axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 deadwoll said: 1-2 saat önce 4 lvl karakterlerle Raedric'i kestim de, bottleneck yapmak sistemi abuselamak çok kolaylaştırıyor oyunu. Bir de 3. denememdi sanırım kestiğimde, ilk ikisinde pozisyon almadımdı, direk konuşmayı başlattım, her seferinde öldüm dan diye. Son seferde combatı Edér'in bow'uyla uzaktan başlatıp Normal quest akışındaki combata yetemeyince dedim ben en iyisi yine abuselayayım başka türlü beceremeyeceğim sağdaki odanın kapısında kurduğum bottleneck'e çektim adamları, öyle yapınca önce archmage + 2 paladin geldi onları kestim, sonra bir daha pulladım bu sefer priest'le 1 tane paladin geldi. En son pull'da da kalanlar geldi falan 3 parça halinde öldürdüm lelelel diye. Oyunun ai kötü, eh ben de yetersiz olunca tabii ki abuseluyorum Bir de chanter'ın ghostları saçma sapan vuruyor. Raedric'i döverken 2 tane ghost vardı, tek başlarına kestiler neredeyse sdf. Ha bide dandik ghostları var chanterın ama oyundan anlamadığım için onların da ne kadar kötü olduğunu fark edemedim. Özetle combatlar çok aptalca. Özetle oyunu beceremeyince abusea sardım, biraz da eziklediğim için kötü olduğunu iddia ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 konuşmayı tekrar tekrar yapanlar git gud sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 axedice said: Bir takim trollemeler Once bir Witcher a yet sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 axedice said: deadwoll said: 1-2 saat önce 4 lvl karakterlerle Raedric'i kestim de, bottleneck yapmak sistemi abuselamak çok kolaylaştırıyor oyunu. Bir de 3. denememdi sanırım kestiğimde, ilk ikisinde pozisyon almadımdı, direk konuşmayı başlattım, her seferinde öldüm dan diye. Son seferde combatı Edér'in bow'uyla uzaktan başlatıp Normal quest akışındaki combata yetemeyince dedim ben en iyisi yine abuselayayım başka türlü beceremeyeceğim sağdaki odanın kapısında kurduğum bottleneck'e çektim adamları, öyle yapınca önce archmage + 2 paladin geldi onları kestim, sonra bir daha pulladım bu sefer priest'le 1 tane paladin geldi. En son pull'da da kalanlar geldi falan 3 parça halinde öldürdüm lelelel diye. Oyunun ai kötü, eh ben de yetersiz olunca tabii ki abuseluyorum Bir de chanter'ın ghostları saçma sapan vuruyor. Raedric'i döverken 2 tane ghost vardı, tek başlarına kestiler neredeyse sdf. Ha bide dandik ghostları var chanterın ama oyundan anlamadığım için onların da ne kadar kötü olduğunu fark edemedim. Özetle combatlar çok aptalca. Özetle oyunu beceremeyince abusea sardım, biraz da eziklediğim için kötü olduğunu iddia ediyorum. Di mi? Tanka 3-4 shot çakıp öldüren Raedric'i ghostlarla kesince ghostlar kötü oluyor. Combat'a da 8 mob'un arasında mal gibi başlayınca mad skillz. Abi oyunun kötü yanları olduğunu kabul etmek gerekiyor işte. Severek oynuyorum, vakit harcıyorum da saçma sapan dinamikleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ghostlar kesmiyor diyor iste adam, onu da yanlis anlamissin. Ayrica 8 mobun arasinda baslamak intended versiyon evet. Dragon u kapiya kistirdim kestim qnq diye gezen sovalye mi olur lan, FRP mi oynuyonuz Iffet filmi mi cekiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 belki adam it uğursuz rp'si yapıyor olamaz mı ahskgddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 axedice said: O üşenme değil ya bariz abuse işte sdf, packin en dandik yaratığını tankın üstünde bırakıp full bufflarla summonlarla falan bi sonraki trashe gitmek. Abusu dediğin dar koridorlara heykellerle creature spamleyip (totalde 7 heykel var sanırım), creatureları bufflarken büyücüyle de herkese sleep atıp sonra firewall-fireball-fireball-fireball-firewall-fireball-.... diye gitmek. spiritler bile geçemiyor o kadar creaturı (bazıları üçlü summonlıyor çünkü) hangisine dalcam diye akılları çıkıyo. yoksa sadece tankı koyarsan öne tankı atlayıp direk magelere gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 axedice mesajlarından anladığım kadarıyla expert modeda oynamıyorsun? büyülerin area of effectlerini görüyoruz falan gibi mesajların vardı gerilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 quixef said: Dragon u kapiya kistirdim kestim qnq diye gezen sovalye mi olur lan, FRP mi oynuyonuz Iffet filmi mi cekiyonuz sfsfs düşünüyorum gerçek hayatta karşıma dragon çıksa belediye çukuruna bile çekip öldürürüm gerekirse dragon lan bu boru mu şovalyeliği mi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 blunderbuss çok güzel bişey lan cipher ile birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Figurinelerin summonları 1/daydi genelde, spamleyebileceğin bişi değil. Bide expert mode ne ya, biz masaüstünde fireballun alanını milimetrik hesaplayan insanlarız, aoe görmeden spell mi atılırmış. Ki yani oyunda inte göre genişleyen party friendly aoe diye kavram varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 expert modeda oynamıyo bi de burda laf yetiştiriyo yetemedin falan diye sdf bi yürü zaten figurine spamlemenin anlamlı olacağı savaş çok fazla değil. bütün oyunu çok fazla camping mat. harcamadan öyle bitirmek baya kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 AoE görülmese bu oyunda (normal modeda da) birileri gelip ağlasa yetemedin diye dalga geçersin ama kesin sdf yetemedin deme hakkından men ediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Expert mode zorlastirmaktan ziyade gozlerini baglayip merdiven asagi kosmak gibi. Halini gorenlerin verecegi tek tepki y u do dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 because i can oyunu expertde bitireli 1 hafta falan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kimisi fast atak, stronk ataklı wiçar oynar kimisi expert poe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1363126452_taco-girl-meme-generator-why-not-both-6ec00b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 XLegolas said: because i can oyunu expertde bitireli 1 hafta falan oldu Imgur down bir sebeple o yüzden picpaste diye bir yere yüklüyorum. Herkes rütbesini bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ama bu gereksiz bir şey olmadığını göstermiyor, woo tooltip yok, area indicator yok ne kadan zor ne gadan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 eğlencelik build verin - la yeni başladım expert mod. şurda güzel buildler var ama ana karakter olarak ne almalı https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=416939844 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Biriniz el atsın be. En zevkli hangi karakterle cıkar oyunun tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 cipher aç ya. yada barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Oyunu KS ile almışımda sırf yazı yahu bu oyun? Neetcez bööle oku oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 hard mi path of damned mi oyniyim zorluk seviyesi... damned cok zorlar mı ? expert yapmıyıcam tabi ki aluriel zevklimi cipher yoksa god tier diye mi önerdin ? Role: third-line damage dealer, disabler & buffer yaziyor guide'da.. Yoksa sunumu yapsam diye düşündüm. monk akagi said: Monks - Akagi Role: tank/damage dealer Race: Almost anything goes. Since this build is a tank/dd hybrid, both aggressive and defensive races can excel. I'll go with the basic human as an example. Stats (the Living Lands bonus included): M 20 C 3 D 3 P 17 I 17 R 17 Needless to say, this build makes for a nice party leader. Weapon of Choice: anything fast & accurate + a buckler shield. A medium shield Scath Gwannek can also be rather interesting but, well, good luck on getting that from Azzurro. Talents and ability choices: 1st level: Torment's Reach – hence the name. Obscure references aside, this ability is really potent on the PoTD. On hard and below, I find it's difficult to hit that many targets with one strike so it usually goes to waste. On PoTD, monsters swarm everywhere so you're guaranteed to declare dangerous reaches. And the tanky build is simply because it's much easier to go as a tank on this difficulty. You can use torment's reach with, erm, reach weapons and friendly butt-kicks (just modify the previous build by taking reach instead of the turning wheel at level 3 and take the wheel itself at level 5), but that will feel a bit clumsy, I think. It's easier to lead such life on the edge. 2nd level: Weapon and Shield. 3rd level: Lightning Strikes – we'll probably have enough wounds to use both reach and the strikes and, well, with our defensive focus and low dex the Wheel is not that useful. Force of Anguish is also not that great – we want to concentrate our foes in the same place, not scatter them around. So we just cast these to throw out reaches couple of tiles faster. 4th level: Cautious Attack. 5th level: Long Stride – once again, easier positioning and enemy interception. 6th level: Interrupting Blows – just preparing for the next level up and, well, let's not our superior perception go to waste. 7th level: Rooting Pain. We have all the stats for it. 8th level: Superior Deflection. 9th level: Duality of Mortal Presence. 10th level: Weapon Focus – just to land the reaches a bit more precisely. Choose whichever weapon you're using. 11th level: Crucible of Suffering. 12th level: Lesser Wounds – by this stage of the game, you've became so tanky that gaining wounds may pose trouble against lesser foes. Let's become a bit more condescending towards them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 path of the damned oyna bence. başta zorlanabilirsin belki biraz ama ilerisi zevkli olur. god tier diye önermedim de güçlü ama tabi hehe. cipheri ben ranged kullanmıştım blunderbuss ile. bişey değişmediyse baya efektifti hem cc hem dmg olarak. monk hiç oynamadım bilmiyorum olayını açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar