Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Project Cars

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandir bu kadar keyifle izledigim bir yaris oyunu olmamisti kesinlikle kendi basligini hak ediyor. Kokpit goruntusu cok rahat ben hic iceriden oynayamayan birisi olarak bunda inanilmaz rahat hissediyorum. Zibil gibi videosu var youtube acip izleyin bu arada videolar updateli hali degil v1.0. Dort gozle bekliyorum!

http://www.youtube.com/watch?v=_4KjxThTvVQ
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

moriarty said:

ben isterdim ki bi yarış oyunu olsun. sadece pov olsun işte arabanın içinden. biz gerçekte sürerken nasıl görüyosak birebir öyle.
boydan çok dar, enlemesine acaip geniş, ekrana konulunca saçma görünecek bir boyut olurdu,

1600x400 falan gibi

dert değil ki çok dar düşünmüşsün abi.

sonuçta araba sürerken kafayı sabit tutmuyoruz. bunun daha titreşimi var vs.

istedikten sonra bin tane çözüm bulunur.

yani aslında istediğim şeyin araba yarışı olmasına da gerek yok. bu truck sim gibi bi şey yapılabilir.

modculara açarsın birebir gerçekçi uzun yollar yaparlar vs. atla arabana git 700km yolu.
Sosyal ağlarda paylaş

Oculus Rift + Morpheus desteği olacak oyunun, cockpit kamerasının dibine vururlar o zaman.

Ben "helmet cam" konseptini seviyorum. NFS Shift 2'yi de öyle oynuyordum falan. Kullanması daha zor ama ok keyifli oluyor.

Bütün yarış oyunlarını Hood kamera ile oynadım hep, yoksa bumper kamera... Hiç arkadan kamera ile oynamam. Kokpit kamera'yı da çok iyi yapmaları lazım rahata oynayabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalan olmaz, full speed devam ediyorlar adamlar. Son gösterdiklerinden bu yana tonla oyun/demo yaptı Sony cihaz için.

Son haber de şu: http://www.gamesradar.com/sony-removed-suicide-option-project-morpheuss-heist-because-it-was-too-stressful/

Eğer ucuz tutabilirlerse cihazı iş yapar gibi görünüyor. Tek problem PS4'ün sınırlı kapasitesi olacak çünkü cihaz 120 Hz ve frame interpolation yaparak 120hz'ye ulaşıyor. Nasıl görünecek merak ediyorum.

Oculus Rift'ten eminim de Morpheus'u test etmek lazım almadan evvel.
Sosyal ağlarda paylaş

kokpitte oynayamıyorum ben. izlerken normal geliyor da bu tarz oynarken hırs yaptığım oyunlarda keyifli araba sürmeden çıkıyor olay sdfs

arkayı sağı solu çevreyi net görebilmem lazım. dallamanın biri geliyor götüne dokunuyor hop sonuncu oldun yoldan çıktın.
Sosyal ağlarda paylaş

Satın almadan önce bi crackli oynayıp deneyeyim dedim. Çok hoşuma gitti.
Nürburgring'te 250cc kart ile gezmek çok keyifli.

i5 4570 ve GTX670 var, full ayarlarda minimum 92 fps aldım. Ekranım 60Hz zaten :)

Ufak tefek eksiklikleri var ancak update ile giderirler herhalde. Tünel içerisindeki ses güzel ama girip çıkarkenki ses efekti çok yapmacık oluyor.
Bir cisme koniye vs. çarpıldığında saçma sapan hareket edebiliyor. Bir de bir yere sürtüldüğünde çıkan kıvılcım görseli çok kalitesiz.

Araç detayı çok güzel ama. Dış görüntüye alıp uzun uzun inceliyorum araçları :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...