JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 I never forget.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 JrStorMesT said: Fistan said: başka kim var bursa mursa olm bosverin konuyu kim oldugunu bulalim daha eglenceli Lan eskilerden olmasin. Dory, thedevourer tayfasindan falan. Bursadan bende varim da, malesef bende degilim. Benimki istanbuldan oynatmisti beni 1.5 sene. Yuzyuze gorusmemistik bile. Lan benim durum daha fenaymis. Gor op efendi, beterin beteri var. Bursadaysan takilalim, yeni limanlara yelken acip ortamlara akalim. Sanırım eskilerdenim, 2002 girişliyiz paticiğe :) Nickimi söylesem anca bir göz aşınalığı olur, belki bir kaç tanede tanıyan çıkar. Bursa'da değilim ne yazık ki, genelde İstanbul'dayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Abi sen anlamadın, adam işin kız ayağında sen umrunda değilsin. Bursa lı dory diye bir üye vardı bilrisin belki. One arkadaşımız hastasıydı kendisinin. Bursa ve kız kelimelerini yan yana görünce kilitlendi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 3 ay önce askerden döndüyse, ağustos 2014 döneminde gitmiş olabilir. şu linki buraya bırakayım, bunlardan biri kesin. http://forum.paticik.com/read.php?13,7623756,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Can ne ictiysen bana da soyle bende iceyim. Garip kafalardasin harbi. Ne kitlenmesi lo. O tayfadan misin diye sordum. Arkadas grubu yani. Anlatabilmisimdir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bir şey içmedim ya yattım uykum gelmedi sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Avangersla aydinlanabilen adam forrest gumpla astral seyahate falan cikar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 senin kızı akşam dimidi gibi çıtırdatıyolardır şimdi diyen olmamıştır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 dimit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Fistan said: dimit pic related; 5 dk dır arıyorum buldum oh. http://img.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/223199/o737916.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 JrStorMesT said: Can ne ictiysen bana da soyle bende iceyim. Garip kafalardasin harbi. Ne kitlenmesi lo. O tayfadan misin diye sordum. Arkadas grubu yani. Anlatabilmisimdir umarim. haa yok tanımıyorum kendilerini :) Mayhem'i falan bilirdim bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Daha oncede denmis, yedekte tutma olayi bile degil bu, tamamen tek tarafli olmus ve friendzone unda disina atmak istemis iste kiz seni :P sirf sinemaya, icmeye geldi diye "abov yesil isik yakti" kafalarini birakin zatrn, kezbanlari boyle boyle erken yastan yetistiriyorsunuz. Arkadasliklar tek tarafli yurumez zaten, baktin esitlik yok ve surekli arayan sensin o zaman birak yani direk, erkek surekli ariycak diye bir kuralda yok. Askere ugurlamaya gelmemis misal, askerdeyken konusmamid bide ustune hep ben aradim demissin meh o yuzden. Arayip sormayani sizde arayip sormiycaksinix, deger verse ozler arar hani. Aylarca telefonum kirikti boxuktu ne ya, gunumuzdr insanlar telefon bozuldumu yenidi icin 3 gun ssbredemiyor falan filan. Degmiycek insanlar icin kendinixi heba ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 DOğru diyorsun da takdir edersiniz ki insanın kendi kendine farketmesi, farketse bile kabullenmesi zor oluyor bunları :) İyi oluyor böyle farkettirmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 dürümlerin yarısı benim öm atarsınız teslimatta di ninkileri de ben alırım londraya kargo tuzlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sipeyskeyk said: Abi sen anlamadın, adam işin kız ayağında sen umrunda değilsin. Bursa lı dory diye bir üye vardı bilrisin belki. One arkadaşımız hastasıydı kendisinin. Bursa ve kız kelimelerini yan yana görünce kilitlendi adam. Adam sevmis demek ki. Dalga gecmeyin :( 0ne takma kafana. Dory kesin sisko filan olmustur. Op icin de yazilanlar yazilmis zaten. Move on direk. Valla sunu ogrendim, cidden erkek gibi acik acik belli etmek ise yariyor. Kabul etmeyecekse zaten hic etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 onu bırak reddedileceğini bilse de açılmadan duramıyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 friendzone konusunda bu kadar sizlanmayin birde bir: http://i.imgur.com/eG3gYW6.jpg iki: http://i.imgur.com/IXo91YN.jpg + https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/50/d2/f6/50d2f6527b6098a9c037f83a5d750f6a.jpg ama aglayip sizlanmak yerine ne yapti peki? http://artfiles.alphacoders.com/142/14200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 eee sonra yine meric'e kalıyo eowyn "abime o konuda bende kırgınım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 asil tolkiene ben o konuda cok kirginim :( eowyn gibi super karakteri daddy issues ile bogusan bir losera shipledi direk maksat bosta kimse kalmasin, eh gimli ile legolasi shipledikten sonra niye sasiriyorsam artik... http://i.imgur.com/2LhGjle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ölsen cenazene gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sunnet olsan altin takmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 en uyuz olduğum kız tipi. ne siyah ne beyazdır hep gri ortada bırakır seni sdfs sikerler diyip bırakırsın bu sefer o gelir. sonra kendi gider. ne istediğini bilmeyen tipler. ne arkadaş olarak davranır ne sevgili. hani friendzone'a direkt olarak atsa ok der geçersin ama atmaz. sen de hani hoşlanmışsan iyi vakit geçiriyorsan hemen silip atamazsın. aynısını bizzat yaşadım da bu hikayede detay yok. eminim detaylarda adamı kendine çekecek hareketler yapmıştır. benimki bildiğin benimle el ele gezip öpüşüp sonra hiç bişi olmamış gibi davranıyordu jsdhfjkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yoklukta yedirmissin kendini elin yellozuna Red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Hatta bende bi ekleme yapayım. Bi suru sey yazarsin yazarsin iplemez. 2 saat sonra -naber diye o yazar. Cani sikilana kadar devam ettirir muhabbeti. Sonra yine silkelemez mod. Bide surekli acik kapi birakir kendisine. -Ama ben sana sunu demedim, soz vermedim vs der. Ulan dememis olman o vakte kadar yaptigin eylemlerle ortusmuyo. Onu da mi kafan almiyo aptal, diyesi geliyo insanin ama. Diyemeyip icimize atiyoz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar