elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 caco kim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 caco kim abi yemeyin admini sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 caco hanginizse banliyorum forumdan. beni niye yiyosun ulan ? FUCK YOU ALL diye gezen benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 elesso said: embrace gör beni hacı. bak kendimi attım sana nexos için asdf gördükçe ediyorum abi ayıp ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 anus benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Adam yine yapti ayni seyi... saka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 abi basiniza pati koysaniza, ne bileyim seni di :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 tombalacı olarak intikal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 olm sizin şu cplediğiniz şeyi cpledyip bir yere giriyorum ama tabela hiç sizin dediğiniz gibi değil. bu arada bu ne lan. kürttürkü..... diye ekipler var. vay lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 abi bırakıcam isteyene devredeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ne pis oyunmuş ama bu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Claiborne said: elesso said: embrace gör beni hacı. bak kendimi attım sana nexos için asdf gördükçe ediyorum abi ayıp ettiniz görebileceğin fonta gelmeye çalışıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 basına pati koyalım,su kebabı patlatalım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 hadi iyi geceler güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 miyaw33 said: basına pati koyalım,su kebabı patlatalım önce kebab benim abi. 3 saattir beraber oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 abi fuck you all ve kebabi ben patlattim kubat damage bendim aq, ya sizde kusura bakmayin ama malmisiniz abi nie [pati] koymusoyunuz ya sdfsdfs sankis server dedicated herkes bizden ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sebeke oldugumuz belli olmasin diye koymuyoruz. ondan vazgectik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 fuckyou yu adam yıyemesın dıye kendımı feda ettım meger arkadakıde bızdenmıs:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 di said: Oyundayim. connect("ws://109.237.27.214:443"); FUCK YOU ALL yaptim nick'i delirip. ipyi verip bizi bu servera toplayan di . adamın ekip olalım diye çağırdığı adamlar adama kalleşlik yapıyo dsddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 abi victoru karıştırmayın o nick ne ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 scorh kusura bakma nickini görmeden patlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 kim ulan o viktorun pipisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ShadowFury said: kim bizden kim değil topluca yazsak ta karışıklık olmasa? şunu da birkaç sayfada bir kopyalayalım ki yeni gelenler görüp girebilsin connect("ws://109.237.27.214:443"); ^_^ benim bu arada Şunu şöyle topluca yapsak, düzenlice uplasak güzel olmaz mı? ^_^ : Shadowfury FUCK YOU ALL: di Embrace Kebab: Claiborne filan gibi, herkes nickini eklesin, karambolde birbirimizi yemeyelim. Sonradan girenler doğru servera düştü mü kontrol etmek için arada sırada leaderboarddaki birkaç ismi de ekleyebiliriz. Şu anda ilk 3te lithon, prout, red var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 redin suyu ısındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sex oldu gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar