Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 said: ..senin istediğin,istemem demediği kızın da fakat ey iradesiz o istemiyor sen de isteme kaçanı kovalama zavallı olma katlan, dayan, boyun eğme güle güle sevgilim sağlam catullus'un iradesi istemiyor kendisini istemiyeni.. said: ben becereceğim ikinizi de, seni kıçından düzeceğim, edilgen aurelius seni de ağzından, oğlancı furius pek erdemli saymazsınız beni, olur olmaz dizelerime bakıp. tertemiz olmak yaraşır esin tanrıçalarına saygılı bir ozana, hiç gerek yoktur buna dizeciklerde, ne çıkar açık saçıksa, utanmazcaysa, tadı tuzu, çekiciliği olduktan kelli, azdırabiliyorsa üstelik tüyü bitmemiş oğlanları değil yalnız, kuşu uçmayan kıllı mıllı adamları bile. erkekliğimden kuşku mu duyuyorsunuz siz ki binlerce kez öpüştüğümü okudunuz? ben becereceğim ikinizi de, seni kıçından düzeceğim, edilgen aurelius, seni de ağzından, oğlancı furius. said: ibne thallus, daha yumuşaksın tavşan tüyünden, kaz iliğinden, kulak memesinden, moruğun uçmaz olmuş kuşundan, örümcek ağı bağlamış orasından burasından, daha arsız olursun, thallus, gene sen, ortalığı kırıp geçiren kasırgadan, kadına düşkün oğlanlar gördüğün zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 HAYDAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Catullus (temsili) http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/catullupster_zpsoq6ytkvc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar