cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Sawer said: Nissan Micra çak geç, 4 yıl kullandım harika araba. Hem çok az yakar hemde sorun çıkartmaz (Dizel) tüm micraların kmsi çok fazla 100kdan düşük micra yok. bende biraderime bakıyprum araba düşünüyoruz böyle bişry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Türkiye'ye GMC'ler neden gelmiyor acaba? http://www.gmc.com/terrain-denali-compact-luxury-suv.html Çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 3 yıla yakındır çalışıyorum. Kira yok, biriktirdiğim para = 0 . Bireysel emeklilikte bir 5000 falan var o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 benim arabam bile yok. şirketin arabalarından birine biniyorum. yanında logosu var. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Anhora said: Türkiye'ye GMC'ler neden gelmiyor acaba? http://www.gmc.com/terrain-denali-compact-luxury-suv.html Çok iyi ya. Captain Obvious: Yakıt yüketimi. Bunlara istediğiniz kadar overdrive şanzıman koyun. Şehir içinde deli gibi içiyorlar yakıtı. O görece iyi şehir dışı tüketim verilerin hepsi son viteste 1200-1600 devir aralığında cruise modunda alınıyor. Hatta 90 km sabit hızda yeni Corvette'ler 1100 devirle gidiyor (silindir kapatma, subap kontrolü vs gibi yeniliklerle tabi) http://www.popularmechanics.com/cars/a10403/taking-the-2014-chevy-corvette-on-a-fuel-economy-run-16686407/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 dana22 said: 1 2 bunun gibi seylerden bahsediyorum..ki bunlarin hicbirini alsan geri satamazsin.. bu arabalardan alsak nolur abi? atıyorum çok ağır biçimde arıza mı çıkarıyorlar? 25 e alsak vura vura öğrensek kullanmayı sonra 20 ye satsak olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 piyasanın altına satarsan her tülü araba elden çıkıyor... bu tarz arabalarda önemli olan alırken iyi takip ve pazarlıkla piyasanın altına alıp, satarken fazla zarar etmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bahsi geçmiş ben de gördüm yeni yaris çok güzel olmuş üstten ve alttan derinlik kazanmış, gayet yüksek ve derin olmuş. çok ferah hissettim, test sürüşü için randevu ayarlayacağım. hybridi de var ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 belki bir halt olmaz da ..simdi istanbuldasin arabayi -bu vuruklardan birini mesela- yeni almissin oo manitayla bulusmaya gidiyorsun..evden ciktin sahane 3-4 km sonra sagdan solda bir isik yandi araba hararet yapti durdu ..hadi usta bul ugras manita mundar olsun arabayi cektir bilmemne zarar gormus degisecek su kadar desinler 10 gun araba serviste yatsin arada sen arabadan sogu vs..bir de bunun gece sehirlerarasi yol versiyonu var ki harbiden sogutur dunyadan .. arabalar harbiden hafif kazali filandir belki ama agir sorunlu da olabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 o problemler adamı mahveder hakikaten, o zaman daha ucuza bişiler almak en mantıklısı duruyor. 14 15 e çok güzel cliolar var 120-130 bin civarı onları kolaçan edeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 2011 1.3 evo mj buldum bir tane, bugün gittim baktım temiz bir araba. Yarın servise götürücem arabayı sorun çıkmazsa alırım herhalde. İlk defa tek başıma bu kadar ciddi bir iş yapıcam, heycanlandım. Sabaha kadar nelere dikkat etmem gerektiğini gözden geçirip dururum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar