tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Korax said: abi 2 kisi hepimizi assagi aldilar ya lan ahaha ah river ah :D hizli beslememi nasil buldunuz buarada :D makro mu script mi ne buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Sırayı söylesenize ona göre gelince sıkıntı yaşamiim , bende saçma liste çıkıyo hiç birimiz yokuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 off adam ezdi korax ahgahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 GoPatiGo nickiyle geldim de neredesiniz, leaderboard dolu ama bulamadim haritada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 pati team ihanet etti ya :D anlamıştım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 nası ya 2-3 saat zirvede biz vardık. kamerunu tek lokmada yuttu korax :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 hep korax yüzünden. Güvendi Team 88 e. Meğerse adam kuyruk acılı bi fakemiş :D. Önündeki adamı yesin diye büyüttüm adamı. Geldi bana bölündü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 of çıktım ben de şimdi sabah ettik gene lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Aynen akşama devam artık :P Ts e gelir herkes. Daha zevkli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ahaha lan team88i yiyin diye besledim sdflgkhsdg neyse fena teamplay oldu valla. 2 saat sonra uyanicam, agir indirdik ama baya gece boyu. tiLi said: makro mu script mi ne buldun Abi scriptle ugrastim biraz yemedi tam istedigim gibi. Mac kullaniyorum keyboard maestro editor diye bi program buldum, shift+r'ye makro attim basinca 12 kere w ye basip gömuyo direk :D virus patlatmada beslemede falan inanilmaz ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 TS yapalim ya bidahakine, daha iyi olur valla adam sagda soldayim sola gel falan daha rahat indiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 yaw bu chrome'da açıyorum nicki giriyorum vs. bağlandıktan sonra bomboş bir ekran çıkıyor. sorun ne olabilir? bomboş dediğim o yuvarlak balonlar çıkmıyor, sadece harita gibi bir şey çıkıyor. bir oynayamadım zıkkım oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 80 li sayfalarda bi chrome eklentisi paylasmislardi. Onunla dene. Bide ip yerine ws li haliyle yaz ipyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 önce artistlik, sonra maruzat. tek başına zor filan ama çok sıkıcı hiç öyle yanında arkadaşın olmayınca keyif alamıyosun. ya da ben alamıyom. çaarsanıza beni? :( sırf ek$iciler gelir takılırız diye tagledim kendimi, yine de yalnız başıma kaldım. skype, vent, ts filan da gireriz belki? bu arada soran eden olmuş, beraber girmenin yolu şudur. https://greasyfork.org/…elp/installing-user-scripts buradan tarayıcınıza uygun olanı yükleyin, sonra da buradan scripti yükleyin. https://greasyfork.org/…9712-agar-io-connector/code sonra agario'yu refreshleyin, böylece oyun giriş ekranında ip ve port yazabileceğiniz bi kısım çıkacak. oraya aldığınız ip'yi yazın, ilk hangi servera bağlandığınızı nası öğreneceğiniz yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 olm ya....KAYA SCOLEDARIO diye takma isim aldım. Bir bakayım,kim saldıracak en çok diye? Valla en çok Türkler saldırdı.Ve hem de dikkat ettim,taaa nereden uçup geldiler. Bu kadar tanınıyor mu bu kız bizde yahu?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Flam said: bu arada soran eden olmuş, beraber girmenin yolu şudur. https://greasyfork.org/…elp/installing-user-scripts buradan tarayıcınıza uygun olanı yükleyin, sonra da buradan scripti yükleyin. https://greasyfork.org/…9712-agar-io-connector/code sonra agario'yu refreshleyin, böylece oyun giriş ekranında ip ve port yazabileceğiniz bi kısım çıkacak. oraya aldığınız ip'yi yazın, ilk hangi servera bağlandığınızı nası öğreneceğiniz yazıyor. Linkler patates. Patlamis c/p yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Flam said: önce artistlik, sonra maruzat. tek başına zor filan ama çok sıkıcı hiç öyle yanında arkadaşın olmayınca keyif alamıyosun. ya da ben alamıyom. çaarsanıza beni? :( sırf ek$iciler gelir takılırız diye tagledim kendimi, yine de yalnız başıma kaldım. skype, vent, ts filan da gireriz belki? bu arada soran eden olmuş, beraber girmenin yolu şudur. https://greasyfork.org/en/help/installing-user-scripts buradan tarayıcınıza uygun olanı yükleyin, sonra da buradan scripti yükleyin. https://greasyfork.org/en/scripts/9712-agar-io-connector/code sonra agario'yu refreshleyin, böylece oyun giriş ekranında ip ve port yazabileceğiniz bi kısım çıkacak. oraya aldığınız ip'yi yazın, ilk hangi servera bağlandığınızı nası öğreneceğiniz yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 olm çok agresif olmayın. adamlar lets fuck turk diye isimle adam avlıyorlar şu an da. leaderboard da da 2inci sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 lets fuck turk %99 türktür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 benim bilgisayar 3 gündür sapıttı. bir baktım bok püsür bir sürü eklenti var chrome'da. kesin bu agar.io ile bağlantılı şeyler çünkü başka da hiçbir değişik aktivitem olmadı. girmeyeceğim artık agar.io'ya. sürekli paticikte reklamlar görünmeye başlamıştı. neyse ki eklentileri sildim.xenmate'i aktive ettim.rahatladı bilgisayar da,forum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ooo komple teorisi alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Lan uyanamadim sabah derse gidemedim iyimi lanet oyun yuzunden sdg. 10 gun kaldi rapor yaziyorum paso azcik paydos ediyim gec saatlere kadar oynama olayini sdf KuddusiMavra said: olm çok agresif olmayın. adamlar lets fuck turk diye isimle adam avlıyorlar şu an da. leaderboard da da 2inci sırada. Abi onlarin hepsine zindan ediyoruz zaten oyunu merak etme sdg Dunki nickler mesela "please leave", "fuck korax", "fuck paticik" diye gidiyo :D Bide agarla alakali degildir o eklenti falan. Sen spybot sd indirip bi tara bilgisayari en iyisi, tiklamissindir kesin click me yazan biyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Dunden bi kare buarada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 var mı oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar