin ne diyeceğinden çok comfort kısmına takılmalısın. Terlemek en büyük sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 fenn said: Bazen yuruyerek gidiyorum. Yokusasagi oldugundan isyerim zorlanma, terleme olacagini sanmiyorum. Ogretmenim ve cocuklar karsisinda kucuk duserim diye de endiselerim var. abi ne küçük düşmesi daha örnek olacak davranış asdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Hocam git pisikletle turla. Ders senin neyine derse bi öğrenci? Dırımdırımdırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bir tur bindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 gerçek bir erkek gibi araba al ve işe arabayla git tabiki. passat jetta fln al hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 3 km için araba? bisiklet gibi medeni ve ekonomik bir ulaşım aracı varken araba neden? ülkede düzenli maaşı olan herkes araba almak zorunda tabi, semih cumhuriyetiyiz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bisiklet ne ya çocuk gibi koskoca adamsın yakışır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 araba ne ya köylü gibi adamın bisikletle işe gitme imkanı var, gideceği yol 3km. verdiğin tavsiyeye atlıyım imama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 valla bizim lisede bi hoca motosikletle gelip gidiyodu sağlam dalga geçerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar