Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ios aplikasyonu var mı yoksa deli para getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 llama abi tutolari oku gözun uyeyim malak gibi yeyip yeyip beslemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 lannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 lag var abi sıçtım kaç kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abi llama of, beslemiyosun etrafta benle buyuklukte 50 tane adam var, az buyutsen hepsini temizlicem bi splitle, tek parca adam kovaliyosun sittimsene yakalayamazsin o halde zaten. Valla patlaticam bak, patladigin anda hepimiz sifirdan baslamis oluyoruz bizde buyumezsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 size ne lan adam istedigi gibi oynar, fasik misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bide sikistiginizda buyuk biri sikistirdiginda, direk hizli kacmak icin adam ustunuzde degilse split atip en yakininizdan bizden birinin icine daldirin butun parcalari, tek parca kalmak icin cabalamayin o durumda. Adam sizi yerse butun mass gidiyo, diger turlu mass yine bizde kaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 aquila said: size ne lan adam istedigi gibi oynar, fasik misiniz. kes lan, patlatirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yazik la kafayi yedi cocuk internette balon kovalamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Korax said: abi llama of, beslemiyosun etrafta benle buyuklukte 50 tane adam var, az buyutsen hepsini temizlicem bi splitle, tek parca adam kovaliyosun sittimsene yakalayamazsin o halde zaten. Valla patlaticam bak, patladigin anda hepimiz sifirdan baslamis oluyoruz bizde buyumezsek abi oyunu daha yeni oynuyorum ilk defa birileri ile oynamaya başladım : ) hak ver daha mantığını yeni anladım sıkıldım az dinlenicem gözlerim yoruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 daha küçük parça yollamayı yeni keşfettim öyle sped atım adamı nasıl yeniyor onu bilmiyorum bir isöylesin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 korax seni feedlerken neden coştun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 oyundan çıkmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 KehKeh said: korax seni feedlerken neden coştun :( senin nicki hatirlayamadim abi kusura bakma dsgkj simdi gördum ama patiyi odeon bizdenmi buarada?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ulan ne güzel gidiyordum lag oldu öldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 adami patlatcaktim viruste duvar varmis ben patladim tili sori :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hangi serverdasınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Ara sıra serverin ip'sini yazın şuraya da girelim bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 iyi ki yeniyiz dedik ha hemen başlık değişti yazık utandırın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 o pussypatrol bizdense cok pis laflar hazirladim. verdi verdi kosede bana sisirdi yiyebilecegi derecede sonra yuttu gitti pust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 aynı yerde miyiz şimdi? bizden kimse toplist'te görünmüyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ip verin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 genelde ip bir iki sayfa önce verilenle aynı oluyor connect (ws://178.79.144.60:443) öküz jebane korax russia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben buna girdim patiden kimse yoktu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben de baglanıyorum patiden kimse yok, dolu heralde o server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar