Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agar.io (yeniysen ilk mesaji oku)

JrStorMesT

Öne çıkan mesajlar

lan omrum birincileri traplayip patlatarak artiklarina yetisemeden, diger otlakcilarin benim patlattigim godomani yiyip buyumesini izleyerek gecti sfsdf

milletin pirana gibi dolusmasi inanilmaz zevkli ya, hele o 1.nin kasim kasim kasilirken birden tavsan gib panik halinde kacmasi ahaha

gerci cogu zaman trapi sisiriyorum, tam patlaticam cephanem bitiyo birisi bi tik atsa birinciyi ucurucaz havaya koca kafalar hala benim besimden kosturuyo yemek icin. lan kro, git adami patlat beraber nasiplenelim ondan sonra paylasiriz kozlarimizi.

ayni kafada 3-5 kisi bulamadim bi turlu
Sosyal ağlarda paylaş

Ekşisözlük said:

inanılmaz eğlenceli, aşırı saran oyun. arkadaşlarınızla birlikte oynamak istiyorsanız, chrome'u ya da firefox'u açıyorsunuz, chrome ise tampermonkey'i indirip, firefox ise greasemonkey'i indirip, extension olarak kuruyorsunuz, sonra sağ üst köşede icon'u çıkıyor, add new script'e gelip şu adresteyi script'in içeriğini yapıştırıyorsunuz:

http://agariomods.com/mods.user.js

kaydettikten sonra oyun sayfasını açıyorsunuz, bölge seçtiğinizde karşınıza ip çıkıyor, arkadaşınıza bu ip/port'u veriyorsunuz, onlar da aynı script'i indirdiğinde ip girme yeri giriyor, verdiğiniz ip'yi oraya giriğ yandaki refresh'imsi butona bastığında aynı server'dasınız, iyi eğlenceler. bu şekilde saatlerce birlikte oynadık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...