Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yönetmeni : Guy Ritchie Oyuncular : Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Jason Statham, Vinnie Jones Yıl : 1998 Aşağıdaki adreste daha önce bolca tartışılan ve büyük beğeni kazanmış komedi filmi 20 ocakta cnbc-e'de..kimsenin bu filmden mahrum kalmaması için gün evvelinden topicini de açıyorum.. ;)orijinal topicimdb iyi seyirler..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay[Bu mesaj Jhengie tarafından 04 Ocak 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kaçmayacaktır[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 mesajları biraz bekletin dostlar..lakin filme daha çok var ara ara up! lazım.. ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu kadar erken açmasaydın kardeşim topiğini :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 napalım boşa gitmesin herkes izlesin dedi arkadaş eski topic'de ben de dayanamadım boştum açtım..napayım yaa kızmayın o kadr yeter üstüme geldiğiniz..açmıyorum bir daha topic fln kardeşim.. ;) ps: saçmaladım iyice yaaa!![signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 coh gral fılım bu tavsıyelerden bır demet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hatchett Harry r0xxOrz[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 lezzet bi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Snatch izlediğimden beri bu filmi de izlemek istemişimdir ama kısmet olmadı hiç. Kanal D/Show TV gibi absürt kanallar yerine cnbc-e veriyor şahane şahane umarım kaçırmam.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben büyük bir hevesle almış seyretmiş ama hayalkırıklığına uğramış bir kazazedeyim. :( Olayların bağlanışı muhteşemdi! Ona sözüm yok... Çok şey bekledim çoook![signature][hline]İMZAM: pati izi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 heh zaten cnbc-e dışındakilerin vermesi pek mümkün olmazdı bone'cum zira adaba mugayyır konuşmaların bini bir para.. :-p bu arada, bu filmde zenci mafya babasının konuşmasının parodisi vtm: bloodlines'da patlayıcıları çalan zencinin konuşmasında yapılıyor, filmi izledikten sonra o herifin konuşmasına tekrar dikkat ediniz.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: vinnie jones leeds utd ve wimbledon'ın efsane oyuncusuymuş bu arada. bilmiyordum öğrendim.[signature][hline]May the horse pee with you.[Bu mesaj zaidral tarafından 05 Ocak 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 izlenicektir.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: zaidral, 05 Ocak 2005 02:29 tarihinde demiş ki: said: vinnie jones leeds utd ve wimbledon'ın efsane oyuncusuymuş bu arada. bilmiyordum öğrendim. ett hemde cok ii bir futbolcu . cantona tadında oynarmış sert biraz.[signature][hline]Deviant art gallerymy world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 05 Ocak 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Sam, 05 Ocak 2005 02:23 tarihinde demiş ki: bu arada, bu filmde zenci mafya babasının konuşmasının parodisi vtm: bloodlines'da patlayıcıları çalan zencinin konuşmasında yapılıyor, filmi izledikten sonra o herifin konuşmasına tekrar dikkat ediniz.. ;) [spo1=spoiler]birde türkce küfür ediyor filmde kacırmayın orayı :)[/spo][signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 haftaya programınızı bu filme göre ayarlamayı unutmayın![signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sayılı saatler kaldı. bayram eğlencesi =)[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 şu üstteki resim gta dan screenshot falan mı ya :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 saat kaçta acaba ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 20 Ocak 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 10 da ama kurtlar vadisiyle cakisiyo mecburi gece izlicez =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oh be bayram da izlenebilecek bişey çıktı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: jankis, 20 Ocak 2005 00:51 tarihinde demiş ki: şu üstteki resim gta dan screenshot falan mı ya :D gta sevenler guy rich filmlerine bayılacaktır extradan belirtelim :)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eh bayram akşamı pek iyi tesadüf olmadı ama neyse artık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kurtlar yeni bölüm mü?Yeni ise Lock, Stock and two smoking barrels gece kaçta?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lock, smock çoğu cnbc-e filmi gibi 22.00'de[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar