HellHound Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 o 1.6 gb buyuk ihtimalle making of documentarysi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 2 adet Collectors Edition kutum ancak bugün geldi ahahah. İlkinde obsidian backer portaldan paradoxa adres aktarırken sistem cortlamış, sokak mahalle falan yazmıyor haliyle takılmıştı. İkincisinde manuel vermiştim adresi, heralde PTT deposunda adımı soyadımı ve birbirinin aynısı kutuları görünce bu da bunundur diyip göndermişler lel Ek zamazingo da almıştım 2 tane tişörtüm ve 2 set iskambil kağıdım oldu =) Acaba ikinci kutuyu ne yapsam? Yalnız bi daha kickstarterdan physical tier backlemem. Pillars için bi özenmiştim ama astarı yüzünden pahalıya geliyor sanki adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Selam axedice tanışalımmı? axedice said: 2 adet Collectors Edition kutum ancak bugün geldi ahahah. İlkinde obsidian backer portaldan paradoxa adres aktarırken sistem cortlamış, sokak mahalle falan yazmıyor haliyle takılmıştı. İkincisinde manuel vermiştim adresi, heralde PTT deposunda adımı soyadımı ve birbirinin aynısı kutuları görünce bu da bunundur diyip göndermişler lel Ek zamazingo da almıştım 2 tane tişörtüm ve 2 set iskambil kağıdım oldu =) Acaba ikinci kutuyu ne yapsam? Yalnız bi daha kickstarterdan physical tier backlemem. Pillars için bi özenmiştim ama astarı yüzünden pahalıya geliyor sanki adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Ooo seviyeli bir hamburger teklifi sdf Tişört ve iskambil destesini oyunla ilgili bi mini contest yapıp yollarım da ikinci kutuyu sanırım 10 yıl sonra ebaylemek daha mantıklı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 axedice said: 2 adet Collectors Edition kutum ancak bugün geldi ahahah. İlkinde obsidian backer portaldan paradoxa adres aktarırken sistem cortlamış, sokak mahalle falan yazmıyor haliyle takılmıştı. İkincisinde manuel vermiştim adresi, heralde PTT deposunda adımı soyadımı ve birbirinin aynısı kutuları görünce bu da bunundur diyip göndermişler lel Ek zamazingo da almıştım 2 tane tişörtüm ve 2 set iskambil kağıdım oldu =) Acaba ikinci kutuyu ne yapsam? Yalnız bi daha kickstarterdan physical tier backlemem. Pillars için bi özenmiştim ama astarı yüzünden pahalıya geliyor sanki adamlara ben olsam geri yollarım. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=4a05OrRrR2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Part 1 ne hacı ya, yeter şu tefrika trendi oyunlarda. Bit kadar expansion yapabilicez demiyorlar da PArt 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 part 1? olmadı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 dlc de bare, expansion part 1 ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ahahasfh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Part 1, Chapter 1.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ucuza satarlarsa yeterince content olursa neden sorun oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 BG2 Expac ile kıyaslarız, detaylar gelsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Avellone da yok artık, MotB tadında bi xpac de gelmeyecek . Zaten whitemarch demişler HoW tadında bişi olabilir bu part 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Lol how un yarisi kadar guzel olursa iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Kickstarterda vidyo vermişler xpac patchiyle birlikte gelen yenilikler * artifical stupidity intelligence * Solo stealth (fakin finally) * Range indicator (silah + büyü) * Accuracy indicator, tepede % kaçla vuracağın çıkıyor. http://www.youtube.com/watch?v=I0GvsA6exuY 2 tane companion var xpacte. Biri monk, fortonu Zahua diye bi karaktere çevirmişler ixamitlli monk. Öbürü de golem rogue. Stat değişikliklerine yönelik haber yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Abi yeni class falan getirecekler deniyordu, yok mu yeni class sexdice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Yeni class hiç bi zaman konuşulmadı, zaten bütün stereotipler var şu anda. Fazlasıyla class var hatta. Multiclass benzeri ability kullanımı için featler getirecekler classlarla ilgili şimdilik o var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Silah sayısını filan arttıracaklar mı?Bazı silah tipleri çok sikko kalıyordu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Sayıyı arttırmazlar kimsenin kullanmadığı silahlara denge getirirler en fazla. Hayır lonsword var shortsword var bide estoc yapmış adamlar, daha ne istiyorsun? Ateşli silahlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 senaryoyu BG ile Planescape karışımı buldum ben. Daha bitmedi ama sonlara yaklaşıyorum doğru anladıysam ana karakterin geçmişi Planescapedeki ana karakterin geçmişine benziyor. öte yandan ana kötü planescapedekinden çok BGdekini andırıyor. buarada range ve % indicator expert modeda oynamayan yetemeyenler için gösteriyor sadece sanırım en son updatede olmama rağmen yok bende. bir tek engagement arrowları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi eğer ana karakterin hikayesi Planescape e benziyorsa ben bu oyunu oynamadım sanırım ya. ya da bunlar bana hikayeyi anlatamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kötü bi oyundu arkadaşlar, tartışmayalım kitleyelim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ya tam olarak değil de planescapedeki karakter de sürekli eski hayatından anılar hatırlıyordu. burda da awakening kısmı biraz öyle. yani bizim watcherımızın watcher olmasının yanında bir de içinde awakened bir soul olması durumu var ki awakened olan arkadaş Pillars of Eternity Irenicusunun takipçisi. Yani benzer konsep ana karakterin içinde sürekli geçmişteki başka hayatları çağrıştıran bir oluşum olması. NPC diyalogları yoluyla cipher-watcher-awakened arasındaki farkı açıklamaya gayret etseler de pek olmamış gibi durdu bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yoo bence kötü değildi. zevkten dört köşe olmadım ama yeterince eğlendirdi beni verdiğim paraya değdi diyebilirim sanırım hatırlamasam da ne kadar verdiğimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar