Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels 20Ocak @ cnbc-e

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yönetmeni : Guy Ritchie
Oyuncular : Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Jason Statham, Vinnie Jones
Yıl : 1998

Aşağıdaki adreste daha önce bolca tartışılan ve büyük beğeni kazanmış komedi filmi 20 ocakta cnbc-e'de..kimsenin bu filmden mahrum kalmaması için gün evvelinden topicini de açıyorum.. ;)

orijinal topic

imdb

iyi seyirler..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

[Bu mesaj Jhengie tarafından 04 Ocak 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
mesajları biraz bekletin dostlar..lakin filme daha çok var ara ara up! lazım.. ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:
napalım boşa gitmesin herkes izlesin dedi arkadaş eski topic'de ben de dayanamadım boştum açtım..napayım yaa kızmayın o kadr yeter üstüme geldiğiniz..açmıyorum bir daha topic fln kardeşim.. ;)

ps: saçmaladım iyice yaaa!![signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:
Snatch izlediğimden beri bu filmi de izlemek istemişimdir ama kısmet olmadı hiç.
Kanal D/Show TV gibi absürt kanallar yerine cnbc-e veriyor şahane şahane

umarım kaçırmam.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ben büyük bir hevesle almış seyretmiş ama hayalkırıklığına uğramış bir kazazedeyim. :(

Olayların bağlanışı muhteşemdi! Ona sözüm yok... Çok şey bekledim çoook![signature][hline]İMZAM: pati izi
Mesaj tarihi:
heh zaten cnbc-e dışındakilerin vermesi pek mümkün olmazdı bone'cum zira adaba mugayyır konuşmaların bini bir para.. :-p

bu arada, bu filmde zenci mafya babasının konuşmasının parodisi vtm: bloodlines'da patlayıcıları çalan zencinin konuşmasında yapılıyor, filmi izledikten sonra o herifin konuşmasına tekrar dikkat ediniz.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:

vinnie jones leeds utd ve wimbledon'ın efsane oyuncusuymuş bu arada. bilmiyordum öğrendim.[signature][hline]May the horse pee with you.

[Bu mesaj zaidral tarafından 05 Ocak 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zaidral, 05 Ocak 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
said:

vinnie jones leeds utd ve wimbledon'ın efsane oyuncusuymuş bu arada. bilmiyordum öğrendim.

ett hemde cok ii bir futbolcu . cantona tadında oynarmış sert biraz.[signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality

[Bu mesaj Bıshop tarafından 05 Ocak 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 05 Ocak 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
bu arada, bu filmde zenci mafya babasının konuşmasının parodisi vtm: bloodlines'da patlayıcıları çalan zencinin konuşmasında yapılıyor, filmi izledikten sonra o herifin konuşmasına tekrar dikkat ediniz.. ;)

[spo1=spoiler]birde türkce küfür ediyor filmde kacırmayın orayı :)[/spo][signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality
Mesaj tarihi:
saat kaçta acaba ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 20 Ocak 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eh bayram akşamı pek iyi tesadüf olmadı ama neyse artık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...